Kızlar merhaba,
Hepiniz dava aşamasındasiniz. Benim merak ettigim bu kararı yani boşanma kararını nasil verdiginiz. Benimde eşimle problemlerim var uzun zamandır bosanma fikri aklimda ve hep beni dahs iyi anlayacak biriyle neden birlikte degilim pismanligi. Ancak ben esimin bana karşı olan tavırlarindan memnun olmamama ve onun degismeyecegini bilmeme rağmen o karari veremiyorum. Bir arkadas demis ya o karar cok ince bir cizgi diye. Bu karari nasil verdiniz ve benim gibi bir durumda olan insana ne sekilde dusunup dogru karara ulaşmasını tavsiye edersiniz. Düşünceleriniz cok onemli lutfen yazin
merhaba canım,
ben boşanalı 10 ay oldu.14 şubatta boşandım ve 10 gün sonrasında işe başladım.kendimi kötü hissettiğimde işyerinin tuvaletine kendimi kapatıp ağladığımda oldu.Onu arayıp geri dönmesini istediğim de oldu kendimi dayanılmaz bir boşlukta ve kimsesiz hissettim.Bu böyle 8 ay sürdü her gittiğim yerde yanımda oda olsaydı dedim.İş çıkış saatleri gelince canım acıdı şimdi işten çıkıp nerelere gidiyor acaba diye ağladım ağladım..Sonra güçlenmeye başladım hani derler ya dibe vurmadan toparlanamazsın diye aynen öyleymiş.Çok canım acıdı ama acı beni güçlendirdi şimdi arabamı aldım iyi bir işim ve beni çok seven bir sevgilim var ve hayatımı yaşıyorum..Her günü ağladığım o kabus dolu 8 ay geride kaldı ve ben artık çok mutlu olacağıma inanıyorum.O zaman hergün keşke dedim keşke bitmeseydi.Şimdi ise iyiki diyorum iyiki bitmiş..!!
kızlar
biraz trajik bir durumdayız artık. 21 gün oldu ayrılalı ve ex kp-kv yeni yeni akılları başlarına geliyor sanırım. şimdi telefonlara sarılmış beni ikna edebilecek kim varsa onlardan yardım isteyip annemi ikna çabasındalar nedense:) gülüp geçiyorum artık... eski eşim de mesajlar yağdırıyor bütün sosyal sitelerden, cevap vermiyorum bile. benim karnımda çocuğumla onu beklerken telefonlarda ben çok rahatım üzerimden bir yük attım diyen adamdan şimdi ne mesajlar alıyorum bunun yüzüde mi kızarmıyor diye şaşırmıyor değilim yani :) gerçi yüz olsa onu diyemez.
şimdi işime gidip geliyorum yaşadığım yeri henüz değiştirmedim, evin satılmasından sonra değiştiricem inşallah kendimi daha iyi hissedeceğim bir şehre isteyeceğim tayinimi... Allah'tan iş yerimde böyle bir sorunum yok ve çok şükür amirlerim süper insanlar. hergün ne yesem kendime nasıl baksamm nereme ne yapsam diye düşünüyorum :)) evimde eşyam hala doğru dürüst yok taşınırken belki bu kalanları da getirmem diye almak istemedim hala da aynı düşünüyorum da bakalım ne olcak :)
iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürlerrrr mucchhh hepinizeeeeee
Kızlar merhaba,
Hepiniz dava aşamasındasiniz. Benim merak ettigim bu kararı yani boşanma kararını nasil verdiginiz. Benimde eşimle problemlerim var uzun zamandır bosanma fikri aklimda ve hep beni dahs iyi anlayacak biriyle neden birlikte degilim pismanligi. Ancak ben esimin bana karşı olan tavırlarindan memnun olmamama ve onun degismeyecegini bilmeme rağmen o karari veremiyorum. Bir arkadas demis ya o karar cok ince bir cizgi diye. Bu karari nasil verdiniz ve benim gibi bir durumda olan insana ne sekilde dusunup dogru karara ulaşmasını tavsiye edersiniz. Düşünceleriniz cok onemli lutfen yazin
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.4 senelik evliyim ve 21 haftalık hamileyim.ben hamile kalana kadar her şey yolundaydı.ne zaman hamile kaldım,sorunlar peş peşe çıkmaya başladı.eşim artık beni istemediğini ve doğumdan sonra beni boşayacağını söyledi.ben öğretmenim.çalışıyorum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilirim.ama yaşlı anne ve babamdan,bir de karnımdaki sabiden başka kimsem yok.kardeşim bile yok.memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyorum.nasıl başa çıkarım bunca şeyle,hem de karnımda bebeğimle bilmiyorum.bunları paylaşabileceğim kimsem yok.lütfen bana yardımcı olun.
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.4 senelik evliyim ve 21 haftalık hamileyim.ben hamile kalana kadar her şey yolundaydı.ne zaman hamile kaldım,sorunlar peş peşe çıkmaya başladı.eşim artık beni istemediğini ve doğumdan sonra beni boşayacağını söyledi.ben öğretmenim.çalışıyorum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilirim.ama yaşlı anne ve babamdan,bir de karnımdaki sabiden başka kimsem yok.kardeşim bile yok.memleketimden ayrı bir şehirde yaşıyorum.nasıl başa çıkarım bunca şeyle,hem de karnımda bebeğimle bilmiyorum.bunları paylaşabileceğim kimsem yok.lütfen bana yardımcı olun.
kızlar biri bana yardım etsin lütfen, ben eşimle anlaşmalı olarak boşandım, mahkeme kalemi 15gün sonra gelip boşanma ilamını alın dedi, merak ediyorum boşanma ilamını alınca bitiyormu, yoksa bu 15 gün temyiz muhabbeti, ilamı aldıktan sonramı başlıyor.
bir an önce bitsin istiyorum bu iş..
bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum 23 yaşındayım 3 sene evli kaldım ama 7 ay evliyim diyebildimlanet olsun bana yardımcı olun kafam allak bullak nasıl oluyor bu iş ya.
ayın 13ünde onunla gidip boşanma ilamını alıcaz peki ya sonra????....
kıızlarrr iice hafiflemeye başladım ... 49 gün olmuş boşanalı daha şimdi saydım yeni aklıma geldi:)) tabi ki herkese tavsiye ederim diyecek durumda değilim ama olsun yine de içim az az hafifliyor eski eşimin ve ailesinin tacizleri devam etse de onlar da bana destek oldular bu konuda ne kadar doğru bir karar verdiğimi göstermek açısından :)))
düzenli olarak psikologla görüşüyorum, kendi evime taşınma aşamasındayım ve annem yanımda saolsun. şimdilik herşey ii gibi görünüyor. Allaah hepimize yardım etsin.
kızlar biri bana yardım etsin lütfen, ben eşimle anlaşmalı olarak boşandım, mahkeme kalemi 15gün sonra gelip boşanma ilamını alın dedi, merak ediyorum boşanma ilamını alınca bitiyormu, yoksa bu 15 gün temyiz muhabbeti, ilamı aldıktan sonramı başlıyor.
bir an önce bitsin istiyorum bu iş..
bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum 23 yaşındayım 3 sene evli kaldım ama 7 ay evliyim diyebildimlanet olsun bana yardımcı olun kafam allak bullak nasıl oluyor bu iş ya.
ayın 13ünde onunla gidip boşanma ilamını alıcaz peki ya sonra????....
nasıl yani ilamı aldıkdan sonra 15 gün dahamı beklicem ya o dilekçeyi vermessem.boşanma ilamını alıp temyizden feragat ettiğiniz anda bitiyor, yani 15 gün sonra bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?