- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Soranlara bağırmak istiyorum çünkü ben boşanma korkusunu kaç kere yaşadım şimdi bosandim ama yine çok üzgünümÇok sinir oldum valla , içindeki her şeyi ortaya dök ve sonra uzaklaş o ortamdan . Kimseyle de muhatap olma.
İnsan ağlamaktan yoruluyormus bunu öğrendim ona defalarca söyledim üzülürüz diye ama en son defa da ben soğuk davrandım benim yüzümden bitmiş gibi olduSizin iş haddini bilmeyene had bildirmek olmuş. Ağlama artık gözlerine yazik
Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca hiç sorun yoktu ki kendisi gerçekten gelen gidenle ilgilenir çağrıldığı yere gider saygıda kusur etmezdi.jyiyken bana kana karşı sa çok iyiydi.su an da ben boşuna ayrılmasın gibi davraniliyorInsanlara hersey iyidi görünümü siz vermissiniz zamaninda ondan. Düsünsenize bir cift görüyorsunuz, hersey normal pat bosanma. Tabi ki herkes bir baristirma derdine düser. Maalesef bizim toplumda "yuvayi bir arada" tutma görevi hala kadina yüklenir..ortada siddet ve aldatma olsa bile kadinlari o evlilikte kalmalarina itiyorlar..mutsuz olmaniz ve psikolojil.siddete ugramaniz (ve bosanmakla tehdit edilmek psikolojik siddettir) bosanma sebebi olarak saymiyorlar bile. Insanlar sizin ne yasadiginizi bilmedigi icin bos bos konusuyor. Bunu göz önünde bulundurun onlar konusurken
Bi an önce önüme bakabilmek istiyorum ama hep aklımdaDengeni bile bozardi senin bak suan gelse evlenelim dese ve yine ayni sozleri soylese evlilik icerisinde yine cekemezsin ,karsilikli degismediginiz surece yurumezmis sen hatani gordun duzeltirdin sana zaman tanimasi lazimdi ama sabredememis ...nasil ki evlilik teklifi erkekten gelir o adim atmazsa evlilikte olmuyorsa yurutmekte ayni sekilde,karsilikli olmali ve sen artik gecmisi kurcalama önune bak
Çok haklısınız. Duyduğum sözler herkesin mutsuz olduğu yerler var herkes tam anlaşamaz vs vs. Günlerce dusundum esim de düşündü aslında eşimde ne yapalım olmayacak yaşadıklarımızı unutamayız mantigindaydi ilk zamanlarda benim icim daha rahatti ona da bana da iyi olan bu demiştim ama ailesinin aramasjyka tekrar perişan oldumağzı olan konuşur, kim nasıl neler yaşıyor haberleri var mı.
bin bir umutla giyilen gelinlik , benim evim diye kurdugunuz yuva her şey dört dörtlükken neden yıkasanız.
yuvayı dişi kuş yapar mantığı hep dişi kuş olma merakı, olmayana ben her şeye sabrettim neler neler yaşadım yuvamı bozmadım diyen pasif akrabalar. kendi mutsuzluklarını marifet gibi anlatan kadınlar , onları garanti olarak gören kocalar ,
geçip giden bir ömür.
gerçekten mutlu olsaydınız boşanmazdınız, neden boşandıgınızı unutmayın.
