Sahsen aldatma olayini "bir kere hatacik" olarak görmüyorum. Ailesi öyle demeye calisiyor ya. Yatak olayina gelene kadar tanisiyorsun, numarani veriyorsun, gizli görüsüyorsun, gizli bulusuyorsun ve sonuna yatagi girip bu aldatmayi sürdürüyorsun. Yani sizi bir kere aldatmadi. Tüm o sizi ve bebeginizi yok sayan kararlari basli basina bir aldatma zaten. Bu aldatma olaylari "oh pardon ayagim kaydi icine düstüm" olayi degil ki. Hep "ne olmus bir kere aldarmissa" ya getirenler de hep

yiyenin tarafindan veya sorumluluk almaya korkanlardan geliyor. Esiniz sizin baska bir erkekle yatakta görüntülerinizi yakalasa ailesi o sözleri söylermiydi, yoksa "Acil dna testi isteyip boşa bu o**" mu derdi?! Coktan baska gelin adayi bakarlardi.Yani orda bir dursunlar.
Ihaneti affeden kadinlar var, ama ondan sonra huzurlari da olmuyor, cünkü artik güven duygusu gitmis oluyor. Benim psikolojim ne olucak öyle bir durumda? Sirf es dedigim kisi

na sahip cikamadigi icin? Hadi ordan millete. Cocugunu aldatirken düsünmeyen herif simdi duygu sömürüsü yapamaz