- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Çalışıyorsanız bakıcı tutun. Kimse çocuklarınıza bakmak zorunda değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calısıyorum ben hemde esek gibi annemde hicbir maddi yük yok zaten onunda maası az ne verecek ki bize bilip bilmeden konusmak yerine once bi sorİyi de canım sen çalışan bir annesin. Konu sahibi çalışmıyor. Büyük ihtimalle evin maddi yükü anneannede, çocukların da bir nebze sanırım o anneannededir. Babadan gelen nafaka neye yeter. Bak ne kadar güzel kendini ifade ediyor ve anlatıyorsun.
Eminim hayatındaki insan öylesine hayatına girmiş biri değil, ince eleyip sık dokuyarak hayatına aldığın biridir. Çocuklarının sevmeyeceği bir insanı hayatına alır mıydın ya da küçük çocukların varken birkaç ayda bir daha yeni boşanmışken hayatına farklı insanlar girer miydi?
Bilmiyorum, ben evliyim çocuklarım var ama boşansam hemen sevgili muhabbetlerine giremem. Hayatıma alacağım insan da öyle hoşlandım diye hayatımda olmaz. Mecbur çocuklarımı da düşünürdüm.
Yetiskin mi dedik ama sut kuzusuda değil okul oncesi donem değil demek istedimİlkokul çağı yetişkin çağı mı )))
Yazan kişi de sana anaokulu çağı dememis.Yetiskin mi dedik ama sut kuzusuda değil okul oncesi donem değil demek istedim
İlkokulu bitirmek uzereler bende 30 lu yaslardayımKonu sahibi sizin ve çocukların yaşı kaç? Çok mu küçükler ilkokul derken?
İlkokulu bitirmek uzereler bende 30 lu yaslardayım
hepsi mi ilkokulu bitirmek üzere. tam yaslari kac. haftasonu yazdieabileceginiz kurs yok mu. onlar kurstayken kursun yakinlarinda sosyallesebilirsiniz.İlkokulu bitirmek uzereler bende 30 lu yaslardayım
Bu kadar acımasızca eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum insanlar burda derdine cozum bukmak icin konu acıyor ama cokları tarafından sanki linç edilmek için pusuda bekleniyor ben gibiler.
Kimse bosanmak icin evlenmez kimse 3 cocukla belki boşanırız birgun diye de hesap edip cocuk yapmaktan geri durmaz vakti saati gelir rabbim yazdıysa o cocuk ol der olur
Bende istemezdim 3 ufak cocukla bosanıp ana evine donmek asgariye calısıp yetirememek annemlerin basıma kalkmalarını dinlemek kendim ve cocuklarımla onların evinde sığıntı gibi yasamak ama oldu
Ben anneyim evet ama herseyden once insanım kadınım sizdeki adanmışlık duygusu belki bende yok ama babaları gibi vicdansız değilim enazından o bana 3 cocugu attı yeni hayat kurdu kendine
Simdi burda asıl vicdansız bikac saat cocukları annesine bırakıp sevgilisiyle bulusmak kafa dagıtmak isteyen benmiyim cocukları komple bırakan sadece yaz tatilinde 2 haftacık gormeye razı olan babaları mı?
