- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Ayakkabı botox dolgu olarak geri dönecektirO parayla ilk alışverişiniz ayakkabı olsun lütfenher şey gönlünüzce olsun
Çoook teşekkür ederimHarika bir haber, bundan sonra yolunuz açık olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Hadi kutlayalım
İçin içine sığmıyor ya, gün senin için erken başlamış anlaşılanÇoook teşekkür ederim
Evet gerçekten öyle uyku tutmadıİçin içine sığmıyor ya, gün senin için erken başlamış anlaşılan
Tadını çıkar, hayrını bol bol gör inşallahEvet gerçekten öyle uyku tutmadıyatağımı özlemişim uyandım camdan dısarı baktım valla inanamadım hala burada olduğuma
Çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ama şimdiden sırtımdaki yükleri attım her geçen gün daha iyi olacağım biliyorumTadını çıkar, hayrını bol bol gör inşallah
Bir kadın daha kendisini Tanrı gibi gören bir aşağılığın elinden zaferle kurtuldu
Bundan sonraki hayatın inş çok çok güzel olur.
Kaş şeyside güzel oluyorAyakkabı botox dolgu olarak geri dönecektir
Paranı car cur etme hemen yeni hayatını güzellestir bir ise girip üstüne ekle ev al 2. Evliliğinde kendini ezdirme artıkAyakkabı botox dolgu olarak geri dönecektir
Yok kız çarçur etmem zaten kendi mesleğime yönelik ofis açacağım planımda o var :)Paranı car cur etme hemen yeni hayatını güzellestir bir ise girip üstüne ekle ev al 2. Evliliğinde kendini ezdirme artık
(Biraz haddimi aştıysam kbkma oğlak burcuyum)
Oh rahatladımYok kız çarçur etmem zaten kendi mesleğime yönelik ofis açacağım planımda o var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?