Kadın sevişmek isteyebilir hayatım ama üç çocuklu kadının maalesef öncelikleri başka olmak zorunda. Hem kendini hem çocuklarını düşünmeli. Şuan günümüzün illeti HPV. Her yerden bulaşabilir ama en yaygın bulaşma yolu cinsellik. Kadın hayatında biri olsun istiyor ama eski konularında var; kullanıldım, diyor.
Bu ülkede hatta dünyada kaç erkek üç çocuklu bir kadın ile bir şeyler yaşamak ister? Hatta hangi kadın üç çocuklu adamla birlikte olmak ister? Kabul etsekte etmesekte çocuklu insanın önceliği çocuklardır.
Biz anne kalıbı içine sokalım ya da sokmayalım, bir gerçek var o kadın anne. Çocuklar için ebeveynlikte kadın-erkek ayrımı yok maalesef. Anne-baba kavramı var. O anne, o baba. Çocuklar hangi tarafta kalıyorsa o taraf sevgiliye de, sevişmeye de normal bir insanın gösterdiğinin kat kat fazlası özen göstermek zorunda. Üç çocuklu bir kadın, çocuksuz bir adama ayak uyduramaz. Arkadaşınla çocuk yanında gezersin, kahve de içersin ama sevgiliyle olmaz. Bir kere o çocukların o adamla tanışma ihtimaline karşı o adam çok düzgün kalitede bir adam olmalı -ki bu ülkede öyle adamlar bir milyon değil, birkaç milyonda birdir. Maalesef yaşadığımız ülkede boşanmış kadına erkeklerin nasıl yaklaştığı malûmken, üç çocuklu kadına çok temiz duygularla yaklaşanı bulmak da zor. Ya öylesine takılmalık birini bulacak ya da bulduğu adam ayrılınca da kullanıldım demeyecek; ergenler gibi seviyorum, sen benimsin sözlerine kanmayacak. Eğer öyle bir hayat istemiyorsa da üç çocuk yapmayacaktı. Hiçbir evlilik pat diye yıkılmaz. Üç çocuk yapılırken hayatları güllük gülistanlık değildi muhtemelen ve o çocuklar yapıldıysa, velayeti istendiyse de sorumluluğun bilincinde olmak zorunda.