kızlar benim evliliğim 8 ay sürdü
1,5 aydır da eşimden ayrıyım
ailemin ve kendi isteğimle eşyalarımı aldım o evden numaramı değitirdim hatta avukata vekalet bile verdim ama ne olduysa düşünülen herşey terse döndü.
kendimi boşanma fikrine alıştırdım çok büyük acılar çektim ağladım daha neler neler
sonra işime devam ettim gezdim tozdum attım o bunalımı üstümden derken çıktılar meydana o adamve ailesi
aileminde aklını çeldiler şimdi herkes bişey söylüyor..
o kadar çaresizim ki,
bi tarafta peşimi bırakmayan bir eş bi tarafta bir şans daha ver diyen ailem öteki tarafta biten sevgim ve güvenim..
kafam allak bullak..
resmen benimle oynuyorlar
ailemin ve kendi isteğimle eşyalarımı aldım o evden numaramı değitirdim hatta avukata vekalet bile verdim ama ne olduysa düşünülen herşey terse döndü.
kendimi boşanma fikrine alıştırdım çok büyük acılar çektim ağladım daha neler neler
sonra işime devam ettim gezdim tozdum attım o bunalımı üstümden derken çıktılar meydana o adamve ailesi
o kadar çaresizim ki,
bi tarafta peşimi bırakmayan bir eş bi tarafta bir şans daha ver diyen ailem öteki tarafta biten sevgim ve güvenim..
kafam allak bullak..
Kızlar bişey sorucam benim geçenlerde ön mahkemem oldu..bizim davamız çekişmeli ön mahkemenin kararı bizim mahkeme psikoloğuna gitmemiz gerektiği yönünde olmuş...Mahkeme psikologuna giden varmi gorusme nasil oluyor?
Gitmiştik biz.
Önce beni aldı sonra onu aldı, sonra cift aldı ve bizim ilişkimizin benim acımdan bittiğine hükmetti :)
Onu 2 dk dinlese zaten beni dinlemesine bile gerek kalmayacak dengesiz çünküGitmiştik biz.
Önce beni aldı sonra onu aldı, sonra cift aldı ve bizim ilişkimizin benim acımdan bittiğine hükmetti :)
o kadar çaresizim ki,
kafam allak bullak..
inş. bizide kalkıp göndermezler oralara falan :26:
Onu 2 dk dinlese zaten beni dinlemesine bile gerek kalmayacak dengesiz çünküama tırsmıyo degilim hani...
Onwercim en dogrusunu sen bilirsin elbet ama ailende bi ışık gördüyse degerlendirsenmi acaba...ama onsuzlugada alıştın valla zor be kuzum...
boşandım. tek kuruşunu almadan yeni evimi, düzenimi kurdum. çokta mutluyum. yani mutluy-dum. taa ki yeniden hayatıma girmeye çalışana kadar. varlığıylada mutluyum ama saçma şeylere çıkardığı kavgalarla huzurumuzunda içine ediyor yani. 10 gün falan oldu sanırım yeniden görüşmeye başlayalı. onunla birdaha evlenir miyim bilmiyorum. çocuğumun olmasını çok istiyorum. yaşımda 27. aslında onada ihtiyacım yok onsuzda yapabilirim. ama anın tadını çıkartıyorum. sinirimi bozunca defol git diyorum 1 kere dedim gerçi. gidiyor sonra yalvar yakar bir daha geliyor. şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. çıkmazlardayım. onunla mutluyum ama huzurlu değilim, onsuzken huzurluyum ama mutlumuyum emin değilim. şu an anı yaşıyorum sadece. yarını bilmeden. her an vazgeçeceğimi bilerek..
boşandım. tek kuruşunu almadan yeni evimi, düzenimi kurdum. çokta mutluyum. yani mutluy-dum. taa ki yeniden hayatıma girmeye çalışana kadar. varlığıylada mutluyum ama saçma şeylere çıkardığı kavgalarla huzurumuzunda içine ediyor yani. 10 gün falan oldu sanırım yeniden görüşmeye başlayalı. onunla birdaha evlenir miyim bilmiyorum. çocuğumun olmasını çok istiyorum. yaşımda 27. aslında onada ihtiyacım yok onsuzda yapabilirim. ama anın tadını çıkartıyorum. sinirimi bozunca defol git diyorum 1 kere dedim gerçi. gidiyor sonra yalvar yakar bir daha geliyor. şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. çıkmazlardayım. onunla mutluyum ama huzurlu değilim, onsuzken huzurluyum ama mutlumuyum emin değilim. şu an anı yaşıyorum sadece. yarını bilmeden. her an vazgeçeceğimi bilerek..
Bunu yaparken önce zevk alacaksın, sonra da dengen bozulacak piyonist. yaşamak istiyorsan yaşa ama arafta kalma. delirtir araf insanı.
Bir insanın sana neler yaptığını unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın!
Sana neler hissettirdigi onemli, ben onu istedigini dusunmuyorum sadece boşlukta oldugun icin bu kararsızlığın, ne bileyim her şey eskisi gibi olur mu sence? Çıkardıgin bir çamaşırı yeniden giymek gibi....Sen onsuz yaşamayı ögrendin tekrar sokabilirmisin hayatının ta ortasına
Eğer eşin hakime ben asla boşanmam, karımı cok seviyorum falan derse hakim direk aile terapistine gönderiyor. Gerçi benim cok geçerli bir sebebim olmasına rağmen göndermişti bizi. Sizi de gönderebilir diye düşünüyorum.
ahahah bizde de öyle olmuştu. Bahaneleri yok, bir kadın yuvasını boş yere yıkmaz.
asla boşanmam diyecekmiş zaten elmayracım gerçi benim durumda çok farkllı ki inş. göndermez şimdi birde bu çıktı başıma yahuuu
Gönderirse aşağı yukarı 1-3 ay atıyor mahkeme
Üzme kendini canım, bitmesi gerekiyorsa bitecek. Evlilik ve ayrılık kader. O ne kadar cabalarsa cabalasın bitiyor. Kadının istemediği hicbir dava uzamıyor.
desene bu senem heba oldu gitti benim hayırlısı olsun biraz daha erteleyecegim demekki planlarımı canım...
varlığında sıkıntı adamdan boşanmak istiyorum oda sıkıntı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?