Göstermek için yapmıyorum ama mutlu huzurlu olduğumu zaten farkediyolardır. Sanki benim mutsuz huzursuz olmamı istiyolar da yaaa bu niye hala mutlu gibi bi kafa karışıklıkları var. Çözemedimönyargı bu.
ben de yaşıyorum farklı konuda.
mesela ablam bana kötü söz söylüyor kavga ediyoruz. hemen cevap "sınavı kazanamamanın hıncını benden çıkarma" der. halbuki kötü hareketi yapan o. benim durumumla alakası yok benim karakterim böyle ve böyle de olacak.
sana bu yaftayı yapıştırana karşı kendini kolla derim.
biraz da ortalıkta mutlu olduğunu göster insanlara. gözlerine sok. böyle dediklerinde yoo ben çok mutluyum şunlar şunlardan dolayı de her seferinde. bi süre sonra kafalarına yer eder onların da.
Göstermek için yapmıyorum ama mutlu huzurlu olduğumu zaten farkediyolardır. Sanki benim mutsuz huzursuz olmamı istiyolar da yaaa bu niye hala mutlu gibi bi kafa karışıklıkları var. Çözemedim
Akrabalar daha çok. Kuzenlerim abimin eşi artık annem de başladı onlara bakıpduruma göre değişir kim böyle düşünüyor aile mi arkadaşlar mı?
uzak durma imkanın yok mu bir süreBen insanları anlayamıyorum. Neden yani. Boşanıyorum diye illa ruh sağlığımın bozulması mı gerekiyor. Ben iyiyim huzurluyum mutluyum rahatım. Niye kimse bunu anlamıyor. Mesela herhangi bir konuda bir itirazda bulunsam annem de dahil çevremdeki bazı yakınlarım "evliliği kötü gitti ya psikolojisi bozuk" damgasını yapıştırıyolar.
Artık sinirlenmeye tepki vermeye korkuyorum. Hakkımı savunmama bile müsaade edilmiyor. En basiti trafikte önüme kıran birine korna çalsam bunda bile hemen boşanıyo ya işte diye başlıyolar. Ya da birinin evliliği hakkında yorum yapsam sen kendine bak deniliyor. Boşanıyor olmam benim başarısızlığım yada sağlıksız olduğum anlamına mı geliyor. Oysa evliliğini zorla devam ettiren birçok kadından daha mutluyum. Yemin ediyorum mutluyum. İşim var kariyer hedeflerim var geziyorum yani keyfim gayet yerinde. İnsanların saçmasapan lafları olmasa daha rahat olucam. Bu böyle mi olucak arkadaşlar. Herzaman boşanmış kadın olduğum için konuşmam gereken yerde bile susmak zorunda mıyım
Ben insanları anlayamıyorum. Neden yani. Boşanıyorum diye illa ruh sağlığımın bozulması mı gerekiyor. Ben iyiyim huzurluyum mutluyum rahatım. Niye kimse bunu anlamıyor. Mesela herhangi bir konuda bir itirazda bulunsam annem de dahil çevremdeki bazı yakınlarım "evliliği kötü gitti ya psikolojisi bozuk" damgasını yapıştırıyolar.
Artık sinirlenmeye tepki vermeye korkuyorum. Hakkımı savunmama bile müsaade edilmiyor. En basiti trafikte önüme kıran birine korna çalsam bunda bile hemen boşanıyo ya işte diye başlıyolar. Ya da birinin evliliği hakkında yorum yapsam sen kendine bak deniliyor. Boşanıyor olmam benim başarısızlığım yada sağlıksız olduğum anlamına mı geliyor. Oysa evliliğini zorla devam ettiren birçok kadından daha mutluyum. Yemin ediyorum mutluyum. İşim var kariyer hedeflerim var geziyorum yani keyfim gayet yerinde. İnsanların saçmasapan lafları olmasa daha rahat olucam. Bu böyle mi olucak arkadaşlar. Herzaman boşanmış kadın olduğum için konuşmam gereken yerde bile susmak zorunda mıyım
Aynen boşverdim zaten. Araba bana lazım olduğu için veremeyeceğimi istiyosa çalışıp alabileceğini söyledim. Benimle konuşmuyorSenin yengen arabanı istiyordu değil mi? Ne oldu o iş?
Ayrıca mis gibi doktormuşsun. Boşver ya!!
psikoloğum bana şey demişti psikologlar da aynı şekilde kimi zaman psikoloğa gitme ihtiyacı hissederBen sana şu kadarını söyleyeyim Psikoloğum diye sinirlenmeye hakkım olmadığını düşünüyor insanlar. Buna annem ve yakın çevresi de dahil. Evlenmeden önce öğrenciyken en ufak bir şeyde nasıl psikolog olacaksın sen, ay bu hastalarını da azarlar vs vs şeklinde sözleri çok duydum. Psikolog olunca sabır taşı olmuyorsun ya da insani duyguları atmıyorsun.
Senin yaşadıkların da bu hesap, he de geç. En güzeli, çünkü sen ne dersen de onlar düşüncelerini değiştirmeyecek, her şeyi boşanmana bağlayacaklar. Gülsen bu sefer de psikolojisi bozuk ondan gülüyor diyecekler.
Akrabalar daha çok. Kuzenlerim abimin eşi artık annem de başladı onlara bakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?