Bosandim cok uzgunum

Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca hiç sorun yoktu ki kendisi gerçekten gelen gidenle ilgilenir çağrıldığı yere gider saygıda kusur etmezdi.jyiyken bana kana karşı sa çok iyiydi.su an da ben boşuna ayrılmasın gibi davraniliyor

Bi an önce önüme bakabilmek istiyorum ama hep aklımda

Çok haklısınız. Duyduğum sözler herkesin mutsuz olduğu yerler var herkes tam anlaşamaz vs vs. Günlerce dusundum esim de düşündü aslında eşimde ne yapalım olmayacak yaşadıklarımızı unutamayız mantigindaydi ilk zamanlarda benim icim daha rahatti ona da bana da iyi olan bu demiştim ama ailesinin aramasjyka tekrar perişan oldum

İnsan ağlamaktan yoruluyormus bunu öğrendim ona defalarca söyledim üzülürüz diye ama en son defa da ben soğuk davrandım benim yüzümden bitmiş gibi oldu
Neden kendinizi kandırıyorsunuz?
En son boşanmak isteyen eşinizmiş, sizde yalvar yakar olmamışsiniz peşine.
Sonra size çok ağır sözler söylemiş ve boşanmışsınız.

Ama gidin özür dileyin isterseniz sizi istemeyen hakaretler eden eski eşinize madem sizin yüzünüzden bitmiş yazıktır adamcağız da üzülmesin.

Değişik bir şekilde sürekli kendi içimde de onu savunuyorum tartışmaları uzatmasaydim o ayrılmayalım dediğinde hemen tamam deseydim söyle yapsaydım böyle yapsaydım sürekli böyle hissediyorum

sizin üzerinizde hakimiyet kurmuş ve size hep kendinizi suçlu hissettirmiş. bu hiç sağlıklı bir davranış değil. gerçekten bunları anlatın insanlara. yüklenmesinler size.
paşam bi de mağdur görünmesin millete.

Ailesinden arayanlara ama çok üzgün dediklerinde içten içe sinirlendim çünkü ben de çok üzgünüm.onun ailesine de anlatmak istemedim kendi anlatsın diye dusundum

sizce bunu düşünüp kendisi tarafsız anlatacak olsa sizi sürekli suçlu hissettirir miydi ?
anlatın ve uzaklaşın, kapatın defteri.

Boşanma sonrası evrimi
Önce onunla sadece iyi günleri hatırlıyoruz
Sonra eski kocam iyi biriydi diyoruz
Sonra kendimizi suçluyoruz
Sonra ona öfke duyuyoruz
Sonra yavaş yavaş hisler azalıyor
Biz evliliği yürütebilcek bi çift değildik diyorsun
Sonra hayırlısı buymuş ki böle olmuş diye kabule geçiyorsun.
Çinlü toplamak isteyen toplardı bozuk ilşkiyi
İstemedi ve bitti
Pişman olma asla

Aklim sizin dediğiniz gibi söylüyor ama gönlüm öyle demiyor onu üzgünken ağlarken gördüm hep aynı görüntü gozumde

Dediğinizi yapmaya cesaretim yok.bir de esim uzun uzun anlatıp merak edilenlere cevap vermemiştir belkide o yüzden de arıyorlar beni

Ben de bir araya gelmek istemiyorum büyük konuşmayayım.ama onlar öyle dedikten sonra benim çevremde acele ettin böyle olmaz deyince hata yaptığımı düşünmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…