Boşandım,nasıl kendime gelebilirim

sevin kendıne çoktan geldin.

Bence kurtulmuşsunuz. Zamanla elbet unutup şükredersiniz kurtulduğunuza.

Ilk zamanlar alışkanlık başka birşey değil
Çok yakın arkadaşım demiştiki bir kaç aylık evlilik evlilik değil öyle düşün
Demedi ve olmadı
Şimdi şükürler olsun daha iyiyim geziyorum tozuyorum
Bizimki daha çok sürecek Çekişmeli
Karşı tarafta gitsin annesiyle mutlu mesut yaşasın
Geçecek sadece zaman

T ttpz38 allaha şükür ayrılmışsınız tebrik ederim emin olun kendinize gelirsiniz tamam tabi kolay olmayacak ama ranatlıcaksınız
Benim de eskisi anneciydi hayatta katlanamam. Zaten 3 ay falan durduk ayrıldım
Dayanmanın sebebi de nişandan ayrılan biriyim die idare ediyim demiştim amannn
Çok saçma büyük konuşmayım ama anneci olan birini bir gün ama bir gün çe ke mem
Agresifliğini nazını da çekerim paramız olmasa da da biraz çekerim :) ama annecilik yok kendimi mal gibi hissederim
Evlendikten sora size yüzünü gösterdiği için de ayrıca Allah’ından bulsun diyorum :)
Kimseler bizi ü ze me sin nokta

Aynen,bende bir umuttur yaşamak diyerekten sabrettim ama adliyede o kadar atarlıydı ki :) avukatlar diypr 1 yılınız dolmadıgı için boşanamazsınız araya avukat falan girdirdi tanıdık bugün bitsin de kurtuluyum falan diye, beni istemeyeni ben hiç istemem,ama lanet olsun cahil insanlar çok fazla etrafımızda,aaaa evlendin boşandın mıııı..!

Amannn diyo insan aylar geçince üstünden merak etmeyin :)
Benim arkamdan konuşanlar da kendileri de nişandan evlilikten ayrıldı :) merak etmeyin eden bulur
Ayrıca sırf onlar için mi yaşıcaksınız mutsuz mutsuz ama evli
Ayrılınca demiştim ki istersem 45 yaşıma geliyim asla ama asla çok aşık olmadan evlenmicem
Sora mehil sürem dolmadan başkasıyla evlendim
Çok mutlu mesudum
İnşallah size de iyi bir şans denk gelir
(Bu arada bizim de ite kaka 1 sene bekledik anlaşmalı olmuyo die 1 seneden azı) kabus gibiydi yaaa hey gidi insanoğlu neler gelio başımıza
Evlilikten ayrılmak sevgiliden ayrılmaya benzemiyor
İstersen nefret et karşındakinden ama tramwa yaşıyorsun resmen ama geçiyo geçiyo :))

Amannn diyo insan aylar geçince üstünden merak etmeyin :)
Benim arkamdan konuşanlar da kendileri de nişandan evlilikten ayrıldı :) merak etmeyin eden bulur
Ayrıca sırf onlar için mi yaşıcaksınız mutsuz mutsuz ama evli
Ayrılınca demiştim ki istersem 45 yaşıma geliyim asla ama asla çok aşık olmadan evlenmicem
Sora mehil sürem dolmadan başkasıyla evlendim
Çok mutlu mesudum
İnşallah size de iyi bir şans denk gelir
(Bu arada bizim de ite kaka 1 sene bekledik anlaşmalı olmuyo die 1 seneden azı) kabus gibiydi yaaa hey gidi insanoğlu neler gelio başımıza
Evlilikten ayrılmak sevgiliden ayrılmaya benzemiyor
İstersen nefret et karşındakinden ama tramwa yaşıyorsun resmen ama geçiyo geçiyo :))

Boşanma sürecinin ardından psikolojik destek almanız size iyi gelecektir kız kardeşimde aynı sorunları yaşadık iş ve özel hayatında yansıyan bir çok sorun yaşadı psikolog Fatih Sönmez’i tavsiye ederim bize terapileri çok iyi geldi

Geçmiş olsun. Siz de bir çocukla evlenmissiniz annesinden ayrılmasın artk bırakın ikisi mutlu olsun öylece. Sizin işiniz de var aileniz de yanınızda işiniz daha kolay. Çevre de zamanla unutur. Siz güçlü oldukça onlar da susar

