- 13 Haziran 2015
- 5.927
- 19.733
- 448
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Dengeni bile bozardi senin bak suan gelse evlenelim dese ve yine ayni sozleri soylese evlilik icerisinde yine cekemezsin ,karsilikli degismediginiz surece yurumezmis sen hatani gordun duzeltirdin sana zaman tanimasi lazimdi ama sabredememis ...nasil ki evlilik teklifi erkekten gelir o adim atmazsa evlilikte olmuyorsa yurutmekte ayni sekilde,karsilikli olmali ve sen artik gecmisi kurcalama önune bakTartışmaları cok uzatıyordum bu konuda çok hatalıyım. bireysel hayatına karışmıyordum hatta arkadas çevremizde evli olan en özgür erkekti. En son bisanalim dedikten sonra pişman oldu ama ben hemen eskiye dönemedim yine ayrılmak isterse diye bir korku dustu icime
O ayrılmamak için Bi ara çabaladı ama ben hemen eskiye dönemedim bu durum uzayınca da evlilik toparlanması çünkü ben eski ben olamıyordumEğer sonuç olarak boşanmışsanız bence ortada kurtarılabilir bir evlilik yokmuş.. Öyle ya da böyle ayrılmışsınız.. Ve siz mücadele etmekten yorulup sessiz kalmışsınız, eşiniz de belli ki gerçekten istemiyordu o da sessiz kalmış.. Eğer bir taraf aksi davransaydı boşanma olmazdı..üzülmeyin bence toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden pek ala devam edebilirsiniz..
O kendine göre bekledi ama ben değişmeyince olmadı.ama ben korkuyordum tekrar ayrılalım diyecek diye hemen eskiye dönmeye cesaret edemedimCanım şuan daha yeni olduğu için böyle hissediyorsun şu söylediğin son cümleyi onun söylemesi lazımdı boşanalım demek yerine
Benim.pismanligim şu anda soğuk davranmış olmam.belki davranmasaydim farklı olurdu diyorum. Çünkü hep mutsuz değildik hatta genellikle mutluyduk ama tartışma çıkınca bosanaljm deyince üzülüyordum.Çocuk mu bu?
Küstüm al misketlerini barıştım ver misketleri.
8 sene çekilecek çile değilmiş.
Keşke o değilde çat diye siz boşasaymışsınız bence tek pişmanlığınız bu olmalı.
Ona göre ben uzattığım için böyle oluyormusçocuğum yok demişsiniz, ama evinizde 1 adet olgunlaşmamış biri varmış. ne demek boşanarım her seferde .
kendini ne sanıyor bu adamlar
sizin sabrınızla 8 sene sürmüş bu evlilik, eninde sonunda kopacaktı o ipBenim.pismanligim şu anda soğuk davranmış olmam.belki davranmasaydim farklı olurdu diyorum. Çünkü hep mutsuz değildik hatta genellikle mutluyduk ama tartışma çıkınca bosanaljm deyince üzülüyordum.
İçimden şüpheden kurtuldum diye geçiriyorum sonra mutlu zamanlar aklıma geliyor mutlu olduğumuz çok zaman var. Onu beğenenlere ben de iyiydim diyorum.yeni hayata bir türlü gecemiyorumHiç inanma bence . Geçmişte kaldın sen deyip arkana bakmadan yeni hayatına geçiş yap .
Çok beğenen insanlar da kendi nikahlarına alsınlar bir zahmet. En küçük tartışmada boşanma lafının geçtiği evliliği nasıl sürdürebilirdin ki ?
Bence üç beş kişiye anlat yaşadıklarını . Ben ona güvenip çocuk doğurmadım de , yıllardır ha bugün boşandık ha yarın boşanacağız şüphesinden kurtuldum deyin .
siz uzatmayın siz alttan alın herşeye evet diyen pasif bir bayan olunOna göre ben uzattığım için böyle oluyormus
Değişik bir şekilde sürekli kendi içimde de onu savunuyorum tartışmaları uzatmasaydim o ayrılmayalım dediğinde hemen tamam deseydim söyle yapsaydım böyle yapsaydım sürekli böyle hissediyorumeşinizi gözünüzde o kadar büyütmüşsünüz ki burada bile aslında toz kondurmamaya, savunmaya çalışıyorsunuz.
normal psikolojide bir insan ikide bir ayrılalım demez.
siz hep ağlamışsınız o da lütfeder gibi boşanmamış sizden ki kendinizi ona karşı borçlu hissedin.
son olayda siz mesafe koyunca da gururunu düşünüp boşanmış. geri adım atsa bu sefer o sizin pozisyonunuza geçecekti çünkü.
