Bosandim,hayat devam etmiyor..

orchard_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
20
7
86
39
Cok zorlaniyorum toparlanmakta.bosandim 2 ay once.ilk zamanlardaki kurtuldum psikolojisi kendini yanlizliga,pismanliga birakti.o kadar seyi yasayan ben degilmisim gibi sanki.keskeler pesimi birakmiyor.hergun baska hislerle uyaniyorum.kisacasi atlatamiyorum bunu.nasil atlattiniz bu zor gunleri bosananlar?desteginizi bekliyorum..

elinizden gelen herşeyi yaptıysanız içinizi ferah tutun.
ve şuan tekrar acı çektiğiniz anların aynı şiddetiyle devam ettiğini düşünün, hala sabredebilirmiydiniz?
bi kadın vazgeçiyosa her yolu denemiştir.
yalnız kalmamaya çalışın.
boşanmadım, ama boşansaydım sonuna kadar savaştıktan sonra olurdu muhtemelen.
sizinki de eminim öyledir.
artık yepyeni bir hayat tertemiz bir sayfa var önünüzde.
istediğiniz gibi yazıp çizin o deftere.
özgürlüğün tadını çıkarın.
sizi mutlu eden şeylerle meşgul olun ve bi uzmandan destek alın mutlaka.

Eski konumda yazar cok sorunlu bir evlilikti.atlatamadigim seyler oldu.psikolojim bozuldugu icin benimde yaptigim hatalar coktu bu yuzden icim rahat diyemem.karsilikliydi hersey.ama kafam bir turlu bitmesi gerektigini almiyor iste.

Kendinize ugrasacak birseyler bulun. Varsa da daha fazlasini bulun. Kendi kendinizi dinleme firsatiniz olmazsa daha kolay atlatirsiniz.

Çalışıyor musun? çocuğun var mı?
Hayatını kendi başına kazanıp idame ettiremiyorsan o zaman bu kadar kendini rahatsız ve pişman hissetmen normal
Yoksa eğer bir iş bul çalışıyorsan da kurslara falan yazıl
Çocuğun varsa onunla haftasonu küçük gezilere katil
Kısaca kendini meşgul et

Cok zorlaniyorum toparlanmakta.bosandim 2 ay once.ilk zamanlardaki kurtuldum psikolojisi kendini yanlizliga,pismanliga birakti.o kadar seyi yasayan ben degilmisim gibi sanki.keskeler pesimi birakmiyor.hergun baska hislerle uyaniyorum.kisacasi atlatamiyorum bunu.nasil atlattiniz bu zor gunleri bosananlar?desteginizi bekliyorum..

Hala seviyor musunuz? Genelde hala duygu varsa bırakmıyor vesveseler peşimizi...

Calisiyorum.cocugum yok.bir senelik bir evlilikti.ailemde yanimda destek ama ben kendimi toplayamiyorum.hicbir seyden zevk almiyorum

Calisiyorum.cocugum yok.bir senelik bir evlilikti.ailemde yanimda destek ama ben kendimi toplayamiyorum.hicbir seyden zevk almiyorum

Suan receteyi yaziyorum. Hafta ici isten cikar cikmaz gidebilecegin bir kursa yaziliyorsun. Ama uzun sursun eve en erken 10'da falan gelmelisin. Haftasonu da cumadan cikip pazar aksami donecek sekilde tur, akraba ziyareti seklinde planlar yapip evde durmuyorsun. Evde durdugun az bi vakitte de ya arkadasina gidiyorsun veya arkadasini cagiriyorsun. Iki dakka dus alana kadar en fazla bos vaktin olacak. Ise gidip gelirken eglenceli sarkilar aciyorsun, huzunlu atarli sarkilar yasak. Ogle tatilinde bol bol dedikodu yapiyorsun, ortam yoksa da yuruyuse cikiyorsun. Mahallede varsa yasli insanlari ziyaret et, ufak tefek hediyeler ver bak yasama sevinci nasil yuklenecek ruhuna. Her isten donerken cebine cikolata gofret falan doldur cocuklara dagita dagita gel. Bunu da devamli yap cunku isten gelmeni dort gozle bekleyen velet surusunu gorunce artik istesen de mutsuz olamazsin.

Bunlari yap, garanti veriyorum eskisinden bile daha iyi olacaksin soz veriyorum.

Gerçekten kolay atlatilmuyormu yaa :(( benimde 1 yıllık evlilik bitiyorm 3 ay sonra mahkemem var.. bazen nefret ediyorum bu adamla sonum yok diyorum... ama bazen keşkelerim oluyor. Cok zor bir psikoloji. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Eskikonunuzu okudum ve diyebilecegim tek sey, allah kurtarmış sizi bu adam ve ailesinden.
Hic pisman olmayın bence, bosanmasaydınız hayatınız zindan olurdu.