Ben anneysem o da baba değilmi neden 3 cocugunu terkedebilen babalar topa tutulmuyoda 5-6 saat kafa dağıtmak isteyen anne kotu kaka oluyo
Hergun 9 saat calısıyorum gunde 4 saatim yollarda geciyo eve gelip bide bi kap yemek yapıyorum coxukları doyurup bulasıkları diziyorum ustune odevlerine yardım ediyorum her aksam camasırlarını ben yıkıyorum hatta banyoları bende beslenmelerini bile ben hazırlıyorum her gun anladınızmı annem sadce okula goturuyo okuldan alıyo ben isten gelene kadar 1 kez karın doyuruyo yaptıgı bu
Bnde boşandım.çocuklarıma ymk hazırlıyorum onlar yerken mutfağa gidip yere çöküp rabbimmmmm sana şükrlr olsun...bn bunu evlatlarımı istyrm diyorum.işte bu....istediğimi yapacak kadar özgürüm ama ev iş çocuklarım.bana bunlar yeter.Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
5-6 saat değil 2-3 saat bakıyorsa öpüp başınıza koyun bence. 2-3 saat dışarda olmak yetmiyor mu? Ki iki çocuktan bahsediyorsunuz. Ben ücretsiz izinde olduğumdan henüz ayrı kalmadım gibi birşey. Haftada iki gün 2-3 saat de sosyalleşmek için yeterli. Birinde çocuklarla çıkarsınız birinde yalnız. Çalışıyorsanız bakıcı desteği alın. Çalışmıyorsanız işe girip eve maddi destekte bulunup çalışma saatlerinizde sosyalleşin. Haftasonu da çocukları alıp çıkın. Çocuklu olup çocuklarını sürekli kv ye anneye bırakıp gezmeye giden insanları asla anlayamacağım.
teorik olarak size sonuna kadar katılıyorum. sevmek de sevişmek de sonuna kadar hakkı. ama burada mağdur edilen yine başka bir kadın; konu sahibi önünü sonunu düşünmeden üç çocuk yapmış. boşanacağını bilmiyordu ki diyen arkadaşlar da var. ama bir kadın, çocuk yaparken boşanacağını da eşinin öleceğini de düşünüp ben yalnız da bakabilir miyim diye karar vermeli. maalesef babalık uzaktan kumandayla da yapılıyor erkekler boşanıp eski bekar yaşamlarına aynen dönebiliyor ama annelik öyle değil. resmen genetiği değişiyor insanın ve bir daha eski bekar günlerindeki bağlantısız kadın olamıyor. ha bana sorsanız ben bunu da üzücü buluyorum. konu sahibi, bu çocukları beraber yaptık beraber sorumluluk alacağız deyip atıyorum çocukları babaya verseydi ya da yılın altı ayı bende altı ayı babalarında kalacaklar deseydi vallahi en çok destekleyen ben olurdum; hakkı çünkü neden sadece kendisi ebeveynlikten mağdur olsun derdim. ama burada konu sahibi eski eşine geçiremediği dişini annesine geçirmeye çalışıyor. konu sahibinin sevmeye sevişmeye hakkı varsa annesinin de bu yaşta çocuksuz bir hayatı nihayet yaşamaya hakkı var. konu sahibi annelikten mağdur olmasın da konu sahibinin annesi niye bu yaşında hala mağdur olsun. bakıcı üniversiteli abla diyorsunuz; eski konuları okumadım ama adım gibi eminim konu sahibi ya çalışmıyor ya da düşük ücretle bu tip harcamalara bütçe ayıramayacak bir işte çalışıyordur. memleketin tipik insan karakteri; uzun vadeli düşünmeden ağır sorumluluk altına bir, işler istediğin gibi gitmeyince sevabıyla günahıyla radikal çözümler alma, kendi hatanın bedelini en yakınındakine ödetmeye çalış. yoksa burada bir sürü kadın boşanmış çocuklu herhangi bir yaştaki kadının cinsel haklarının yanında olurAnne olmakla kadın olmayı birbirine karıştıran bir sürü yorum okudum ağzım açık.
Anneliği ile kadınlığı arasında denge kurmayı akıl edemeyen bu kadınların gelecekte mutsuz olma ihtimalini yüksek görüyorum.
5-6 saat çok uzunmuş vs vs. Anneliğe yakışır mıymış. O zaman doğurmasaymış. Ne acımasız yorumlar!
Yok efendim o zamanı çocuklarına ayırsınmış. Çocuklarına zaman ayırmadığını nerden biliyorsunuz?