üzgünüm ama sandığınız gibi iyi bir evliliğiniz olmamış bence. siz birşeyleri kotarmışsınız. bakın mesafe koyduğunuz anda mücadele etmemiş sizin için.
boşanmak ölüm degil, allah başka dert vermesin.siz uzatmayın siz alttan alın herşeye evet diyen pasif bir bayan olun
eşiniz boşanarım demesin. bu sizi mutlu edermiy di
Ben de kendi adıma gerçekten kafamda bitmişse bosanaljm demem gerektiğini düşünüyordum.kaubetmek istemeseydi söylemezdim diyorum ama ayrılırken ve sonrasında onun üzüntülü halini de gördüm sanki o çok üzülmesi pişmanlık gibi hisswdiyorumBen boşanma kelimesinin öylece söylenmiş bir söz olduğunu düşünmüyorum. Bitmesini istemiş adam defalarca . Korksaydı , kaybetmek istemeseydi kavga anında evden çıkar giderdi , gelince de sakince konuşulurdu .
Niye bu kadar severek ayrılanlar moduna sokuyorsunuz ki kendinizi. sevseydi ayrılmazdı, sevseydi her dk boşanalım demezdi. siz kurtulduğunuza dua edinZaten esim benimle iletişime geçmiyor hatta en son ayrılırken biliyorum çok üzülecez ama ikimizde yolumuza bakacak demisti.ailesinden arayanlar çok üzgün diyor neredeyse bağıracaktim ben de çok üzgünüm diye
Hiç öyle diyemedim ben de üzgünüm napalim olmadı dedimSakın öyle deme , zamanında düşünseydi de. O beni daha çooookkk arayacak de , azıcık tavrını koy
İçimin soğumasını çok istiyorum ama soğutuyor çok da ağırıma gidiyor dediğiniz gibi beni terbiye etmeye çalışması hep ben hatalıymisim gibi dusunuyorum
Üzgün ama adım atmıyor ne yapacaksın, sen çok üzülüyormuşsun gel barışalım mı diyeceksin. Boşanmakla tehtid eden o, davayı açan o, gel barışalım diyecek sen miymişsin. Boş konuşmalar onlar kimseye kulak asma, yaşadığını da anlat, yıllardır her kavgada boşanalım deyip kesyirip atıyordu sonunda da boşadı, üzgğn değildir o alışamamıştır deyip atın bombayı kucağınaAilesinden arayanlara ama çok üzgün dediklerinde içten içe sinirlendim çünkü ben de çok üzgünüm.onun ailesine de anlatmak istemedim kendi anlatsın diye dusundum
Zaten esim arayip birsey söylemiyor hatta ayrılırken o çok yıprandık bundan sonra nasıl olacak demişti.Durup durup boşanalım demesi çok yaralamış seni, yaptıkları yüzünden soğudun diye vir de suçlu olmuşsun yine o başlatmış noşanma işlemlerini, şimdi de pişman mı? Son pişmanlık fayda etmez, boşanmadan pişman olacaktı. iyi insan iyi eş olacak diye bir kural yok. İyilik hayattaki her role yansımaz.
Bu kadar yıprandıktan sonra ilişkinizin dikiş tutacağına ihtimal vermiyorum. Yerinizde olsam hiçkimseye kulak asmam bitmiş gitmiş der hayatıma bakarım. Çalışıyorsunuz madem size baskı yapan insanlardan uzak bir eve taşınıp huzurunuza bakın. Barışırsanız da aynı filmi tekrar izleyeceksiniz. İyi düşünün.
Demek ki çabası yeterli değilmiş.. Demek ki gerçekten istememiş ve basit bir sebep görünse bile bitmiş bir evlilikmiş..O ayrılmamak için Bi ara çabaladı ama ben hemen eskiye dönemedim bu durum uzayınca da evlilik toparlanması çünkü ben eski ben olamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?