- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Ohh süper :)İzninizle tekrardan postalamak istiyorum:
dikkat edin yine de . manyak çok, bir manyak da sizdeymiş malum boşanınca iyice takabilir kafaya ama fiziksel şiddet yoktu değil miEvet tam 1 sene sürdü ama 1 hafta daha tahammülümüz kalmamıştı birbirimize çok çirkinleşti herşey
3.5 yıl nedir ya.İzninizle tekrardan postalamak istiyorum:
FiZiksel siddet yoktu fakat sürekli aşağılama herşeye burun kıvırma vardı ben böyleyim beğenmiyorsan git boşan defol lafları sen ne anlarsın ki laflarıdikkat edin yine de . manyak çok, bir manyak da sizdeymiş malum boşanınca iyice takabilir kafaya ama fiziksel şiddet yoktu değil mi
Çocuk olunca ne oluyor ki ? Çocuğum var ben de boşandım varlığına her gün şükrediyorumGözünüz aydın mutlusunuz belli ki bundan sonra yolunuz açık olsun iyi insanlar çıksın karşınıza inşallah çocuk yoktur
Nasıl? Hani boşanmıyordu, çekişmeli olacaktı? Bir de 200 bin TL nasıl verdi sana, anlaşmalı olarak? Ne gibi bir suçu vardı ortaya çıkar diye korktu, doğru söyle.Kızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komikneyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!!
200 bin vermeyi nasıl kabul ettiKızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komikneyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!!
İzninizle tekrardan postalamak istiyorum:
Benim altınlarla dügün öncesi ev alınmıştı evi sana yar etmeyeceğim pay alamayacaksın diyerek cekismelide ısrarcıydı ama biliyor ki çekişmeli de herşeyini alabileceğimi oda iyi biliyordu çünkü bana verdiği tazminat miktarı evin değerinden çok çok az taksitli şekilde ödemeyi kabul ettiNasıl? Hani boşanmıyordu, çekişmeli olacaktı? Bir de 200 bin TL nasıl verdi sana, anlaşmalı olarak? Ne gibi bir suçu vardı ortaya çıkar diye korktu, doğru söyle.
Ona altınlarımın tümünü vermiştim gitti ev aldı o parayla dügünden önce nişanda bana dügünde takılacak olan altınlarda takıldı çoğunlukla o sebeple baya bir altın vardı çok teşekkür ederim :)200 bin vermeyi nasıl kabul etti
Aylık maaşı ne kadar
Bu arada kurtuldugunuza çok sevindim.
İnşallahhh :)Bundan sonra cok mutlu olun insallah
Her şeyini nasıl alacaksın çekişmelide? Ne gibi deliller var ki elinde 200 bin TL tazminat alacak kadar? Sana evi yar etmeyeceğim, pay alamayacaksın diyen adam avukata yedirir sana yedirmezdi o parayı.Benim altınlarla dügün öncesi ev alınmıştı evi sana yar etmeyeceğim pay alamayacaksın diyerek cekismelide ısrarcıydı ama biliyor ki çekişmeli de herşeyini alabileceğimi oda iyi biliyordu çünkü bana verdiği tazminat miktarı evin değerinden çok çok az taksitli şekilde ödemeyi kabul etti
Evet annemle babam geldiler eşyalarımı yükledik babam eşyaları karşılamaya gitti eşyalarla birlikte annem sağolsun hep yanımdaydıAileniz arkanizda durdu mu?
Dügün nişan CD’leri bankadan yatan paraların dekontları kar zarar olarak baktığında ona 650 bin TL lik evi bırakıyorum 200 bin TL bir zahmet ödesinHer şeyini nasıl alacaksın çekişmelide? Ne gibi deliller var ki elinde 200 bin TL tazminat alacak kadar? Sana evi yar etmeyeceğim, pay alamayacaksın diyen adam avukata yedirir sana yedirmezdi o parayı.
Teşekkür ederim :)Hadi gözünüz aydın
Cok SanslisinEvet annemle babam geldiler eşyalarımı yükledik babam eşyaları karşılamaya gitti eşyalarla birlikte annem sağolsun hep yanımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?