Suan oyle biraz zaman tani kendine dogal bunlarin olmasiBi an önce önüme bakabilmek istiyorum ama hep aklımda
Neden kendinizi kandırıyorsunuz?İnsan ağlamaktan yoruluyormus bunu öğrendim ona defalarca söyledim üzülürüz diye ama en son defa da ben soğuk davrandım benim yüzümden bitmiş gibi oldu
Değişik bir şekilde sürekli kendi içimde de onu savunuyorum tartışmaları uzatmasaydim o ayrılmayalım dediğinde hemen tamam deseydim söyle yapsaydım böyle yapsaydım sürekli böyle hissediyorum
Insallah bakabilirim çok istiyorum geçsin diyeİyi bir insansa cennete gitsin. İyilik evlilik yürütmek için yeterli değil. 8 sene her kavgada boşanalıma iyi bile dayanmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun, önünüze bakın artık
Ailesinden arayanlara ama çok üzgün dediklerinde içten içe sinirlendim çünkü ben de çok üzgünüm.onun ailesine de anlatmak istemedim kendi anlatsın diye dusundum
Bazen dediğiniz gibi düşünüyorum ki eşimde sizin gibi dusunmustu Bi ara ama sonra neden bu kadar üzüldüm bilemedimsizin sabrınızla 8 sene sürmüş bu evlilik, eninde sonunda kopacaktı o ip
Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım insallahHatırlıyorum sizi. Hayırlı olsun ağlayın sıklayın elbet ama sonuç olarak hayat devam ediyor. Bundan sonra çok mutlu olursunuz umarım.
Aminboşanmak ölüm degil, allah başka dert vermesin.
En son ana kadar seviyorum dediği için böyle hissediyorum saniri mNiye bu kadar severek ayrılanlar moduna sokuyorsunuz ki kendinizi. sevseydi ayrılmazdı, sevseydi her dk boşanalım demezdi. siz kurtulduğunuza dua edin
Aklim sizin dediğiniz gibi söylüyor ama gönlüm öyle demiyor onu üzgünken ağlarken gördüm hep aynı görüntü gozumdeGerçekten seven insan ufak bir tartışmada boşanma kelimesini ağzına almaz. Evliliği düzeltmek için çaba gösterir. Eşinizde bunların hiçbirisi yok. Üzülmeyin hayatınıza bakın. Ayrıca iyi insan olan eşiniz değil sizmişsiniz. Her defasında alttan alıp evliliğinize ve eşinize sahip çıkmışsınız.
Mantığıma göre etmezdi ama kalbim onu sevdiği için öyle demiyor ki normalde hayatımda çok gururlu kararlı biriyimdir ama evliliğinde boyleyomsiz uzatmayın siz alttan alın herşeye evet diyen pasif bir bayan olun
eşiniz boşanarım demesin. bu sizi mutlu edermiy di
Dediğinizi yapmaya cesaretim yok.bir de esim uzun uzun anlatıp merak edilenlere cevap vermemiştir belkide o yüzden de arıyorlar beniSizin bahsettiğiniz şeye halk tabiriyle dırdır deniyor (bu kelimeden nefret ederim) ama bir kadın cabına tak demeden o noktaya gelip kontrolsüzce konuşmaz. Mutlaka bunun bir sebebi vardır ve sebep karşıdaki adamdır. Suçlamayın kendinizi. Ha var sayalım ki suçlusunuz hiç sorun değil, ayrılınca herkes huzur bulmuş oldu.
Üzgün ama adım atmıyor ne yapacaksın, sen çok üzülüyormuşsun gel barışalım mı diyeceksin. Boşanmakla tehtid eden o, davayı açan o, gel barışalım diyecek sen miymişsin. Boş konuşmalar onlar kimseye kulak asma, yaşadığını da anlat, yıllardır her kavgada boşanalım deyip kesyirip atıyordu sonunda da boşadı, üzgğn değildir o alışamamıştır deyip atın bombayı kucağına
Ben de bir araya gelmek istemiyorum büyük konuşmayayım.ama onlar öyle dedikten sonra benim çevremde acele ettin böyle olmaz deyince hata yaptığımı düşünmeye basladimDemek ki çabası yeterli değilmiş.. Demek ki gerçekten istememiş ve basit bir sebep görünse bile bitmiş bir evlilikmiş..
Ben sizin yerinizde olsam dönmezdim sanırım.. Üstelik tekrar barışma fikrini konunuzda ailesinin istediğini yazmışsınız..eski Eşiniz sizden böyle birşey talep etmemiş.. Kaldı ki tekrar bir araya gelmek şu saatten sonra ikinizi de yorar gibi sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?