• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım şoktayım

Böyle kolay kurtulduğun için o kadar şanslısın ki

Daha çok gençsin çok çok mutlu olacağın günler olur önünde umarım ❤️
Her şey bir anda oldu ramazan ayinda ne oldigunu anlamadım bende bu kadar hemen vazgeçilmek çok canımı yaktı

sabır versin yaradan. üzecek, acıtacak ama geçecek. tekrar kendinizle mutlu olacağınız günler de gelecek.
kabullenin, acınızı yaşayın ve hayatınıza bakın. yaşarken hayatta her şey bizim için. mutsuz olduğunuzun her anın peşine sizi mutlu edecek bir şey yapın.

sevdiğiniz insanlarla olun ve sevdiğiniz şeyleri yapın. düşüncenin sonu yok kendinizi dipsiz kuyularda bırakmayın.

iyilik ,güzellik çağırın hayatınıza. düşünceden başlıyor çoğu şey.
Her şey bir anda olduğu içinde aslında ne olduğunu anlamadım

9 aydır benden bezmiş benimle ilgilen şöyle böyle yap diyorum diye kavgalar çıktı benimle problemleri çözmedi hep içine attı umursamadı annesi de son aylarda her şeyime karışmaya başladı yok oğlum oğlum ne yaptın ne yediniz sahura kalkıyor mu bari yemek yese şura niye şöyle diye diye doldum kadına bak dedim beni çok bunaltıyor dedim kavga etmiştik sonra sizin derdiniz ne niye kavga ettiniz diye evime geldi orda koptum ben kavga ettim sonra da bir anda benden boşanma kararı aldı biz kavga ederiz düzelmeyiz diyip durdu hiç bir çaba yok bugün de boşandık 2 haftada her şey bir anda oldu ev toplandı etti
Öncelikle geçmiş olsun, olanda bir olmayanda bin hayır vardır. Sizin ve eşinizin poziyonu neydi ? Boşanma hangi şartlarda oldu ? Haklarınızı alabildiniz mi ?

Evet yıprattı tavirlari da yıprattı. Böyle boşanmak istemedim seviyordum onu her şey bir anda oldu dedim geleyim annenin özür dileyim temiz bir sayfa açalım dedim ama o zaten kafada bitirmiş annesi de doldurdu aldı götürdü
Boşanmışsınız bu saatten sonra söyleyecek çok söz yok ama şu kayunvalideler için gelinlerin kendi huzutlarını bozmalarını ben anlamıyorum.He deyip geçin,kendi bildiğinizi yapın; çok mu zor.Her söze,her davranışa kavga etmek evliliği tüketiyor.

Özür dilemeyi dahi teklif etmişsin,keşke onunla hiç kavga etmeseydin.Olan olmuş ama hayatta da basit insanlar için insan kendi rahatını bozmamalı.

Sevgiliyken de ayrılık yaşadık yine ayni konuydu kavga ediyoruz diye hiç bir çaba yok biz böyle devam ederiz diyip durdu evlendik boşanma kararı verdi bir anda bunda da aynısını dedi
Bu adam size tekrar döner gibii inşallah siz tekrar kabul etmezsiniz bu rezil döngüyü de hayatınıza bakarsınız.

Boşanmışsınız bu saatten sonra söyleyecek çok söz yok ama şu kayunvalideler için gelinlerin kendi huzutlarını bozmalarını ben anlamıyorum.He deyip geçin,kendi bildiğinizi yapın; çok mu zor.Her söze,her davranışa kavga etmek evliliği tüketiyor.

Özür dilemeyi dahi teklif etmişsin,keşke onunla hiç kavga etmeseydin.Olan olmuş ama hayatta da basit insanlar için insan kendi rahatını bozmamalı.
He deyip hep kendi bildiğimi yaptım ama sürekli gelip ilişkime dahil olmak istedi ne yapıyorum ne yemek yapıyorum bizden haber alamayınca annemi arayip ağzını aramalar yok oğlum oğlum insan artık bunalıyor

Bu adam size tekrar döner gibii inşallah siz tekrar kabul etmezsiniz bu rezil döngüyü de hayatınıza bakarsınız.
Dönmez ama bin pişman olsun ortada kötü bir şey yoktu sanki ben kötü bir şey yapmışım gibi evi topladılar bir anda boşanma kararı aldı ve boşandım her şey 2 hafta içinde oldu

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Abla öncelikle eğer şimdiden yanında değilse bir ömür boyu yol arkadaşın olacak kişi değildir, biraz zorlanacaksin elbette belki daha da fazla ama ileride kendi ayaklarının üstünde durunca iyi ki yaptım diyeceksin

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Geçmiş olsun 🙏 boşanmanın sıcaklığıyla şoktasınızdır ama zamanla iyi ki bitmiş diyeceksiniz, zira eski konularınıza baktım tartışmalarınızda babanın evine git diyen, evliliğinizdeki sorunları sizinle konuşarak çözmek yerine aileler halleder diyen bir adam eşiniz.
Vajinismus tedavinizde bile destek olmamış, iyilikle güzellikle yanaşmak yerine sizi suçlamış.