WOLFROG WOLFROG 'un verdigi receteyi uygula bence de, kısa zamanda toparlarsn hatta daha da iyi olursun. :)

Zaten evliyken de hayatiniz devam etmiyormus ki. 1 sene bile dayanamamisken bir ömür nasil dayanacaktiniz. O zaman daha cok keskelerinuz olacakti.

Su an sadece bosluktan dolayi böylesiniz. Ama lütfen bardagin dolu tarafina bakin. Cocugunuz yok,calisiyorsunuz ve aileniz destek.

Hayatinizin bi yilini sizden calmislar. Daha da calmalarina izin vermeyin. Iyi ki bu kadarla atlatmisim deyin. Bol bol bekarligin tadini cikarin:KK39:

Hayat devam ediyor.
Siz geçmişe tutunduğunuz için etmiyor gibi görünebilir.
Bırakın gitsin hepsi.
Düşünmeyin, tasarlamayın, pişmanlık duymayın. İlla ki geçmişi düşünecekseniz kötü şeyleri düşünün. Olmayacak bir şeymiş ki boşanmaya karar vermişsiniz. Kafayı yemek için "keşke" demekten daha iyi bir yol olamaz zaten.

Bence şükretmen lazım çok şanslısın. boşanmak isteyip de boşanamayan şiddet gören o kadar kadın var ki. Kurtulmuşsun işte başını dimdik tutup önüne bakıp mutlu olacağın şeyler yap. En basitinden evde yalnız olduğunda bile kendine hizmet etmesini bil. Güzel yemekler yap, uzat ayağını çayını kahveni yudumla.

Bosanmakla en doğru kararı verdin. Şimdi sıra daha mutlu olmakta. Hem bir kursa y aziliyorsun ve aktif ve mutlu olduğun alanları a rtiriyorsun. Hadi yolun açık olsun :)

Geçicek zamanla.Atlatıcaksın,atlatıcaz...
Ben de boşandım eşimden hala toparlanamadım ama şunu biliyorum ki ben doğru bir karar verdim!Sen de keşkelere yer verme.Aranızda ki sorun neydi bilmiyorum daha önce ki konunu okumadım ama bir kadın gidiyorsa hakikaten her yolu denemiştir.Eğer sağlam bir evlilik olsaydı sevgi,saygı,bağlılık olsaydı bu durumda olmazdınız böyle düşün ve kendini suçlama.
Biz güçlü kadınlarız.Bir sürü kadın var mutsuz evliliğini sürdürüp hayatı boyunca kendini esarete mahkum eden.Biz cesaretli,kendini seven kadınlarız.Şükredelim ki çocuğumuz yok ve erkenden bu kararı verebildik arkadaşım.
Pişmanlığı kenara bırak ve kendinle gurur duy.Zamanla geçicek ben inanıyorum sen de inan kendine...

İlk konunu okudum
Bence boşanman çok iyi olmuş. Çocuğun da olmadığı için sevinmelisin. Yoksa bir şekilde hayatında olacaktı o adam.
Bence bir süre mutsuz hissetmen normal. Sonuçta bir evlilik bitti, hayallerindeki gibi olmadı. Ama çabuk toparlanırsın inşallah. WOLFROG WOLFROG çok güzel öneriler getirmiş. Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim..

önceki konunuzu okudum. eski eşiniz hiç yanınızda olmamış ki. inanın şimdi birlikte olsaydınız şuanki mutsuzluğunuzu arardınız. tek başına yalnızlık, biri varkenki yalnızlıktan bin kere daha huzurludur. şuanda siz sadece boşluktasınız, eski anılara belki de mutlu olduğunuz üç beş ana tutunmaya çalışıyosunuz ama inanın ayrılarak en doğru kararı vermişsiniz. yaşınız genç çocuğunuz da yok. zamanı geldiğinde hayırlı düzgün bir insanla yeniden bir yuva kurabilirsiniz.

kendinizi oyalamak için iş dışında da arkadaşlarınızla görüşün, sizi mutlu edecek kitaplar okuyun filmler izleyin, eğer seviyorsanız ve eviniz müsaitse aileniz sorun etmezse bir kediş:KK68: alabilirsiniz mesela. onların sevgisi insana o kadar iyi geliyor ki.. ve şunu aklınızdan çıkarmayın, mutsuzdunuz kıymet görmüyordunuz ki ayrıldınız.

Back
X