Boşandım...

Hakkınızda hayırlısı olsun,öyle bir adamla tencere-kapak olma ihtimalinizin bile olmadığınız göstermişsiniz iyi olmuş..
Zararın neresinden dönersen kardır,daha fazla üzülmeden böyle olması iyi olmuş..Tabiki boşanma sizi yıptarmıştır tabiki ama böyle gitse hergeçen gün dahada üzülürdünüz.Hiçdeğilse şimdi belli bir zaman üzülür sonra kendinizi toparlarsınız

bu evlilik o kadar korkuttuki beni bir daha aynı şeyleri yaşama korkusu ile evlenebileceğimi düşünmüyorum artık malesef arkadaşım..

Hersey gonlunce olsun
acisi ve soku gecer bir zaman sonra
seni uzecek bir insan yok artik hayatinda..
guclu bir kadin olarak yolunda devam edeceksin..

evet haklısın arkadaşım.. ben güçlü lduğum için bunları yaşadım zaten eğer kocam ve ailesinin heristediğini yapan susan bir gelin olsaydım el üstünde tutulurdum ama karaktersiz yaşardım...

evet nasıl bir sevgiydi bilmiyorum ama acısı fazla geldi ....iyi dileklerin için sağolasın arkadaşım

( evet malesef olamadık... dediğiniz gibi üzüntü sürecine girmiş bulunmaktayım umarım çabuk toplarım inş.

Üzücü bir evliliği sürdürmemekle akıllılık etmişsin..
şu anda kırık ve üzgünsün,kısa zamanda toparlanmanı dilerim..
Allah yolunu açık etsin..

rabbm yardımcın olsun yaşamadan anlayamayız tabii ama çok zor bi süreç belli bişey ...herşeyin üstesinden gelecksiniz..neresinden dönseniz kar,
hayırlı bi eş olsaydı kar ,kış tatil demez her fırsatta yannda olurdu,hastalığında sağlığında ,,,
hayırlısı böyleymiş

Canım benim senin daha önceki yazılarınıda okumuştum...Geçmiş olsun diyelim hayat bu olabiliyor böyle şeyler...Çok gençsin atlatacaksın,yanlış bir tercihmiş demekki...Üzülmemek elde değil,ama hayırlısı buymuş demekki...Evine ve eşine sahip bir erkek değilmiş,neden evlenmiş anlayamadım...Basiretsiiz adamla yaşamaktansa kesip atmışsın....herşey gönlünce olsun...

onceki konunuzu hatirliyorum...
Allah yolunuzu acik etsin, size yeni yeni kapilar acsin insallah...
bosuna uzulmeyin, esiniz zaten ugruna gozyasi dokulecek bir insan degildi...
haketti butun bunlari...
eger sevseydi bosanmak istemezdi sizden zaten, durumu duzeltmek icin caba gosterirdi ama yapmamis...
bence hic uzulme esin uzulsun canim benim :1hug:

ne kadar üzücü sev, evlilik hayali kur mutlu olacağına inan ve evlen ama evlenince her şey tepe taklak olsun..Allah ım korusun herkesin yuvasını evlenmekten korkuyorum bu yüzden nişanlımda kızıyo böyle konuştuğum zaman ama gerçek bu evlenmeden neyin ne olduğu belli olmuyo ALLAH SABIR VERSİN DİYORUM

umarım daha mutlu olursunuz.

açıkçası eski konulardan hatırladığım kadarı ile sevseniz de size böyle azaplar çektiren birisi zaten sizi hak etmiyordu.

eski konunuzu biliyorum. siz acı içindeyken belki abes olacak ama, o adamdan ayrılmanıza ben sevindim.
affedin.

orada lymira rumuzlu bir arkadaş kendi ailesinden örnek vermişti. ben de ona katılmıştım. bizim gibi sevgisiz ailede yetişen çocuk yeterince var bu toplumda. babalarımızın kişilik bozuklukları geleceğimizi mahvetmek üzere. "kocamdır napıyım" diyip sineye çekip, boşverip bir tane daha sevgisiz ortamda büyüyen çocuk dünyaya getirmediğiniz için sizi tebrik ederim. inşallah ilerde bir kızınız olursa sizinle gurur duyacağından eminim. keşke benim annem de sizin kadar güçlü olabilseydi, ama napalım yiyecek ekmeğimiz varmış bizim de bu babadan geldik dünyaya.

amin canım inş. üstesinden geleceim tabi ailemin desteği büyük ..
ne kar kışı sadece resmi tatillerde turist gibi gelip gitti malesef .....

evet arkadaşım ben sanki son ana kadar bana vazgeçelim demesini bekledim ve deseydi vazgeçebilecek psikolojide idim.. yapmadı o üzülürmü bilmem ama benim canım çok acıyor şu an

iyiki öyle bir insan boşanmayalım dememişte boşanmışsınız. birde çocuğunuz olsaydı ne kadar büyük bir yükün altına girecektiniz. için acıyordur, kendini suçluyorsundur zaman zaman ama bunlarda geçecek. zaman gerçekten her şeyin ilacı. geçmişi fazla düşünmemeye çalış, değişik faaliyetler,gezi,kurs v.s katılıp kafanı bu konudan uzaklaştırmanı tavsiye ederim.

hayırlısı buymuş demek ki cnm ben de ayrıldım eşimden eredeyse 1 yıl olacak seninde dediğin gibi mahkeme günü o imzayı atarken sanki artık yaşamanın anlamsız olduğunu düşünüyordum,,4 yıl sürmüştü evliliğimiz bu 4 yılın için de askerliğinide beklemiştim onun ama o hem askerde hem de askerden sonra geldiğinde aldattı beni artık gururumun daha fazla incinmesine izin veremezdim ve bitirdim..çok kötü zamanlar geçirdim hala bile tam atlatmış değilim ama doğru olan buydu zamanla daha ii olacağıma inanıyorum lütfen sen de buna inan...

Sizin için yürekten üzüldüm.
Ama olmayınca olmuyor işte...
Zorlamak, tarafları daha çok yıpratıyor bazen.
Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin.
Dilerim bu ruh halini bir an evvel üzerinizden atarsınız.
İyi günleriniz yerine, çektiklerinizi düşünürseniz bunu atlatmak daha kolay olur sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…