"boşandım dimdik ayaklarımın üzerindeyim" diyenler bize moral lütfen :)

Ben boşanmadım ama sizin gibi güçlü kadınların var olduğunu bilmek bana da güç veriyor. Umarım hayatınızın geri kalanında daha mutlu olursunuz.

Kızlar bişey sorucam benim geçenlerde ön mahkemem oldu..bizim davamız çekişmeli ön mahkemenin kararı bizim mahkeme psikoloğuna gitmemiz gerektiği yönünde olmuş...Mahkeme psikologuna giden varmi gorusme nasil oluyor?

kızlar benim evliliğim 8 ay sürdü
1,5 aydır da eşimden ayrıyım
ailemin ve kendi isteğimle eşyalarımı aldım o evden numaramı değitirdim hatta avukata vekalet bile verdim ama ne olduysa düşünülen herşey terse döndü.
kendimi boşanma fikrine alıştırdım çok büyük acılar çektim ağladım daha neler neler
sonra işime devam ettim gezdim tozdum attım o bunalımı üstümden derken çıktılar meydana o adamve ailesi
aileminde aklını çeldiler şimdi herkes bişey söylüyor..
o kadar çaresizim ki,
bi tarafta peşimi bırakmayan bir eş bi tarafta bir şans daha ver diyen ailem öteki tarafta biten sevgim ve güvenim..
kafam allak bullak..
resmen benimle oynuyorlar

canım çok çok geçmiş olsun, senin durumunu iyi biliyorum ve hiç şaşırmadım şuan ki duruma çünki öyle adamları hiç bir kadın çekemez sen birşeyleri düzeltmeye uğraşırken onlar başka bir yerden başka bir sorunla çıkar karşına Allah yardımcın olsun..
nedense seninle yaşadığımız şeyler aşağı yukarı aynı, boşanma konusunda sen önemlisin senin düşüncelerin önemli sen ne istiyosun ilk önce ona karar ver sonrasında ailenede açıkca kararını söyle...
davayı açana kadar benimki ve aileside arayıp sormuyolardı dava ne zaman açıldı hepsi peşime düştü vazgeç diye ailemde dahil buna fakat aileme kesinlikle olmayacagını asla istemediğimi sert bir dille anlattım sen bilirsin ne karar verirsen yanındayız dediler.
herşey sende bitiyor üzme kendini bu kadar kafanda karışmasın sen şimdi dönsen sanıyomusun eşin düzelecek ASLA.....
karar senin tabiiki hakkında hayırlısı olsun inş..

Owner başka bir konu açsana tatlım, daha cok insan okur daha net yardımlar alırsın.

Gitmiştik biz.

Önce beni aldı sonra onu aldı, sonra cift aldı ve bizim ilişkimizin benim acımdan bittiğine hükmetti :)

merhaba arkadaşlar bende 20 aylık evliyim ve 11 aylık bir kızım var çalıştığım için kayınvalide kayınpeder bende kalıp çocuğa bakıyor ancak ben durumdan hiç memnun değilim ancak bakıcı yada kreşe de verebilecek durumum yok şuan eşimle sürekli sürtüşüyoruz beni anlamadığını artık değer vermediğini düşünüyorum ve sürekli ailesini koruduğunu

Gitmiştik biz.

Önce beni aldı sonra onu aldı, sonra cift aldı ve bizim ilişkimizin benim acımdan bittiğine hükmetti :)
Onu 2 dk dinlese zaten beni dinlemesine bile gerek kalmayacak dengesiz çünkü ama tırsmıyo degilim hani...

Onwercim en dogrusunu sen bilirsin elbet ama ailende bi ışık gördüyse degerlendirsenmi acaba...ama onsuzlugada alıştın valla zor be kuzum...

boşandım. tek kuruşunu almadan yeni evimi, düzenimi kurdum. çokta mutluyum. yani mutluy-dum. taa ki yeniden hayatıma girmeye çalışana kadar. varlığıylada mutluyum ama saçma şeylere çıkardığı kavgalarla huzurumuzunda içine ediyor yani. 10 gün falan oldu sanırım yeniden görüşmeye başlayalı. onunla birdaha evlenir miyim bilmiyorum. çocuğumun olmasını çok istiyorum. yaşımda 27. aslında onada ihtiyacım yok onsuzda yapabilirim. ama anın tadını çıkartıyorum. sinirimi bozunca defol git diyorum 1 kere dedim gerçi. gidiyor sonra yalvar yakar bir daha geliyor. şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. çıkmazlardayım. onunla mutluyum ama huzurlu değilim, onsuzken huzurluyum ama mutlumuyum emin değilim. şu an anı yaşıyorum sadece. yarını bilmeden. her an vazgeçeceğimi bilerek..

inş. bizide kalkıp göndermezler oralara falan :26:

Eğer eşin hakime ben asla boşanmam, karımı cok seviyorum falan derse hakim direk aile terapistine gönderiyor. Gerçi benim cok geçerli bir sebebim olmasına rağmen göndermişti bizi. Sizi de gönderebilir diye düşünüyorum.

ahahah bizde de öyle olmuştu. Bahaneleri yok, bir kadın yuvasını boş yere yıkmaz.

