bosandim mutluyum amaaaa

garipp

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
20
0
6
İstanbul
Merhaba Arkadaslar
Sizlerle bir konu paylasmak istiyorum bosandim 7 aylik bi cocugum var anlasmali bosandim mahkemede hakime cocugu sadece pazar gunleri ve bayramlarin 2. Gunu gorme hakki verdi ve bosandigim esim ve ailesi acikcasi geri kafalilar hatta esyami bile zorla aldim kendileri al napalim esyani dedikleri halde takilarimda dahil olmak uzere hakkin bu dediler ufacik takimi verdiler cocuk 4 5 yasina gelsin alicaz demisler basindan boyle olaylar gecen varsa lutfen paylassin bu konuda icim rahat etmiyo cocugu kendilerine alistirirlar mi ilerde diye alsalar bile nasil bakabilirler mi goz dag mi veriyolardir sizce

ne iş yapıyosun hayatın yaşama şeklin nedir ailenin maddi durumu nedir bilmiyorum eski eşinin ve ailesinin de maddi ve manevi sağlık vs durumlarını bilmiyorum ama çocuk velayet konusunda mantıklı adım atman lazım o tip geri kafalıları çok görüyoruz basit bi şekilde yalanla dolanla pat diye velayet davası açar iftirayla alırlar ama sen kendi özel yaşantına ailenle kalıyosan ailenin özel yaşantısına maddi durumunu düzgün tutar ve aynı zamanda onlardanda haberdar olursan sürekli yani ne yaşarlar eşinin birlikde olduğu birisi alkol alırmı nasıl bir evde yaşarlar evlerinde kavga gürültü varmı yani kısacası mahkeme 7 yaşından önce çocuğu anneden alıp babaya vermez fakat tamamen asılsız örnek veriyorum türkiyede yaşıyoruz bazı mahkemeler anenin erkek arakdaşı olmasını bile eksi bi davranış olarak değerlendirir eve alkollü gelirsin ailende kavga karakolluk vs bi durum olur ekonomik özgürlüğün olmaz yaşadığın ev elverişsiz olur çocuk atıyorum hastalanır tedavisini yaptıramasın vs vs gibi durumlarda babanın maddi durumu iyi olur aile düzgün olur mahkeme bunları dikate alır çocuğuna aklı yetmeye başladığı andan itibaren dolduruşa getirmeye çalışırlar tabiki bunlara hazırlıklı ol ağzından senin le ilgili laf almaya çalışırlar ama her durumda mantıklı olmaya sabırlı olmaya çalış düşman olma unutma sen annesin vazgeçilmezsin :)

bi cocuk annesiz yapamaz...
hadi senden aldılar diyelim. onların burnundan getirir. ve tekrar sana gönderirler.
bunu kavrıyamadıkları için. sacmalamışlar...
eşya konularındada zaten sacmalamışlar. boşverin takmayın. hatta örnek vereyim.

cok yakın arkadaşım. eşinden boşandı. cocukların velayeti babadaydı. 2cocugu var tabi.
eşi bi ara sacmaca inat etti göstermedi. arkadaşımıda ikna ettik oda az dayandı.
sonra kendi elleriyle getirip arkadaşıma verdiler. cünkü cocuklar durmadı. babasının burnundan getirmişlerdi.:ssz:

Yazdiklarinizdan dolayi cok tesekkur ederim ozellikle erkek cocuklari anneye daha duskun olur diyolar ben ailemle kaliyorum maddi durumujuz cok sukur orta derecede karsi tarafin orta dereceden biraz daha iyi simdilik her hafta zamaninda alip birakiyolar bu hepnbu duzende gider mi sonralari bu hafta almicaz derler mi bilmiyorum ben daha once calisiyordum devlet dairesinde suan bebegim ufak calisamiyorum cok dua ediyorum allahlarindan bulsunlar cok hakkimi yediler icime oturanda bu oluyor biliyorum qkli ermeye baslayinca yikayacaklar beynini cocugun burda kalmak istermisin sana bunu yapariz sunu yapariz diye cok duskunum bende cocuguma sirf yanindan ayrilmamak adina ve kendi ayaklarimin ustunde durmak adina bu genc yasimda ev temizliklerine hatta caycilik bile yaparim dedim yeterli kendi imkanimla cocuguma helal para ile bakmak gercekten abartmiyorum birde nafaka baglandi o paraya cocuk bakilsin bende insan degilim diye sokaklarda avaz avaz bagiricam

Merhaba Arkadaslar
Sizlerle bir konu paylasmak istiyorum bosandim 7 aylik bi cocugum var anlasmali bosandim mahkemede hakime cocugu sadece pazar gunleri ve bayramlarin 2. Gunu gorme hakki verdi ve bosandigim esim ve ailesi acikcasi geri kafalilar hatta esyami bile zorla aldim kendileri al napalim esyani dedikleri halde takilarimda dahil olmak uzere hakkin bu dediler ufacik takimi verdiler cocuk 4 5 yasina gelsin alicaz demisler basindan boyle olaylar gecen varsa lutfen paylassin bu konuda icim rahat etmiyo cocugu kendilerine alistirirlar mi ilerde diye alsalar bile nasil bakabilirler mi goz dag mi veriyolardir sizce

canım ben evli değilim boşanmadım da ama boşanıp mutlu olman çok güzel, senin adına çok sevindim canım, bence öyle bir günde çocuğu kendilerine alıştıramaz ya, yani 6 gün sendeler bir gün onlarda bence okadar da endişelenme canımmm

nafaka baglandi o paraya cocuk bakilsin bende insan degilim diye sokaklarda avaz avaz bagiricam[/QUOTE]

Çokmu az nafaka aliyosun cnm? Allah yardimcin olsun zamanla ofkeleri gecer merak etme almazlar yavrunu senden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok az ama ben azinda da degilim yarin obur gun sevgi gosterileri yapacaklar cocuga gel kal diye onlarda cok takili kaliyorum

Boşanınca da kurtulamazsınız karşınızda anlayışsız insanlar varsa :( görücü usulü mü evlenmiştiniz evlenmeden önce göstermediler tabi gerçek yüzlerini dimi

Yok canim severek evlendik aslinda basta sanirim beni istememisler ama eski esime o zaman soz gecirememisler allah goruyor artik ne diyeyim sinirlensemde bosa zaman harciyorum cocuk var iste ayni noktada takilip kaliyorum

Bende boşanıyorum bi ay sonra mahkemem var yeni evliydik 6 ay evli kaldım cocugum yok Allahtan ama anlasmalı boşanamıorum mihirim dahi hic bişey vermicekmiş bedelsiz boşan yoksa on bes senede surse boşanmam diyo ne yapmalıyım siZce herseyi bırakıp boşansam mı yoksa yaptıklarının hesabını sorup donuna kadar alsam mı

Bende boşanıyorum bi ay sonra mahkemem var yeni evliydik 6 ay evli kaldım cocugum yok Allahtan ama anlasmalı boşanamıorum mihirim dahi hic bişey vermicekmiş bedelsiz boşan yoksa on bes senede surse boşanmam diyo ne yapmalıyım siZce herseyi bırakıp boşansam mı yoksa yaptıklarının hesabını sorup donuna kadar alsam mı

bir gelir kaynağınız varsa eüer uğraşmayın önünüze bakın derim yorulursunuz kendinizi düşünün Allah yardımcınız olsun inşallah daha güzel bir hayatınız olur :)

Back
X