Bosandım rahibe gibi yasamam mı lazım

çocukları anneniz baksın diye mi yaptınız? çocuklarınızdan böyle korkunç bir şeklide bahsedecektiniz madem keşke velayetlerini babalarına verseydiniz.ülkede erkek kıtlığı yok korkmayın ama böyle çocuklarını yük olarak görüp annesinden de bu şekilde bahsedeni çok çok nadir gördüm.onlar çocuk, saksı bitkisi değil.

Hayattaki öncelik çocuk olmalı fikrine katılmıyorum. Bir insan önce kendisine zaman ayırabilmeli, sağlıklı bir şekilde sosyalleşebilmeli ki mutlu olsun ve mutlu bir çocuk yetiştirsin. Tabi ki burada haftanın her günü 5-6 saat evden uzakta, çocukla ilgilenmeden geçirilecek bir süreden bahsedilmiyor.

Bence çocuklara bir bakıcı bulun, haftada 1 gün çıkın dışarı, tüm gün gezin dolaşın, ne istiyorsanız onu yapın. Çocukların sağlıklı ve mutlu büyümesi için hayatından memnun bir ebeveyn şart. Mutsuz, kendini tamamen çocuğuna adamış bir ebeveyn bence çocuğa daha çok zarar veriyor.

Önceki konusuna baktimda birisi kullanıp attı gibi şeyler yazmış konu sahibi.zaten Aralık ayından sonra bosanmissiniz sonra kullanıp atilmissiniz biraz durup ara verseniz belliki doğru kararlarveremiyosunuz. Anneniz de sizi gözetmek istuyo bence. Biraz büyük sözü dinlemenizi tavsiye ederim.

Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle

Madem ki önceliğin sevgili idi, çocukları babalarına verip istediğin hayata yelken açacaktın...

Anneniz çocuklarınıza bakmak zorunda değil, öncelikle bunu aklınızdan çıkarmayın.

Linç ise linç.. Koca koca kadınlarız, burda hergün annesizliğin, sevgisizliğin yara açtığı kadınların konusunu okuyorum içim kıyılarak. Bir annenin önceliği evet çocuklarıdır hele ki bakacağına dair teminat verip velayetleri alınmışsa. Bir kadın olarak nasıl ki sevmek, sevişmek isteniyorsa o çocuklarında anne sevgisi, şefkati, ilgisi ilk sırada gelmeli. Tabi mutlu ve sağlıklı çocuklar yetiştirmekse amaç sonrasında kalan zamanların nasıl değerlendirileceği kadına kalmış

Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Neyapacam ben boyle
Ne zamandir bosandin.. sevgiliden once cocuk gelir..

Ben sizi anliyorum. Annelik iyi guzel ama insan kendine de zaman ayirmak istiyor.
Calismiyorsaniz bir ise girip cocuklara bakici bulabilirsiniz

Kadın sevişmek isteyebilir hayatım ama üç çocuklu kadının maalesef öncelikleri başka olmak zorunda. Hem kendini hem çocuklarını düşünmeli. Şuan günümüzün illeti HPV. Her yerden bulaşabilir ama en yaygın bulaşma yolu cinsellik. Kadın hayatında biri olsun istiyor ama eski konularında var; kullanıldım, diyor.

Bu ülkede hatta dünyada kaç erkek üç çocuklu bir kadın ile bir şeyler yaşamak ister? Hatta hangi kadın üç çocuklu adamla birlikte olmak ister? Kabul etsekte etmesekte çocuklu insanın önceliği çocuklardır.

Biz anne kalıbı içine sokalım ya da sokmayalım, bir gerçek var o kadın anne. Çocuklar için ebeveynlikte kadın-erkek ayrımı yok maalesef. Anne-baba kavramı var. O anne, o baba. Çocuklar hangi tarafta kalıyorsa o taraf sevgiliye de, sevişmeye de normal bir insanın gösterdiğinin kat kat fazlası özen göstermek zorunda. Üç çocuklu bir kadın, çocuksuz bir adama ayak uyduramaz. Arkadaşınla çocuk yanında gezersin, kahve de içersin ama sevgiliyle olmaz. Bir kere o çocukların o adamla tanışma ihtimaline karşı o adam çok düzgün kalitede bir adam olmalı -ki bu ülkede öyle adamlar bir milyon değil, birkaç milyonda birdir. Maalesef yaşadığımız ülkede boşanmış kadına erkeklerin nasıl yaklaştığı malûmken, üç çocuklu kadına çok temiz duygularla yaklaşanı bulmak da zor. Ya öylesine takılmalık birini bulacak ya da bulduğu adam ayrılınca da kullanıldım demeyecek; ergenler gibi seviyorum, sen benimsin sözlerine kanmayacak. Eğer öyle bir hayat istemiyorsa da üç çocuk yapmayacaktı. Hiçbir evlilik pat diye yıkılmaz. Üç çocuk yapılırken hayatları güllük gülistanlık değildi muhtemelen ve o çocuklar yapıldıysa, velayeti istendiyse de sorumluluğun bilincinde olmak zorunda.
Helal olsun arkadaşım.

Cocuklu bir anneyim
Neyapacam ben boyle
Ayni benim durumum seni o Kadar iyi anliyorum ki hangi sehirdesin

Kim ayak bağı gibi bahsetmis. Bir de 15 kişi beğenmiş. Yani gerçekten şu kk nin her şeye cık cık layan ayiplayan kadinlarina sinir oluyorum.
Saol anladıgın icin cocuklarım bana yuk ayakbagı değil oyleler demedim zaten
Yıllarca 24 saat ben baktım onlara ama ayrılınca istedimki annemde artık bakımlarına destek versin eşimle beraberken ayrı sehirlerdeydik senede 1-2 anca gorurdu annem Cocukları haliyle hic desteği olmadı
Cocuklarım ilkokul yasındalar
Istıyorum bende biraz nefes alıyım gercekten kadın oldugumu unuttum

Ben de kadına sadece anne olarak rol biçilmesini doğru bulmuyorum. İlk mesajımda belirttim zaten. Sevgilisi de olabilir. Yeri gelir, tekrar evlenebilir.

Bu başlık altındaki sorun çocuklarını haddinden fazla gözardı etmesi. Sanki çocuktan değil, eşyadan bahsediyormuş gibi konuşması. Sevgili bulmak için anneleri yaşarken onları annesiz bırakması.

Ben de çocuğumu eşime bırakıp kendime özel zaman ayırıyorum. Yeri geliyor arkadaşlarımla görüşüyorum, yeri geliyor kuaföre, sinemaya gidiyorum. Ama hep aklımdadır çocuğum. Arar sorarım eşime, iyi misiniz herşey yolunda mı diye. Kızımla konuşur, sesini duyarım mutlaka.

İnsanız neticede, nefes almaya herkesin ihtiyacı var. Ama 5-6 saat süt kuzularını anneme bırakıp, bir de “ne var bunda, bakıversin gün boyu” diyemem kimseye.
Sut kuzuları değil ilkokul çağı

Kadın 3 çocukla boşanmış büyük ihtimalle şuan depresyonda. Biraz daha mı duyarlı olsak acaba?
Konu sahibi babaları çocukları görmüyor mu? Hafta sonları o ilgilensin siz biraz kafa dinleyin. Yalnız sevgili yapmak için acele etmeyin. Yanlış kararlar verebileceğiniz bir dönemde gibisiniz.
Babaları başka şehirde o orda kaldı ben kendi memleketime annemin yanına döndüm cocuklarla

Back
X