- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Teşekkür ederim uzun zamandır bukadar mutlu olmamıştım çocuk yok :)Gözünüz aydın mutlusunuz belli ki bundan sonra yolunuz açık olsun iyi insanlar çıksın karşınıza inşallah çocuk yoktur
Sağol canım annemle adliyeden çıktık hemen otogara koştuk şuan eve gidiyoruz otobüsteyiz coook mutluyum :)Berry hayırlı olsun.Yeni musmutlu bir hayatın olsun.
Teşekkür ederim :)Hayirli olsun. Mutluluklar dilerim
Kurtuldunuz valla miss.Sağol canım annemle adliyeden çıktık hemen otogara koştuk şuan eve gidiyoruz otobüsteyiz coook mutluyum :)
Uzaklaştırması olduğu için tek laf bile edemedi en ufak harekette hapse giriyormuş polis öyle söyledi şu iki hafta içinde kesinleştirmek için imza atacakmışız son aşama o kaldı ama duruşmaya gelen o imzayı da atar diye düşünüyorumKurtuldunuz valla miss.Vurmaya falan kalktı mı bu pislik.
hayırlı olsun bundan sonra daha mutlu olunKızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komikneyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!!
Çok teşekkür ederim :)hayırlı olsun bundan sonra daha mutlu olun
Şiddet yoktu fakat evden kovma sokağa atma olayları oldu annemin yanında bende soluğu poliste aldım çok teşekkür ederim :)Çocuk da yokmuş ne güzel uzaklaştırma derken herhalde şiddet vardı. Hayırlı olsun, dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.
İyi yapmışsınız :) bir tatile çıkın kafanız dinlensin bence :)Şiddet yoktu fakat evden kovma sokağa atma olayları oldu annemin yanında bende soluğu poliste aldım çok teşekkür ederim :)
Evet tam 1 sene sürdü ama 1 hafta daha tahammülümüz kalmamıştı birbirimize çok çirkinleşti herşeyNe umutlarla evleniyor insan sonucu üzücü Allah herkesin kalbine göre versin .. 1 sene mi sürdü evlilik?
Çok teşekkür ederim :)Çoook mutlu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?