Boşandım,nasıl kendime gelebilirim

Kendi evliligide sıkıntılı,problemli tek dedigim şey rabbime havale ediyorum dedim...

Gayet kendindesin ki o herifi bosayabilmissin. .şimdi ,zararın neresinden dönersem kardır ,diyip yoluna bakacaksın ..
Derin bir nefes al ve verirken yaşadığın tüm kötülükleri içinden at .. eski eşinle olan hatırlarını da ..düşünmek acıtır ,düşünme ..Çok kötü hissediyorsan psikolojik yardım al .yok hayır ,üstesinden gelebilirim ,diyorsan yeniden hayata karış ve mantığının kabul etmediği herseyden uzak dur ..

Boşandıktan 1 gün sonra işe başladım ailem herzaman arkamda çok şükür,sen ettin sen yaptın cümlesini 1 defa bile kurmadılar
ne mutlu sana boyle bir ailen var arkanda. sen de dik dur. kararliligini gostermissin . simdi arkasinda durma zamani. asla egilme. cocuk olmamasi en buyuk olumlu yani. insanın en iyi doktoru bence kendisi. o yüzden kalemi kagidi elinize alip yasadiginiz her seyi yazin iyisiyle kötüsüyle en ufak ayrıntısına kadar. sonra da ne kadar guclu olduğunuzun farkina varin. bir daha geriye donup bakmayin. ben boyle yaptim

Umarim uzuntun esine severek ayrildigindan degildir,gecirdigin mutsuz anlarindandir,zira boyle bir anneci adamdan kurtuldugun icin kutlama bile yapmalisin.Hersey gecicek zamanla,bu insanlarla bir omur hayatini mahvetmektense ,bir hafta bilemedin bir ay uzulur unutyr gidersin hatta bir kac ay sonra yeni hayatina alisinca yeniden nefes almaya basliyormussun gibi olacak,bundan sonraki hayatinda insallah mutlu olursun

Kalem ve kagıdı alıp yazdım ama iyi hiç birşey yok,kötü taraf hep doldu...

Yaşadıgım kötü günler için, hiç bu igrenç yüzünü göstermedi, tam 1 sene peşimden koştu flört için sonra evlenmek için baskı yapanda kendisiydi...

Kalem ve kagıdı alıp yazdım ama iyi hiç birşey yok,kötü taraf hep doldu...
o zaman gercwkten verilmis sadakan varmis yol yakinken kurtulmuşsun. hic üzülme zamana ihtiyacin var toparladiginda eminim daha da iyi hissedeceksin

Offf be okurken sinirim bozuldu!...

Boşver hayatına bak
O kaynana da o adamda bir ömür cekilmezmis

Güzel kız kardeşim benim :)
Daha ne istiyorsun acaba...
Kurtulduğun için şükür namazı falan kıl, fakir sevindir, çocuk giydir.
Ne üzülmesi?
Senin bayramın bu.
Boşandığın tarihte her sene parti yap.
Harika bir hayatın olsun.
Ye, iç, gez, öğren!
En büyük hediye budur dünyada. Bekarlığının, kurtulmuşluğunun tadını çıkar ve inanılmaz mutlu ol!
Mutlu olmaman için bir sebep göremiyorum.
Umarım bu ölü toprağını en kısa zamanda atarsın.
Yeni ve mutlu günlerini kutluyorum.
En güzel aşklar ve maceralar senin olsun :)

Arkanda bu kadar saglam duran ailen varken kolay atlatırsın..
Bak işe bile başlamassın, onlar üzülsün, onlar düşünsün...
Yolun açık olsun eminim ki çok da çabuk toparlayacaksın.

Şükür namazı kıl kurtulduğun için
Çocuğunda yokmuş
Sil bastan Hayatına başla
Allah yardımcın olsun

Hayatımızdaki değişiklikler başta afallatır bizi ama zamanla ne kadar iyi bir karar verdiğinizi daha iyi anlayacaksınız.

Hiç üzülmeyin. Ömür boyu mutsuz olacağınıza bir müddet geçiş sancısı çekin daha iyi. Kaldı ki kısa bir süre sonra şu anki duygularınızdan eser kalmayacağına eminim. Hatırlanacak pek iyi gününüzde olmamış gibi görünüyor zaten. Daha iyi bir yaşamı hak ediyorsunuz.

Başlığından Sanki böyle bir evlilikten kurtulduğun için Mutlu değilsin gibi anlaşılıyor.bence Sevinç'ten havalara uçman lazım.farzetki evlenmedin bekarsın ki zaten bekarsın 11 aylık evlilik evlilik değil eş olacak kişi ile ev arkadaşı olmuşsun kardeş gibi

Sadece alışkanlıklar var vede,bana yaşattıgı igrenç anlar geliyor aklıma,çok şükür daha iyi oldum hepinizin sayesinde...

Arkadaşım senden ala bekar olamaz. Sakın üzülme. Ben de daha dün boşandım ortada hiçbir şey yokken beni evden kovdu sonra pişman oldu ama yine de gidip davasını açtı. Şimdi köpek gibi yalvarıyor. Ama beni evden kovarken aklı neredeydi? Benim de kv 2 sokak ötede oturuyordu ben çalıştığım halde yaptığım ev işini beğenmedi, yemek yapamadım laf oldu. Kv abisinin çocuklarına bakıyordu, yemeklerini yapıyordu, temizliyordu bize de 2 kap fazla yapıp verebilirdi... Şimdi 2 göz 2 çeşme ağlıyormuş ama beni 1,5 aydır hiç arayıp sormamıştı. Seni öyle bir özleyecek ki... Önüne bak, düşünmemeye çalış...

Sadece alışkanlıklar var vede,bana yaşattıgı igrenç anlar geliyor aklıma,çok şükür daha iyi oldum hepinizin sayesinde...
Alışkanlıklar bırakılabilir eğer kafanda bitirdiysen . Seni üzen tarafları kaderine say ders çıkar bir daha da erkeklere inanma

Bunun altina bende imzami atarim

boşverin, hayırlısı olmuş kurtulmuşsunuz... daha yaşın çok genç, daha güzel insanlarla daha güzel bir hayat kurarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…