Sizin için yürekten üzüldüm.
Ama olmayınca olmuyor işte...
Zorlamak, tarafları daha çok yıpratıyor bazen.
Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin.
Dilerim bu ruh halini bir an evvel üzerinizden atarsınız.
İyi günleriniz yerine, çektiklerinizi düşünürseniz bunu atlatmak daha kolay olur sanıyorum.
bazen aklıma geliyor geçirdiğimiz günler neden düşünüyorum diyorum kendi kendime yoksa özlüyor muyum onu..? ama sonrasında bana yaptıklarını düşününce nefret etmeye başlıyorum ondan bir an da kine dönüşüyor herşey onlar bizi haketmedi bitmesi gerekiyordu ve bitti ileride her şey daha güzel olacak ben böyle düşünüyorum
hiç düşünme bence nefret etmen bile onu istediğini gösterir sen sadece yasayacağın günleri düşün önüne bak yani kendine kuracağın mutlu dünyanı düşün boşver onu ..o yansın seni kaybettiğine nacizane tavsiyem bu canım
Psikoloji açısından doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum ama ben böyle daha çok yaraların sarıldığına inanıyorum.
Sanki iyi anlarımız çokmuş gibi hep onları düşünürüz, halbuki o kadar iyi olsaydı her şey zaten bitmezdi. Kokteyl diye bir filmde geçmişti böyle bir söz o da çok etkilemişti beni; "Her şey kötü biter, eğer öyle olmasaydı hiç bitmezdi" diye... Ne kadar doğru bir söz.
Oysa kötü anlar, çekilenler düşünülürse "iyi ki kurtulmuşum" bile denilebilir zamanla.
Elbette kolay değil bu sürece gelmek ama en azından çözümün bir parçası olabilir diye düşünüyorum.
canım sen elinden geleni yapmışsın kısmet böyleymiş demekki ama sana garip gelecek belki ama ben 20 sene sonra ayrıldım ve hiç üzülmedim benmi tuhafım acaba ??2 sene bitti ayrılalı ve inan o kadar mutluyumki niye daha önce yapmadım diyorum ayrıca bana destek olan hiç kimsede olmadı hayatımda ne ailem nede kimse tek basıma mutluyum..
hayatta istediklerin olmuyor maalesef,insallah bundan sonraki hayatin daha güzel olur,hakkinda hayirlisi buymus demekki
Hayırlısı olsun. Emin ol çok mutlu olacaksın, başkasının hayatı gibi gelecek bu yaşadıkların. Ve kendinle yarşıacaksın, ama ne yalan söyleyim sürekli bişey eksik oluyor. Başkasını bilmiyorum da benim güvenim kalmadı. Evliliğimden çıkardığım sonuç ise ben güçlü bir kadınım, akıllıyım, becerikliyim, tek başıma ayakta durabiliyorum. Sırtımdaki yükleri indirince ne kadar güçlü oldığumu ve hayatın ne kadar güzel olduğunu gördüm. Mutlu muyum? Çok mutluyum, İnan geçecek herşey, hemde tahmininden çok daha önce. İyi ki varım de, hayatta hiç yoklukdan daha kötü bişey yok.
dilek seni hatirladim..arkadasta alinti yapinca emin oldum.arkadasim isin gucun var cok sukur yat kalk sukret..bu adam seni her yonden kullanmaya calismisti..kesinlikle sevgini hak ettigine inanmiyorum.etseydi zaten bunlari yasatmazdi.su an uzulmen cok normal.ama ben senin adina seviniyorum..karsina kendin gibi guzel niyetli biri cikacak ve sen cok mutlu olacaksin..opuyorumnanaktan
sevindim mutlu olmana arkadaşım..
ben öyle değilim yani ailem arkadaşlarım hatta inanmayacaksın ama eşimin halası ve amcası bile benim yanımdalar çok şükür yalnız kalmadım ben
ne mutlu sana o zaman daha ne istiyorsun bu bile büyük mutluluk bence canım..
İnan, inanmakla başlıyor herşey. Herşey çok güzel olacak. Sabah oluyor, yeni bir gün başlıyor ve sen uyanıyorsun. Uyanabiliyorsun, bir düşün gece yatıpda sabah uyanamayan, bir daha nefes alamayan, kalbi çarpmayan kaç insan var. Ama sen uyandın. Sonra yatağında keyifle gerin. Gerin gerin, bak geriniyorsun, sağlamsın, vücudun tek parça, organların yerli yerinde, şimdi kocaman bir gülücük yerleştir yüzüne. Hadi ama tembelli yapma, kalk artık yataktan, bak ayaklarının ikiside var, yere basıyorsun, yürüyorsun. Bak aynaya, bu kadar güzel bir insan daha var mı sence. Ne duyamadım? Neden yalnızım mı dedin? Herşeyin vakti var kuşum, hata yapmak insanlara mahsus. Senin eşini bulman için vaktin gelmemiş, bir hata yaptın, bir hata yaptık, bunun bedeli bir ömür değil, olamaz. Vakti gelince, seni, bizi hak edenler yanımızda olacak. Biz kimseyi hak etmeye çalışmak zorunda değiliz, onlar bizi hak etsin. Sadece kadın olmak bile başlı başına mükemmellik, allahın mucizesi. Bizler birer mucizeyiz. Küçük taşlar yıldırmaz bizi, sadece hata yapma hakkımızı kullandık, şimdi gerçeğe dönelim. Çevremizdeki insanlar ne kadar şanslı bir baksana, bizi tanıdılar. Kocaman öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?