Bosandim cok uzgunum

Canım şuan daha yeni olduğu için böyle hissediyorsun şu söylediğin son cümleyi onun söylemesi lazımdı boşanalım demek yerine

Çocuk mu bu?
Küstüm al misketlerini barıştım ver misketleri.
8 sene çekilecek çile değilmiş.
Keşke o değilde çat diye siz boşasaymışsınız bence tek pişmanlığınız bu olmalı.

Terapiye başladım çünkü kafayı yiyecem.en çok kolayca ayrılalım demesine kızıyordum.ama şimdi neden bu kafar üzgünüm anlamıyorum hala onu seviyorum. anlaşamadık iyi bir insandı olmadı diyorum ama iyi görünüyorsunuz diye başımı yiyorlar

çocuğum yok demişsiniz, ama evinizde 1 adet olgunlaşmamış biri varmış. ne demek boşanarım her seferde .
kendini ne sanıyor bu adamlar

Keşke aile terapistine gitssydiniz tek rahatsızlığınız boşanma sözcüğünü sık kullanmasıysa duzeltilebilecek bir şey gibi duruyor

Hiç inanma bence . Geçmişte kaldın sen deyip arkana bakmadan yeni hayatına geçiş yap .
Çok beğenen insanlar da kendi nikahlarına alsınlar bir zahmet. En küçük tartışmada boşanma lafının geçtiği evliliği nasıl sürdürebilirdin ki ?
Bence üç beş kişiye anlat yaşadıklarını . Ben ona güvenip çocuk doğurmadım de , yıllardır ha bugün boşandık ha yarın boşanacağız şüphesinden kurtuldum deyin .

Zaten esim benimle iletişime geçmiyor hatta en son ayrılırken biliyorum çok üzülecez ama ikimizde yolumuza bakacak demisti.ailesinden arayanlar çok üzgün diyor neredeyse bağıracaktim ben de çok üzgünüm diye

eşinizi gözünüzde o kadar büyütmüşsünüz ki burada bile aslında toz kondurmamaya, savunmaya çalışıyorsunuz.
normal psikolojide bir insan ikide bir ayrılalım demez.
siz hep ağlamışsınız o da lütfeder gibi boşanmamış sizden ki kendinizi ona karşı borçlu hissedin.
son olayda siz mesafe koyunca da gururunu düşünüp boşanmış. geri adım atsa bu sefer o sizin pozisyonunuza geçecekti çünkü.
üzgünüm ama sandığınız gibi iyi bir evliliğiniz olmamış bence. siz birşeyleri kotarmışsınız. bakın mesafe koyduğunuz anda mücadele etmemiş sizin için.

Keşke aile terapistine gitssydiniz tek rahatsızlığınız boşanma sözcüğünü sık kullanmasıysa duzeltilebilecek bir şey gibi duruyor
Ben boşanma kelimesinin öylece söylenmiş bir söz olduğunu düşünmüyorum. Bitmesini istemiş adam defalarca . Korksaydı , kaybetmek istemeseydi kavga anında evden çıkar giderdi , gelince de sakince konuşulurdu .

Eşiniz ruh hastası net şekilde

Her an boşanıcam boşanıcam diyeceksen hiç evlenmeseymiş madem, manyak mıdır nedir? Elkızının başını da yakıyor böyle tipler, gerizekalılar
Ona göre ben susmayinca diyormuş o bisanalim deyince ben susuyirmusum

Sakın öyle deme , zamanında düşünseydi de. O beni daha çooookkk arayacak de , azıcık tavrını koy

Durup durup boşanalım demesi çok yaralamış seni, yaptıkları yüzünden soğudun diye vir de suçlu olmuşsun yine o başlatmış noşanma işlemlerini, şimdi de pişman mı? Son pişmanlık fayda etmez, boşanmadan pişman olacaktı. iyi insan iyi eş olacak diye bir kural yok. İyilik hayattaki her role yansımaz.

Bu kadar yıprandıktan sonra ilişkinizin dikiş tutacağına ihtimal vermiyorum. Yerinizde olsam hiçkimseye kulak asmam bitmiş gitmiş der hayatıma bakarım. Çalışıyorsunuz madem size baskı yapan insanlardan uzak bir eve taşınıp huzurunuza bakın. Barışırsanız da aynı filmi tekrar izleyeceksiniz. İyi düşünün.

Ailesinden arayanlara ama çok üzgün dediklerinde içten içe sinirlendim çünkü ben de çok üzgünüm.onun ailesine de anlatmak istemedim kendi anlatsın diye dusundum

Insanlara hersey iyidi görünümü siz vermissiniz zamaninda ondan. Düsünsenize bir cift görüyorsunuz, hersey normal pat bosanma. Tabi ki herkes bir baristirma derdine düser. Maalesef bizim toplumda "yuvayi bir arada" tutma görevi hala kadina yüklenir..ortada siddet ve aldatma olsa bile kadinlari o evlilikte kalmalarina itiyorlar..mutsuz olmaniz ve psikolojil.siddete ugramaniz (ve bosanmakla tehdit edilmek psikolojik siddettir) bosanma sebebi olarak saymiyorlar bile. Insanlar sizin ne yasadiginizi bilmedigi icin bos bos konusuyor. Bunu göz önünde bulundurun onlar konusurken

Boşanma lafıyla beni terbiye etmeye çalışanı gerçekten boşayarak terbiye ederdim. Doğru olanı yapmışsınız arkanıza bakmayın artık.
İçimin soğumasını çok istiyorum ama soğutuyor çok da ağırıma gidiyor dediğiniz gibi beni terbiye etmeye çalışması hep ben hatalıymisim gibi dusunuyorum

Tabi 7 24 tartısmiyirduk hatta haftalarca tartismadigjmiz oluyordu ama 40 yılda da tartissak tartışmaların sonun boşanmaya geliyordu ben de hemen tartışmaları bitiremiyordum çözsek de uzatiyirdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…