Boşandım...

İyi akşamlar fıstık, hadi bize şimdiki hayatından bahset Nerede yaşıorsun, kiminle, ailen yakın mı, işini seviyor musun, kendine her zaman ertelediğin hobilerin için zaman kaldığının farkında mısın?
Bak ben de boşandı, tayin istedim, hiç bilmediğim bir şehirde yeni bir hayat kurdum, evimi tuttum, yerleştirdim, çalııyorum zaten, motorsiklet ldım, A2 ehliyet aldım, tenise başladım. Küçük bir şehir ne yaparım diyordum ama inan uyumaya zor vakit buluyorum bazen. Mutluyum, çünkü mutlu olmayı hak ediyorum, hayatı seviyorum, kendimi seviyorum. Hiç bişey bulamazsam yapacak atlıyorum motoruma çevre illere gezmeye gidiyorum. Nasıl mutlu isem öyle yaşıyorum. Bu benim hayatım. Hadi şimdi sen anlat neler yaptığını, ne planların olduğunu.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım :) çok tatlısın çok incesin teşekkür ederim.
bende tayin istedim konya eşimin memleketi idi kendi yoktu ama eş dost çok artık istanbuldayım yeni yerleşiyorum çünkü bir trafik kazası geçirdim ancak toparladım ama toparladım düşmanlara inat..çok güzel bir evim var resim yapmaya başladım yağlıboya ama acemilik ilerleticem inş.
yalnızım ama babam yanımda şimdilik ailem ankarada haklısın şimdi keman çalmak istiyorum bende bakalım yapabilecekmiyim :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herşey boş allah en sevmediğim helal boşanmak demiş. Bende boşanma aşamasındayım yaşadıklarıne benzer şeyleri yaşadım senı bıraz olsun anlyırum özellikle o birşey yapmıyorsa yaptıkların görünmüyorsa acı çekiyor insan unutma kı senı bu karara zorlayan o çaba harcadın denedın bekledın o mucadelecı değilmiş .. Bende eşimi seviyorum ve seve seve btirecegız .. Allahım yardımcın olsun..

Okuyunca tüylerim diken diken oldu

Sanki ben yaşamışım gibi ve ben artık kimsye güvenemiorum çüknü bugün 10 dan fazla boşanma haberi okudum off bu nedir yaww

hayatında başarılar cnm sanada

her bitiş yeni bir başlangıçtır.yıllarca istemediği bir evliliği mutsuz birşekilde götürmeye çalışanların yanında ne doğru bir tavır sergilemişsiniz.yolunuz açık olsun

Bak ne güzel bir hayat kuruyorsun. Devam et, skın yılma, ara sıra içinde burukluk olacak, üzüleceksin, sebepsiz yere ağlayacaksın ama inan çok kısa sürecek bunlar. Önemliolan sensin. Hergün gününün nasıl geçtiğinden bahse bize... Yalnız değilsin unutma

çok zor bir süreçten geçiyorsun şuan acın daha taze ama hepsi unutulcak iyiki çocuğun yok tatlım yepyeni bir hayat bekliyor seni hayırlısı olsun ve hayatında mutluluklar dilerim

amin sizinde arkadaşım. sadece bizim sevmemiz yetmiyor galiba keşke o beni benim sevgimin onda biri kadar sevebiseydi çokmutlu ederdi beni

:enbuyukkk:
:) bugün daha iyiyim dostlarım biraz baş ağrısı var o da geçecek gibi :)
işe gitmedim bugün gidesim yoktu bir gün izin aldım bende akşama misafir çağırdım çok yakın arkadaşım gelicek ona hazırlık yapıyorum şimdi.
ha bu arada sevgili eski eşim her gün defalarca aramaya başladı beni konuşmada aynen şu nasılsın canım kendine iyi bak falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…