birbirimize girdik babamın evine git dedi

Bana karşı ilgisiz artık birbirimize tahammülümüz kalmamış ne desem karşılık veriyor sert sert cevaplar annesi beni daraltıp bunaltıp durdu mesaj attı sürekli bir şey mi oldu kavga mı ettiniz yok oğlumu sahura kaldır

sürekli büyükler halleder deyip duruyor

Abla öncelikle eğer şimdiden yanında değilse bir ömür boyu yol arkadaşın olacak kişi değildir, biraz zorlanacaksin elbette belki daha da fazla ama ileride kendi ayaklarının üstünde durunca iyi ki yaptım diyeceksin
İnsallah canim

Geçmiş olsun 🙏 boşanmanın sıcaklığıyla şoktasınızdır ama zamanla iyi ki bitmiş diyeceksiniz, zira eski konularınıza baktım tartışmalarınızda babanın evine git diyen, evliliğinizdeki sorunları sizinle konuşarak çözmek yerine aileler halleder diyen bir adam eşiniz.
Vajinismus tedavinizde bile destek olmamış, iyilikle güzellikle yanaşmak yerine sizi suçlamış.
Evet mücadele çok ettim ama gözden beni çıkardı

O iyi daha iyi gibi geliyor bana bu sevindirici ben boşanan insanların ben de hata yok elimden geleni yaptım demelerini hiç anlamıyorum boşanmak küsmek değil sevgili iken ayrılıp dönen sevgili ile evlenmek risk zaten.Zamaninda olmamış Annesi ile ilişkisini bu kadar senedir farkwtmedinizmi ?
Evet daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim. Gerçekten konu sahibi ile yaşadıklarımız benziyor dediğiniz gibi sevgiliyken olmamış, bütün işaretler var aslında ama sevgi olunca görmezden geliyoruz hata yapıyoruz. Aranızda sizin sandığınız kadar derin bağlar yokmuş maalesef sevgisi varsa bile bitmiş bahanelerle ayrılmaya çalışmış çabalamak istememiş. Kabullenmekten başka çare yok. Zamanla bazı şeyleri aşmaya başlıyorsunuz bende öyle oldu çok zor bir durum ama almamız gereken dersleri öğrenip devam etmekten başka çaremiz yok.

Ben anlayamadım boşanma prt imzalayınca boşanırsın zaten şok olacak ne var hemen olması daha iyi herkes hemen olsun bitsin ister siz bunu blöf olarak mı söylediniz bi yerden döner diye mi beklediniz

Evet daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim. Gerçekten konu sahibi ile yaşadıklarımız benziyor dediğiniz gibi sevgiliyken olmamış, bütün işaretler var aslında ama sevgi olunca görmezden geliyoruz hata yapıyoruz. Aranızda sizin sandığınız kadar derin bağlar yokmuş maalesef sevgisi varsa bile bitmiş bahanelerle ayrılmaya çalışmış çabalamak istememiş. Kabullenmekten başka çare yok. Zamanla bazı şeyleri aşmaya başlıyorsunuz bende öyle oldu çok zor bir durum ama almamız gereken dersleri öğrenip devam etmekten başka çaremiz yok.
Çok sevindim iyi olun gerisi kimin umrunda inşallah daha daha iyi olun dedimya iyi olmanızı canı gönülden istiyordum daha yaşanacak ne günler var gülümsenecek ne anlar var hepsi sizi bekliyor pedala basmaya devam yol daha bitmedi .

9 aylık evlilikte anlaşmalı boşanamazsınız?

Çok sevindim iyi olun gerisi kimin umrunda inşallah daha daha iyi olun dedimya iyi olmanızı canı gönülden istiyordum daha yaşanacak ne günler var gülümsenecek ne anlar var hepsi sizi bekliyor pedala basmaya devam yol daha bitmedi .
Çok teşekkür ederim inanın sizin yorumlarınızın da bende katkısı var yolunuz hep güzel olsun sizinde🌸🙏

Hayır biz 4 yıldır beraberdik çok çabaladık evlenmek için sevgiliyken de ayrıldık ama aylar sonra pişman olmuştu
valla bir ilişki düzgün ilişkiyse
taraflar denkse
aileler manyak değilse
2 taraf da evliliğe de uygun kişilerse

hiç de öyle çabala uğraş yırtın şeklinde olmuyor süreçler

burada veya etrafta kim derse ki ay çok emek verdim, ay çok çabalaya çabalaya evlendik filan
gerçekten hem çok arabesk varoş laflar
hem de madalya mı veriyorlar 22 -23 yaşındasın ayrıl-barış ilişkin var ite kaka illa evlencem diye uğraşıyorsun diyesim geliyor
zira hiç görmüyorum ki öyle ilişkiden hayır gelsin

ama nedense hep böyle bir büyük marifet, gurur vesikası gibi anlatılıyor hala çok çabaladık diye
ablacım çok çabalıyorsan zaten vardır bir sıkıntı....

Back
X