"boşandım dimdik ayaklarımın üzerindeyim" diyenler bize moral lütfen :)

bu kadar mı aynı şeyleri yaşar insan.. o da ailesinden asla vazgeçemez bilerek bende öyle yaptım ama gitmedi. istersen bende görüşmem yeterki bana dön dedi. tamam bu dediğide doğru değil ailesini silmesi falan ama işte olur dese bişey buluyoruz, olmaz dese bişey buluyoruz. ama ben asla ailesiyle görüştürmeyecek biri değilim bundan kabul etti bence. ve zaman geçtikçede görüşürdü ben ne dersem diyeyim. ama şu anda bazen görüşüyoruz, her gün konuşuyoruz, ailesine karışmıyorum, hayatına da. o da bana karışmasın istiyorum sadece. huzur istiyorum ben çok mu.. onunla yda onsuz. onsuz daha huzurlu olduğumu bile bile..
inşallah bu günlerimizi atlatırız canım beraber. eşim bana dönmeden önce ne kadarda dik duruyordum herkese, herşeye karşı. keşke gelmeseydi diyorum yeniden..

Olsun uhdecim. Sonucta boş boş beklemiyorsun, herzaman olduğu gibi bir amaç içn mücadele ediyorsun. Herşeyin en güzelini hakediyorsun inan bana, o iki yumurcağın hatrına güzel günler göreceksin inşallah.

tşk.ederim canım o iki yumurcakta olmasa hayatımın anlamı olmazdı herhalde inş. güzel günler bizi bekliyodur...

aynen arkadaşım.. ben de aynı şeyleri defalarca düşündüm keşke hiç dönmeye çalışmasaydı keşke ben o ilk aradığımda seni istemiyorum diye bağırdığı ile kalsaydık ve ben hep o beni istemedi die düşünseydim. çok içim acırdı ama kendi kendimi teselli ederdim hiç olmazsa, şimdi olayın bütün sorumluluğunu ve yükünü her zmnki gibi benim üzerime atıyor. aynı şekilde ailesi ile görüşmeme sinyalleri veriyor ama benim bunu istemeyeceğimi de bildiğinden göze almış gibi yapıyor bence... sen yeterki dön herşey istediğin gibi olacak diyor ama ne kadar inandırıcı ki.. olan bu kadar şeyden sonra olmaz işte onu bi kere kafama yerleştirmişim artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. belki de bu benim eski eşimin işine geldiğinden kabul ediyor çünkü benim bütün yakınlarım artık onla ve benle aralarına bir sınır koyacaklar yaptığı terbiyesizlikler yüzünden, annem de aynı şekildehaklı olarak görüşmek istemeyecek eski eşimle ve eşimin tam istediği bir ortam oluşacak diyorum bazen.. bazen de acaba diyorum hiç mi içinden gelmiş olamaz?! hayatın bu yöne akıp gideceğini hiç düşünemedim ve biz aslında çok daha ağır tramvalar geçirdik. ben en çok yara aldım yaşananlardan. bunun çok farkındayım ama herşeyi ya içime atıyorum ya dışıma farklı yansıtıyorum. kimse halden anlayacak durumda deil bence bunu yaşamadan, bekar bir çok arkadaşımdan aldığım akıllar çok komik veya evlenip evlilik hayatı çok kötü olanların verdiği akıllar süper:) kendi yapamadıklarını yaptım ya çok sevinçliler ama insanlar yorum yaparken o adamı benim hala deli gibi sevdiğimi kendime set çekip herşeyi kapattığımın ya farkında değiller ya da beni teselli etmeye çalışıyorlar. bu dönemi de atlatablecekmiyim bilmiyorum. bazen güçlü durmaktan çok yoruluyorum, bi kere de ben hayatta güçsüz olayım aaaa bunu da bu kız yapmazdı, dedirteyim diyorum ama belki de aslında barıştığım zaman güçlü olmama gerekecek ... bunu yaşamadan bilemeyeceğim için risk almak şart.

ida_ sen tekrar donmeyi mi dusunuyorsun?

eğer içinde uhde kalacaksa ufacık da olsa bi ümit varsa dön derim...ancak değişceğini sanmıyosan boşuna uğraşma cnm...çünkü yıpranan sen olursun...ayrıca belirsizlik insanı mahveder...bi karar ver ve hayatına yön çiz..benim ablam da boşandı...şimdi 2. evliliğini yaptı ve cooook mutlu

ida_ sen tekrar donmeyi mi dusunuyorsun?

hayır canım dönmeyi henüz düşünmüyorum ama tabi ki kalbim ve mantığım arasında kaldığım zamanlardan bahsediyorum..
zor bi süreç yaa çok zor, bu kadar zor geçeceğini hele de 3 ay sonra hala böle düşünüyor olmam beni daha da zorluyor. neyse hayırlısı.

