Boşandım toparlanamıyorum

chemist0

Uçmuyorsak Newton’a olan saygımızdan💂🏼
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
3.356
9.183
358
Merhaba
Ben tüp bebek yaptım 4 embriyom oldu o süreçte sorunlar sıkıntılar başladı eşim ekonomik skıntıları ve yeni girdiği işi yüzünden duyarsızlaşmıştı herseye cok üzülüyodum. Sonra bikaç ay sonra aldatıldıgımı öğrendim tlfnunda bi msjla aradım kız anlattı herseyi. Evli oldugunu bilmiyomuş boşandım demiş vs. 1 haftadır sevgililermiş.Hemen boşandım hiçte tereddütüm yoktu beni sevmediğini düşünüyodum emin olmustum kabullendim. Ama sonra bi sekilde iletişimde kalmaya devam ettik hakaretler beddualar ediyodum. Hep hastanede kalan embriyolardaydı aklım rüyalarıma giriyolardı o da af diliyodu sürekli aylar sonra acaba şans versem mi dedim ailem şartlar olmadı yaşadıgım yeri değiştirdim ailemin yanına geldim. İyileşemiyorum ama bide işede girmedim gücüm yoktu o ilk baştaki gücüm herseyim gitti sanki. Sevmediğini düşününce kolaydı sonra sevdiğini sanıp sorgulamaya baslayınca herseyi işin içinden cıkamıyorum. 34 yasındayım bir sürü endişe taşıyorum anlamsız korkular kaygılar işe girsem geçer mi? Bu tüp bebek mevzusu anne olamamak kalbimde hep bi yara olarak kalacak sanki

İşe girerseniz bilemem ama destek almanız şart
Gittim ilk başta hemde kendi isteğimle. Ama şimdi gidip konusup herseyi baştan yaşamak istemiyorum. Ailem cok iyi üstüme titriyolar ama kendimi kötü hissediyorum ait hissetmiyorum hiçbişeye

Anne olma isteginizi cok iyi anliyorum ama bu adami dusunmemelisiniz artık.Sizi sevmedigni dusunuyorsunuz, bu kisiden bir bebek dunyaya gelirse onuda sevmez uzerse diye dusunun. Yazik degil mi minicik yavruya. Aldatan bir daha aldatir bundan emin olun. Zaten affetti bir daha affeder der her zaman. Burda bosanmis ayaklarinin ustunde duran cok kadin var onlarin hikayelerini okuyun. Sizde atlatirsiniz merak etmeyin.

boşanma sürecini yaşamadım bilemem ama bir acıdan kurtulmanız için üzerine toprak örtmeniz değil ortaya çıkartıp yok etmeniz gerektiğini düşünüyorum. bunu tek başınıza çözmeniz zor. lütfen tekrar destek almaya başlayın... siz anne olmak istiyorsunuz. yaşınız çok ileri değil. geç sayılmaz. bu düşünceden sıyrılıp tedavi olduktan sonra hayatınıza hak eden kişileri alıp, bebeğiniz olabilir. o adam baba olmayı hiç hak etmemiş zaten.

Kocanizdaki gamsizligin farkinda misiniz? Siz tup bebek icin ugrasirken o baska bir kadina bekarim deyip, sevgili olmuş. Yakalamasaydiniz, artik seni istemiyorum bosanalim bile demeyecekti. Iyi tarafindan bakin: hamileyken aldatildiginizi ogrenseydiniz muhtemelen göz yummak zorunda kalacaktiniz. Kocanizi cocuk sahibi olmanin aracısı olarak goruyorsunuz sanirim, o adami baba yapmak yanlis bir tercih olur. Ise girin, kafaniz dagilsin.

Gittim ilk başta hemde kendi isteğimle. Ama şimdi gidip konusup herseyi baştan yaşamak istemiyorum. Ailem cok iyi üstüme titriyolar ama kendimi kötü hissediyorum ait hissetmiyorum hiçbişeye
Anlatmazsanız iyileşemezsiniz kendinize haksızlık yapmayın. Bizde aldatma olmadı ama bende çocuğumla baba evine döndüm dua edin bu adamdan bi de çocuk olmadı

Çok okudum çokta iyi geldi ama sonra yine başa sardım. Bu ruh halimdende çok sıkıldım 34 yaşındasın ailene bunu yapmaya ne hakkın var diyorum. Ama onlar okdr anlayıslı ki yaşadıkların kolay değil zamanla gececek hersey diyo annem. Umarım atlatırım teşekkür ederim

Sakin geri dönme, önüne bak...

Geri dönersen birkaç yıl sonra döndüğüne pişman olup tekrar bosanacaksin...Üstelik o embriyolar kucağında olacak bu sefer...Sakın boş bulunup inanma, hazır kurtulmuşsun, deli misin yeniden güvenilir mi buna?

Sana çok gizli ve önemli bir bilgi vereyim ; asla degişmezler...Sakın inanma...

50 bile olsanız onlar sizin aileniz . Yuk olun demiyorum tabi ama maddi manevi destek cikan ilk insanlar aile olmali zaten elalem degil. Bir ise girersiniz bir duzen kurarsınız . Baktniz olmuyor aileden ayri eve cikarsiniz.

Sizi onemsemeyen ustune aldatan bir insan ne ara tekrardan sevmeye basladi da buna inaniyorsunuz ? Akliniz aslinda embriyolarda degil eski esinizde. Bahane uretmeyin psikolojik destek alip geleceginize
İnanmıyorum ama bi ara kafam cok karısmıstı cokta yalnızdım. Bulundugum sehri dzenimi işimi bırakıp ailemin yanına geldim hersey tamamen kopsun diye

Anlatmazsanız iyileşemezsiniz kendinize haksızlık yapmayın. Bizde aldatma olmadı ama bende çocuğumla baba evine döndüm dua edin bu adamdan bi de çocuk olmadı
Boşandınız mı? Kaç yasındasınız? Geldiğim yerde arkadasımda yok işimde yok o da cok kötü etkiliyo sanırım

bu kadar zor bir süreçte birbirinize kenetlenip destek olmanız gerekirken sizi biriyle aldatması asla kabul edilebilir bir şey değil. iyi ki boşanmışsın embriyolarını bırak kendi düşünsün üzülsün çünkü onlara sebep olan o, sen değilsin. işe gir, yoluna bak. karşına güzel insanlar çıksın tekrar sevip mutlu olacağına ve anneliği tadacağına eminim

Dağılır dimi? İşe girip odaklanamamaktan işimi yapamamaktanda korkuyorum

Asla inancım yok zaten inanmak istedim yalan söyleyemem ama yanlış yaptgımı anladım ve herseyi arkamda bırakıp ailemin yanına tasındım iş ev arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…