Bunu yaparken önce zevk alacaksın, sonra da dengen bozulacak piyonist. yaşamak istiyorsan yaşa ama arafta kalma. delirtir araf insanı.

Bir insanın sana neler yaptığını unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın!
Sana neler hissettirdigi onemli, ben onu istedigini dusunmuyorum sadece boşlukta oldugun icin bu kararsızlığın, ne bileyim her şey eskisi gibi olur mu sence? Çıkardıgin bir çamaşırı yeniden giymek gibi....Sen onsuz yaşamayı ögrendin tekrar sokabilirmisin hayatının ta ortasına

Bunu yaparken önce zevk alacaksın, sonra da dengen bozulacak piyonist. yaşamak istiyorsan yaşa ama arafta kalma. delirtir araf insanı.

keşke hiç gelmeseydi diyorum. keşke aramasaydı beni ne kadar da mutluydum ayrılınca. dimdik ayaktaydım gerçekten. şimdiyse tüm enerjim bitti. sanki rüzgarla savruluyor gibiyim.

Bir insanın sana neler yaptığını unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın. çok doğru bu ama bilmiyorum. kötü durumum. savruluyorum, saçmalıyorum, ne yaptığımı bilmiyorum..

asla boşanmam diyecekmiş zaten elmayracım gerçi benim durumda çok farkllı ki inş. göndermez şimdi birde bu çıktı başıma yahuuu

asla boşanmam diyecekmiş zaten elmayracım gerçi benim durumda çok farkllı ki inş. göndermez şimdi birde bu çıktı başıma yahuuu

Gönderirse aşağı yukarı 1-3 ay atıyor mahkeme

Üzme kendini canım, bitmesi gerekiyorsa bitecek. Evlilik ve ayrılık kader. O ne kadar cabalarsa cabalasın bitiyor. Kadının istemediği hicbir dava uzamıyor.

bunu o kadar çok yaşadım ki .. gelgitler hele ki dediğin gibi defol git dedim ilk kez çok sevdiğim birine.. psikologa gittik ikimiz ayrı ayrı zamanlarda ve sölenen şu koskocaman bir sevgi var ve ne erkek ne kadın bunu ben kaldırırım diyemiyor aslınds çoğu evlilikte eksik olan bişiler sizde var ama siz birlikte olmayı göze alamıyorsunuz, dedi. nasıl alınır ki bunca yaşanandan sonra... nasıl hissettirdiğini biliyorum yeniden hissettiğimde nefret ediyormuşum gibi oluyor ama aşk dolu günlerim de gözümün önüne gelince tabi ki arafta kalıyorum hem de öle bi kalıyorum ki delircekmişim gibi geliyor bazen ..
bu dönemi nasıl atlatacağımı bilmiyorum en son eski eşimin damarına basacak ailesi konusunu ortaya attım ve görüşmeyelim dedim bu onun da bana arkasını döneceği bişiydi öle de oldu. şu anda hiç bir şekilde görüşmüyoruz. nereye kadar sürer bilmiyorum ama yine bi gün dayanamayıp kapıma gelecek biliyorum .. Allah yardımcımız olsun.

desene bu senem heba oldu gitti benim hayırlısı olsun biraz daha erteleyecegim demekki planlarımı canım...
varlığında sıkıntı adamdan boşanmak istiyorum oda sıkıntı...

canım benim ne güzel herşeyi bitirmişsin yeni bir hayat kurmuşsun kendine yine yeniden neden eskiye dönüyosun ki hatta birgün bitecegini bile bile kendine acı çektiriyosun anın tadını hayatına yeni birini alarakta çıkarabilirsin adam akıllanmamış baksana halen senle tartışabliyor bir ilişkiyi kesip atmadığın sürece içinde kanayan yaran olur bırakamazsın...
sen değerlisin eski eşin senin kıymetini bilmediği için boşandın sana değer verseydi şayet halen evli olurdunuz unutma canım...

desene bu senem heba oldu gitti benim hayırlısı olsun biraz daha erteleyecegim demekki planlarımı canım...
varlığında sıkıntı adamdan boşanmak istiyorum oda sıkıntı...

Olsun uhdecim. Sonucta boş boş beklemiyorsun, herzaman olduğu gibi bir amaç içn mücadele ediyorsun. Herşeyin en güzelini hakediyorsun inan bana, o iki yumurcağın hatrına güzel günler göreceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…