- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi GlacierEsra
O tek kelimenin içinde ne kelimeler, ne duygular, ne hayal kırıklıkları ve ne büyük bir rahatlama olduğunu anlıyorum. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynenO tek kelimenin içinde ne kelimeler, ne duygular, ne hayal kırıklıkları ve ne büyük bir rahatlama olduğunu anlıyorum. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Evet bana da cesaretli bir karar olarak gelir hephakedene kral hareket tebrik ediyorum ve hayatınızın geri kalanında mutluluklar diliyorum.
Karmakarisik duygularHem soguk ve duygusuzum diyorsun hemde canim bugün çok acıdi diyorsun.
Üzüldün mü üzülmedin mi?
Anlamadım ben.
Aslında kaybim yok evililik adinaHakkınızda hayırlısı olsun.. sizi bu kadar duygusuzlaştıran bi evlilikmiş sanırım geçmiş olsun mu demeliyim
Bilmez miyimGecmis olsun. Mahkeme gununu beklerken darisi benim basima diyeyim. Dilerim bundan sonra guzellikler sizinle olsun.
Cekismeli actim. Ama anlasmaliya donmek istiyorum insaAllah o da kabul eder. Tesekkurler.Bilmez miyim
Anlasmali mi çekişmeli mi sizinki
Kolaylıklar diliyorum
Insan surecler biran once bitsin istiyorCekismeli actim. Ama anlasmaliya donmek istiyorum insaAllah o da kabul eder. Tesekkurler.