Boşandım sonunda !!!

dikkat edin yine de . manyak çok, bir manyak da sizdeymiş malum boşanınca iyice takabilir kafaya ama fiziksel şiddet yoktu değil mi
FiZiksel siddet yoktu fakat sürekli aşağılama herşeye burun kıvırma vardı ben böyleyim beğenmiyorsan git boşan defol lafları sen ne anlarsın ki lafları

Nasıl? Hani boşanmıyordu, çekişmeli olacaktı? Bir de 200 bin TL nasıl verdi sana, anlaşmalı olarak? Ne gibi bir suçu vardı ortaya çıkar diye korktu, doğru söyle.

200 bin vermeyi nasıl kabul etti
Aylık maaşı ne kadar
Bu arada kurtuldugunuza çok sevindim.

Nasıl? Hani boşanmıyordu, çekişmeli olacaktı? Bir de 200 bin TL nasıl verdi sana, anlaşmalı olarak? Ne gibi bir suçu vardı ortaya çıkar diye korktu, doğru söyle.
Benim altınlarla dügün öncesi ev alınmıştı evi sana yar etmeyeceğim pay alamayacaksın diyerek cekismelide ısrarcıydı ama biliyor ki çekişmeli de herşeyini alabileceğimi oda iyi biliyordu çünkü bana verdiği tazminat miktarı evin değerinden çok çok az taksitli şekilde ödemeyi kabul etti

200 bin vermeyi nasıl kabul etti
Aylık maaşı ne kadar
Bu arada kurtuldugunuza çok sevindim.
Ona altınlarımın tümünü vermiştim gitti ev aldı o parayla dügünden önce nişanda bana dügünde takılacak olan altınlarda takıldı çoğunlukla o sebeple baya bir altın vardı çok teşekkür ederim :)

Her şeyini nasıl alacaksın çekişmelide? Ne gibi deliller var ki elinde 200 bin TL tazminat alacak kadar? Sana evi yar etmeyeceğim, pay alamayacaksın diyen adam avukata yedirir sana yedirmezdi o parayı.

Her şeyini nasıl alacaksın çekişmelide? Ne gibi deliller var ki elinde 200 bin TL tazminat alacak kadar? Sana evi yar etmeyeceğim, pay alamayacaksın diyen adam avukata yedirir sana yedirmezdi o parayı.
Dügün nişan CD’leri bankadan yatan paraların dekontları kar zarar olarak baktığında ona 650 bin TL lik evi bırakıyorum 200 bin TL bir zahmet ödesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…