Ahh canim Rabbim yardimcin olsun..Biliyor musun ben de cekecegim cileye asik oldum sanirim..Cok sevdigim erkek arkadasimla bu yuzden ayriyiz suan..Gerceklerin farkindayim bu beni kivrandiriyor günlerdir..Tabi tek sebebimiz bu degil..Daha once yapmis oldugum evlilik farkli sebeplerden bitti ama dusundugum ikinci evliligimin bitme sebebi belki de bu sebepten olacak.Baba kucuk yasta vefat ettigi icin anne de bizimle olmasi gerekiyor ve okuduklarim okuyor olduklarim kesinlikle bunun mumkun olmadigini gosteriyor..
Su zamanda belli bir olgunluga ulasmis kendi ayaklari uzerinde durabilen adam gibi adam cok az kalmis.Ve birisinden de sen kurtulmussun arkadasim.Hayatta cozumsuz sorunlar mi olurmus derler ya var iste..Cozulmuyor ve aci cekiyorum suan sirf ilerde aglamamak icin..Yasanilan bazi seyler insana tecrube oluyor.Ve ilerki zamanlarinda ikinci bir yanlis yapmamak adina cok dusunmemiz gerekiyor.Ama senin suan icin erken ayaklariniz uzerinizde durup ne kadar güclü oldugumuzu gosterelim onlara..Görümce olacak insanligini kaybetmis insanin yarin basina ne gelecegi belli mi acaba? Kendini bilen bir kadin kolay kolay yikmaz yuvasini bunu o örümcek beyinlilere birilerinin anlatmasi lazim ya da Rabbimin tokatini yemeleri gerekiyor bilmiyorum ama yaratanin adaletine siginiyorum..Eger sen de boyle dusunuyor ve inaniyorsan cok dua ve namaz..Bu surecte de en guzel siginma sekli o oluyor keske her zaman bunu yapabilsek..Ama azalacak once..gececek geciyor.Ama bu duygusal boslugunuzu kapatmak icin yakin zamanda baska birisini koymayin hayatiniza en azindan yaraniza tuz olmayacak birisi cikana kadar..Dilerim gönlüne,kalbine,hayallerine,aklina hitap edecek bir "adam" cikar ve coook mutlu olursun olacaksin da inan bana

Rabbim tez zamanda sizi feraha erdirsin sabır gerekiyor bazen ben de mesela cok üzüntülü günler geçiriyorum şu an sizinkinin yanında basit ama yorucu. ilk eşimden bir yılda boşandım yeniden evlendim çok iyi eşe sahibim şükür şimdi o yüzden hiç üzülmeyin

Kötü olmakla eline ne geçti bakalım onların!!yat kalk Allah’a dua et azarım neresinden dönsen kar .sakın ah vah etme şükret çünkü sonu gelmezdi bunun

Bana da dua edin olur mu? Ilk evliligimi adam sandigim biriyle yaptim ve 2.senemde ayrildik simdi baska birisiyle kiyisindan kosesinden döndüm diyelim..Mutlu bir evliligim olsun cocugum ya da cocuklarim olsun istiyorum dogru insanla dogru zamanda..Topigi olusturan arkadas ve bizim gibi ilk evliliginden yüzü gülmemis arkadaslarimiz icin dualarinizi esirgemeyin olur mu? Rabbim hepimizin gonlune gore versin..

Kurtulmussun. Özgürsün artik. Tecrube sahibi olmussun. Daha guzeli var mi suan?
Ailen bile arkandaymis.
Acini yasa ama kendine acima. Hayat devam ediyor.

Aman arkadaşım,sakın ha sakın kabul etme 2.evliliklerimizde 10000 defa düşünüp çeyrek adım atmak gerekiyor,aşk diye bişey yok yani illaki vardır ama bize denk gelmemiştir,o yüzden ilerde acı çekecegine şimdi çek

Seni tebrik ediyorum.Zamanında kendini kurtarmışsın.Kendine en büyük iyiliği yapmışsın.Kocaları başlarında olan kadınların oğullarını ve eşlerini yönetmelerinden gına geldi.Kocanızla oturun gidin.Ne anlıyorlar çocuklarına yapışmaktan anlamıyorum .

görümce denen densiz eşyalarım toplanırken bizim gardasımız bekar siz düşünün dedi hiç birşey demedim,hepsini rabbime havale ettim...
Böyle konuşanlar çok şey hak ediyor ama, Allah ona da yaşatmasın bu durumu yine de.

Canım benim zamanla geçer ve binlerce kez şükredeceksin. Ben öyle yapıyorum. İyi ki boşanmışım. Ya boşanmasaydım o saçma sapan yaşantıyı ömrümün sonuna kadar yaşamak zorunda kalacaktım. Sen de böyle düşüneceksin. Ve sen de bekarsın ohh Sefa'n olsun. Benim 3 yılım bitecek.aklıma bile gelmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…