Boşandım toparlanamıyorum

Böyle bir adamdan çocuğunuzun olmasını mideniz kaldırmazdı. Düşünsenize siz sancılar içindesiniz adam kadınlarla geziyor. Siz lohusasınız adam yine kadınlarla.

Hayatınız alt üst olmuş siz daha çocuk diyosunuz. Belki de bu çocuk aşkı bunlara sebep oldu. Bi kendinize gelin bence önce.

Bugün anne olamamışsınız yarın da olmayacağınız anlamına gelmiyorki bu, adam gibi biriyle seven saygı duyan biriyle eş de olursunuz anne de olursunuz, bir şerefsizden boşandınız diye hayat mı bitti
Hiçbirşeyi sorgulamanıza gerek yok, konforunu özlemiş o yüzden geri dönmeye kalkmış hepsi bu
Seviyor mu falan filan geçin bunları, siz seviyordunuz dimi?aldattınız mı kocanızı hayır, neden çünkü seven onurlu bir insansınız, o ise sevmeyen onursuz bir insan bu kadar basit
Hayatınız bir koca müsvettesine bağlı gibi davranmayı bırakın, ekmeğinizi suyunuzu havanızı bir adam mı veriyordu da şimdi hayat bitti
İnsanlar eşleri evlatları anaları babaları kardeşleri ölüyor da yaşamaya devam ediyor, sizi aldatan adam bunlardan daha mı kıymetliydi Allah aşkına ya

Siz ne yaptınız ailenize? Kocanıza siz mi dediniz hadi beni aldatta aileme döneyim diye? Sırf bu yüzden bile daha çok nefret etmeniz lazım o heriften, birşey yapan yıkan varsa o da boşadığınız adam, siz hala yok çocuk olacaktı yok öyleydi böyleydi acaba acaba derdindesiniz
Ayrıca ailenize olan biten birşey de yok, yalnızca siz üzgünsünüz diye üzülüyorlar, o insanların evladısınız düne kadar o insanlarla yaşıyordunuz zaten şimdi mi yük olacaksınız?

Dağılır dimi? İşe girip odaklanamamaktan işimi yapamamaktanda korkuyorum
Siz de herşeyden korkuyorsunuz biraz dik durun odaklanamazsanız en kötü işinize son verilir ucunda ölüm yok
Biraz gezin tozun arkadaş edinin kafanızı rahatlatın olmuyorsa destek alın deneyin çalışmayı

Önce sen sev kendini. Unut sana ulaşmasına izin verme. Ne guzel önünde tertemiz bir sayfa var tabiki anne olacaksın yeniden sevip çok sevileceksin hayatına bir şans ver.

Önce sen sev kendini. Unut sana ulaşmasına izin verme. Ne guzel önünde tertemiz bir sayfa var tabiki anne olacaksın yeniden sevip çok sevileceksin hayatına bir şans ver.
kendimi okdr değersizleştirdim ki gözümde. Zaten özgüvenim cok düşüktü bu olaylarda iyice düşürdü. Kestim iletişimi ulaşamıyor zaten ama iyi ki varsınız böyle olumlu yorumlar ne kdr iyi geliyormuş cidden ruh halim öyle bi değişti ki bugun anlatamam

Yine aldatir emin olun kafasina dank etmis su an ama tekrar evlenseniz yine ayni seyleri yapar..insanlar asla degismiyor...33 yaşimda ögrendim bunu.bos verin unutun onu.kendinizi merkeze alin aglamak isteyince aglayin rahatlarsiniz ...zamnla gececek.

Sizinde mi basınıza geldi?

Sizinde mi basınıza geldi?
Aldatılmadim cok şükür ama ben de icki olayından çok çektim.sonuc asla degismiyor.olan yillarina cocuklara oluyor.insan hissizlesiyor hayat bos geliyor...o yüzden artık sadece kendime değer veriyorum.Hayat baskalarinin keyfine göre yasamak icin cok cok kısa.

Sizi tekrar elde edene kadar kediye dönüşüyor lar yeminler goz yaşları el pence divan...ama sonra bir bakmissiniz hersey herkes aynı hatta suclu sizmissiniz gibi affettiniz diye daha tepenize cikmaya basliyorlar.azcik rahatsizliginizi dile getirseniz art niyet aramakla baska erkek bulmakla filan itham edilebiliyorsunuz...kısacası kimse degismiyor bir süreligine rol yapiyor :/

Evet bi ara kendini öldürmekle tehdit ediyordu okdr aglıyordu ki acıyor üzülecek noktaya geliyordum. Umarım değişir düzelir sizin eşiniz çocukta var galiba Rabbim ıslah etsin

Sizi seven insan sizi zaten aldatmazdi. Sevmiyor. Geri adım atmayın. Anne olmak içinde önünüzde gayette uzun bir zaman var. Dünyada adam tukenmedi ya sizi sevecek bağlı sadakatli olacak. Destek alıp önünüze bakin

Erkekler alışkanlık yaptıgı şeyi bırakmak istemiyor. Bak bnm karaktersize aşk acısı felan çekiyo gözümün önünde. Çekme diyorum boşanalım aşkınızı yasayın doya doya. Yok diyor iki gün sonra kaçıracak onuda. Kadın düşkünü alkolik pislik.
Acıma unutma affetme!

Canım böyle adamların amaci zaten kendini değersiz hissedip ona bağlı kalman. Gelme oyununa. Sen çok kıymetlisi dunyada bı tane daha benzerimiz yok, hayatada bir kere geldik. Adam olmayanları adam etmeye çalışmak çok büyük bir hata.

Bence ise girin kafaniz dagilsin.esiniz sadik degilmis sadik olmayan biri icin uzulmeyin bence.hayat bu karsiniza duzgun biri cikarsa anne de olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…