Allah mutluluğunu daim etsin ablanın...
içimde uhde deil ama kafa karışıklığım var tabi ki ama inanmak istemiyorum sölediklerine. güvenimi çok yıktı ve zamanla düzelse bile ben o günleri görmem kendisi düzelse ailesi aynı .. o yüzden pek ümidim yok açıkcası. belirsizlik zaten şu anda beni böle üzen şey. gerçi yavaş yavaş önüm açılıyor Allahın izniyle. kendi hayatımı kurmaya çalışıyorum bi şekilde işim gücüm bu konuda en büyük destekçim. psikoloğum da işimden kesinlikle uzaklaşmamam gerektiğini söylüyor çünkü çok eğlenceli ve bana gerçekten sahip çıkan arkadaşlarım var saolsunlar, bari bu konuda yüzüm güldü....

ida canim icinde bulundugun durumu anlayabiliyorum.seninle ayni zamanlarda bosandik ve sebeplerimiz seninle hemen hemen ayni.bu yuzden en basindan beri konunun takipcisiyim.ozellikle isin ile ilgili gelismeler beni cok sevindirmisti.
ben bosandiktan tam 1 ay sonra isimden cikarildim ve hala calismiyorum.eski esim tam da bu donemde aklima girmeye calisti,yeniden birlesmek icin ikna cabalarina girdi.bir an donmeyi dusundum ama toparladim aklimi.yasanmisliklari unutamiyorum ve nedense hatirladiklarim sadece kotu anilar.hic mi iyi gunum olmadi?oldu elbet ama kalp kirginliklari cok daha fazla.
hepsinden onemlisi onunla ilgili hep kusku var icimde.kusku insani yiyip bitiren.tuketen bir duygu.kendime sordum;donsem de kuskularla yasabilecek miyim?
CEVAP=mumkun degil!!!
denenmisin denemesi olmuyor guzelim.aklin ve mantigin arasinda sıkışıp kalma.kendini isine ver,yuzunu sana deger veren,iyi gelen insanlara don...
umarim gunun birinde burada o adama geri dondugunun haberini almam.belki bu senin sinavin canim.lutfen sabret,sabret,sabret...
guzel gunlerimiz icin zamana ve sabira ihtiyacimiz var.
sevgiyle kal...

çok teşekkürler desteğin için .. ben de sanırım artık yavaş yavaş yüzümü güldürmeye çalışan ve beni seven insanlara dönüyorum .. :)) yaşadıklarımızı hangimiz hakettikki zaten bunların hepsi yaşanması gereken şeylermiş doğru. ama hiç mi aklınıza gelmiyor Allah aşkına o adamlar:)) yani tamam çok kötü dönem geçirdik çok feci günler yaşadık ama sonuçta bunlarla aynı yastığa baş koyduk benim o yastığa her kafamı koyduğumda aklıma gelio her sokağa çıktığımda yanımda arıyorum yaa adamı resmen.. her gün iş çıkışımda gelecek gibi oluo aslında bence en kötüsü bu çünkü bi çok şeyi birlikte yapmışız etmişiz şimdi kalakaldım yanlız kaldığımdan değil ama işte insanın yaşadığı kötü günler alta çöküyor hep ii günler aklıma geliyor... ben biraz kaderciyim çok sert durmuyorum ve büyük konuşmamaya çalışıyorum neye büyük konuştuysam başıma geldi bu hayatta... o yüzden arkadaşım barışmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir onu da bilmiyorum... iki tatlı söze iki gözyaşına kanacak bir insan olmadım hiç bir zaman, inşallaah yine öyle olacak. Allah yardımcımız olsun..

amin canim Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.
elbet benim de yasanmisliklar aklima geliyor.iyi,kotu,guzel,cirkin ne varsa kafamda dolasiyor bazi zamanlar.ama hep diyorum ya kirginliklarim,kirilmisliklarim o kadar fazla ki;guzel gunlerimizi animsayamiyorum.hepsi silik ve flu...
bizler hala bir surecteyiz.hickimse bu sureci gule oynaya atlatamaz.Allahin izniyle ancak en az zararla atlatabiliriz.

ida ne yaptın çok merak ediyorum. Barıştın mı eşinle? ve diğer kızlar sizin durumunuz şuan nasıl? toparladınız mı kendinizi? hayatınızdaki yeni gelişmeler neler?

