Boşandım...

bir ömür boyu ezip üzülmekdense
bir dak.bitmesi sizin için en hayırlısı olmuş
şimdi tertemiz acısız yeni bir defter açın kendinize
ve sadece bir süre sadece siz olun o defterde
ilerde çok güzel bir aşk mutluluk dolu bir yuva diliyorum sizin için
hoşçakalın

arkadaşım tebrik ederim ucuz kurtulmuşsun. sen bu kadar özverili ve sevgi doluyken o ucubeden çok daha fazlasını hak ediyorsun.

Yanlış biliyor olabilirim belki ama en son açtığınız konudan sonra, eşinizle tekrar biraraya gelmiştiniz sanırım değil mi, tekrar denemek üzere.
Bütün bunlar sonucunda hala düzelmediyse, yapacak birşey yokmuş zaten.
Hayırlısı olmuştur hakkınızda.
Rabbim sabır versin, güzel günler göstersin bundan sonra inş.

Hayırlısı buymuş. Devam etsen her gün üzülüp ağlayacaktın belki, ama şimdi 1 ay üzülürsün, 2 ay üzülürsün, hadi olmadı 3 ay üzülürsün, sonra unutursun. Bir ömür acı çekmekten, üzülmekten, bu sorunlara kafa patlatmaktan iyidir. Umarım sizi gerçekten hak eden biriyle karşılaşırsınız.

Saygı duyuyorum cesaret ve kararlılığından ötürü umarım mutluluğu ve huzurlu olursun

canım inanki Allah sabrını veriyor.ilk boşandığım zaman ben zaten ilaç kullanıyordum antideprasanlarla sürekli uyuyordum.sanki başkası boşanmış gibi hissediyordum. zamanla geçiyor güzelim ne acılar geçmiyor ki.sen yeter ki güçlü ol ve yeni hayatına sımsıkı sarıl.daha mutlu günlerimiz olacak inşallah..

:) teşekkür ederim iyi temennileriniz için inşallah acısız olur artık hayat hoşçakalın

evet doğru biliyorsunuz en son 1 nisanda mahkemem vardı eşim geldi ve bana iptal ettirdi o mahkemeyi sonra ne oldu dersiniz beni yine yalnız başıma bırakıp gitti ve düzelsin diye elimden geleni yaptım bu kadar geldi malesef.

olumunekankayizsmile
BEN ŞU ANDA ÇOK ACILI HİSSEDİYORUM KENDİMİ AMA NELER GEÇMEDİKİ..
DAHA MUTLU GÜNLERİMİZ OLACAK İNŞALLAH TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM

ya bebeğin olsaydı ne olucaktı
arada sıkışıp kalacaktın
haline şükret cnm
bu evlilik çoktaaaan bitmiş zaten
ta 1 sene önce bitmiş bi evlilik bu
imzanın orada durması bişey değiştirmez

kendine bak, süslen makyajını yap, keyfine bak tatlım
kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz :)

arkadaşım tebrik ederim ucuz kurtulmuşsun. Sen bu kadar özverili ve sevgi doluyken o ucubeden çok daha fazlasını hak ediyorsun.

çok zor oldu ...
Beni hiç tanımadan bunları söylemeniz çok mutlu etti beni arkadaşım gerçekten elimden gelenden fazlasını yaptım kocam için

Bence daha fazla yıpratmayın kendinizi.Siz elinizden geleni yapmışsınız bir hatanız olmamış.zaten böyle bir evlilikten hayır gelmezdi size.Değil üzülmek sevinmelisiniz.Şimdi belki olaylar daha çok taze ama biraz zaman geçsin eminimki aldığınız kararın nekadar doğru olduğunu sizde göreceksiniz.Umarım karşınıza çok daha iyi insanlar çıkar ve mutlu olursunuz.Bundan sonra yapacağınız bir başka evllikte daha dikkatli olursunuz artık.

Bundan sonra daha mutlu olacagına ve hakettiğin sevgiyi bulacagına inanıyorum canım..

Allah gönlüne göre versin..

Hersey gonlunce olsun
acisi ve soku gecer bir zaman sonra
seni uzecek bir insan yok artik hayatinda..
guclu bir kadin olarak yolunda devam edeceksin..

Daha fazla sürmesi size acıdan başka bir şey vermeyecekmiş.
Çok yorulmadan ve birbirinzi üzmeden bitirmişsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım yaşayacağınız mutluluklar bu acıyı size en kısa zamanda unutturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…