Dün bütün günü çocuklarımla geçirdikten sonra ödevlerini ve banyolarını yaptırıp sevgilimle buluşmak için bakıcıya emanet edip dışarı çıktığımı yazsam şimdi ben de linç edileceğim sanırım. Eyvah ki ne eyvah. Çünkü sevgilimin evine gittim. Sizin korkunç gördüğünüz ve annelikle bağdaştıramadığınız bir şey yaptım!
Aaaaa geçen yaz çocuklarımı dedelerine bırakıp sevgilimle tatile de gitmiştim ben 3 gün. İyice linç edileceğim şimdi iyi mi... Çünkü ben anneyim, ne sevmeye ne sevilmeye hakkım var. Çocuklarım hele bir büyüsün, evlensin, evden gitsinler, sonra belki...Öyle mi? Ciddi misiniz siz?
Konu sahibi, mümkünse üniversiteli abla, oyun abla, saatlik bakıcı tutun. Annenizin tutumu yanlış değil. Benim annem de ben işteyken çocuklarımla her türlü ilgilenir ama ben evdeyken zerre ilgilenmez. Annelerin inancı böyle. Annenize bel bağlamayın. Çocuklarınız babadayken ya da bakıcı ile bu işi çözebilirsiniz.
Sevmek de sevişmek de hakkınız...
Buradaki yorumlara kafayı takmayın.
İlkokul çağı olunca anneye ihtiyaç duyulmuyor mu?Sut kuzuları değil ilkokul çağı
teorik olarak size sonuna kadar katılıyorum. sevmek de sevişmek de sonuna kadar hakkı. ama burada mağdur edilen yine başka bir kadın; konu sahibi önünü sonunu düşünmeden üç çocuk yapmış. boşanacağını bilmiyordu ki diyen arkadaşlar da var. ama bir kadın, çocuk yaparken boşanacağını da eşinin öleceğini de düşünüp ben yalnız da bakabilir miyim diye karar vermeli. maalesef babalık uzaktan kumandayla da yapılıyor erkekler boşanıp eski bekar yaşamlarına aynen dönebiliyor ama annelik öyle değil. resmen genetiği değişiyor insanın ve bir daha eski bekar günlerindeki bağlantısız kadın olamıyor. ha bana sorsanız ben bunu da üzücü buluyorum. konu sahibi, bu çocukları beraber yaptık beraber sorumluluk alacağız deyip atıyorum çocukları babaya verseydi ya da yılın altı ayı bende altı ayı babalarında kalacaklar deseydi vallahi en çok destekleyen ben olurdum; hakkı çünkü neden sadece kendisi ebeveynlikten mağdur olsun derdim. ama burada konu sahibi eski eşine geçiremediği dişini annesine geçirmeye çalışıyor. konu sahibinin sevmeye sevişmeye hakkı varsa annesinin de bu yaşta çocuksuz bir hayatı nihayet yaşamaya hakkı var. konu sahibi annelikten mağdur olmasın da konu sahibinin annesi niye bu yaşında hala mağdur olsun. bakıcı üniversiteli abla diyorsunuz; eski konuları okumadım ama adım gibi eminim konu sahibi ya çalışmıyor ya da düşük ücretle bu tip harcamalara bütçe ayıramayacak bir işte çalışıyordur. memleketin tipik insan karakteri; uzun vadeli düşünmeden ağır sorumluluk altına bir, işler istediğin gibi gitmeyince sevabıyla günahıyla radikal çözümler alma, kendi hatanın bedelini en yakınındakine ödetmeye çalış. yoksa burada bir sürü kadın boşanmış çocuklu herhangi bir yaştaki kadının cinsel haklarının yanında olur
Eski konularınızdan yola çıkarak... benzer konular zaten açtıklarınız. Şuan çalışıyorsunuz ama eskiden çalışmıyordunuz. Ee malum tamam piyasa kötü ama bu süteçte yük mecbur annenizdedir.Calısıyorum ben hemde esek gibi annemde hicbir maddi yük yok zaten onunda maası az ne verecek ki bize bilip bilmeden konusmak yerine once bi sor