İda_ senin aksine bende eşim kapımda sürünsün ben seni istemiyorum be adam diyeyim işte o zaman içim soğuyacakmış gibi geliyor😳 inşallah toparlanırım bende boşanma sürecindeyim. Bir de bebeğim var. Ne işim var ne de evim. (Babamın evine gururumu yedirip gidemiyorum. Gitsem beni baş tacı ederler biliyorum. Ama dedikodu çok duyarım ve dedikodumu kaldıracak noktada değilim.) inşallah biran önce iş bulurum. Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize..😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende boşanıyorum 2 yıllık kangren olmuş bir ilişkiyi kesip atıyorum bizde şiddet olmasına rağmen herşeye dayandım ama olmadı olmadı kvdem avukatla görüşüo düşünün eşim kendi avukatıyla bile konuşamıyor bir birey olamamış zaten ne geldiyse başıma onlardan geldi moral olarak iyiyim sadece eşim psikolojik darbe vurmaya çalışıyor beni heryerden takip altına aldı paranoyak oldum anlaşmalı bitsin istedim ama çekişmeli olcak sanırım bana yardım edin(

Allah yardımcın olsun arkadaşım . Yolunu bahtını açık etsin .
Benim teyzem de 30 senelik evliliğini bitirdi .
Emekliydi zaten bir de evi vardı . Ona da kavga dövüş ulaştı .
Tek bir halısı bile yoktu boşandığında
Ayrıldıktan sonra paylaştıkları evi satmamıştı . 3 katına değerlendi .
Şimdi bir emekli maaşı , 2 evinin kirası , oturduğu ev kendinin keyfi çok yerinde şimdi .
Kafasına göre geziyor , yiyip ,içiyor keşke daha önce boşansaydım diye de ekliyor her fırsatta

Zaman herşeye ilaç inşallah bizlere de olur en çok çocukstiyordum olmadı inşallah zamanı gelince oda olur

ida ne yaptın çok merak ediyorum. Barıştın mı eşinle? ve diğer kızlar sizin durumunuz şuan nasıl? toparladınız mı kendinizi? hayatınızdaki yeni gelişmeler neler?

selam kızlar :)) ben eşimle barışmadım, denenmişin denemesi olmaz diye düşündüm ve bu dersin ona en fazla 1 sene gideceğini sonra tekrar eski halimize döneceğimi düşündüğüm için dönmedim. bu dönemde çok üzüldüm çok ağladım çok yanlız kaldım kendimi çok kötü hissettim ama hayat devam etti ve ben de buna bir son verdim :)
yaşadığım şehri değiştirdim aileme daha yakın bir şehre taşındım.. şimdi daha başka problemlerim var iş yerimde falan sorunlar yaşıyorum ama bunlar bana o kadar basit geliyorki inanılmaz .. :) sanırım iyi bişi bu :))
bir kaç kişiyle çıktım bu sürede çoğu tek görüşmelikti, çok etkilendiğim kimse olmadı şimdilik :))
kız arkadaşım doğru dürüst yok bu arada bunu okuyan Ankara daki kızlara sesleniyorummmm
Allah'a çok şükür çok iyiyimm hepinizin de öyle olduğunu umuyorumm sevgiler :)))

Allah mutluluğunu, huzurunu daim etsin canım.
Senin adına çok sevindim.
Konunu bir kaç saat önce okumaya başladım ve inanılmaz öğretici oldu bana hayat karşısında.
Ne güzel ayaklarının üzerinde durmussun, takdir ediyorum seni.
Hayatta başarılar.

canım merhaba, iyi olmana çok sevindim. inşallah herşey daha da güzel olur.

Umarım en kısa sürede toparlanırsınız. Bir gelişme var mı?

Bana çok doğru bir karar almışsınız gibi geliyor. Allah bundan sonraki günlerinizde huzur ve mutluluk versin.

of of benim daha mahkeme günüm bile belli değil. bazen çıldıracak gibi oluyorum. rabbim tez vakitte kurtarsın beni. bizimki de çekişmeli. mayısta açyım davayı. ocaktan beridir ayrıyız. darp raporum var. ve ona ait bir çok suç kaydı. off off bi biteydi şu iş. siz ne güzel toparlanmışsınız darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…