bitmiş evliliğinizdekileri yaşamamak ileri için adımlarınızı çok dikkatli atın çok iyi düşünün hayat devam adiyor yolunuz açık olsun
iyi yapmışsınız bence bi daha bayılırsanız mutluluktan bayılın..ne biçim şeyler yapmış adam hak etmiş..
Rabbim yolunu açık etsin tatlım.anlıyorumki çok zordur.Allah kimseyi ayırmasın
Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur inş
İyi akşamlar fıstık, hadi bize şimdiki hayatından bahset Nerede yaşıorsun, kiminle, ailen yakın mı, işini seviyor musun, kendine her zaman ertelediğin hobilerin için zaman kaldığının farkında mısın?
Bak ben de boşandı, tayin istedim, hiç bilmediğim bir şehirde yeni bir hayat kurdum, evimi tuttum, yerleştirdim, çalııyorum zaten, motorsiklet ldım, A2 ehliyet aldım, tenise başladım. Küçük bir şehir ne yaparım diyordum ama inan uyumaya zor vakit buluyorum bazen. Mutluyum, çünkü mutlu olmayı hak ediyorum, hayatı seviyorum, kendimi seviyorum. Hiç bişey bulamazsam yapacak atlıyorum motoruma çevre illere gezmeye gidiyorum. Nasıl mutlu isem öyle yaşıyorum. Bu benim hayatım. Hadi şimdi sen anlat neler yaptığını, ne planların olduğunu.
Herşey boş allah en sevmediğim helal boşanmak demiş. Bende boşanma aşamasındayım yaşadıklarıne benzer şeyleri yaşadım senı bıraz olsun anlyırum özellikle o birşey yapmıyorsa yaptıkların görünmüyorsa acı çekiyor insan unutma kı senı bu karara zorlayan o çaba harcadın denedın bekledın o mucadelecı değilmiş .. Bende eşimi seviyorum ve seve seve btirecegız .. Allahım yardımcın olsun..[/QU
bızde bosanma asamasındayız yalnız ben esımı ne olursa olsun ne yasanırsa yasınsın sevıyorum.onu bu karardan donduremıyorum aslında onunda benı sevdıgını bılıyorum aılesıne karsı tukurdugunu yalamıyo ne yapcamı sasırdım.sızın sorununuz neydı acaba.allah sabırlar versın...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım :) çok tatlısın çok incesin teşekkür ederim.
bende tayin istedim konya eşimin memleketi idi kendi yoktu ama eş dost çok artık istanbuldayım yeni yerleşiyorum çünkü bir trafik kazası geçirdim ancak toparladım ama toparladım düşmanlara inat..çok güzel bir evim var resim yapmaya başladım yağlıboya ama acemilik ilerleticem inş.
yalnızım ama babam yanımda şimdilik ailem ankarada haklısın şimdi keman çalmak istiyorum bende bakalım yapabilecekmiyim :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Herşey boş allah en sevmediğim helal boşanmak demiş. Bende boşanma aşamasındayım yaşadıklarıne benzer şeyleri yaşadım senı bıraz olsun anlyırum özellikle o birşey yapmıyorsa yaptıkların görünmüyorsa acı çekiyor insan unutma kı senı bu karara zorlayan o çaba harcadın denedın bekledın o mucadelecı değilmiş .. Bende eşimi seviyorum ve seve seve btirecegız .. Allahım yardımcın olsun..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...[/QUOteşekkür ederim arkadaşım amin inşallah
Herşey boş allah en sevmediğim helal boşanmak demiş. Bende boşanma aşamasındayım yaşadıklarıne benzer şeyleri yaşadım senı bıraz olsun anlyırum özellikle o birşey yapmıyorsa yaptıkların görünmüyorsa acı çekiyor insan unutma kı senı bu karara zorlayan o çaba harcadın denedın bekledın o mucadelecı değilmiş .. Bende eşimi seviyorum ve seve seve btirecegız .. Allahım yardımcın olsun..[/QU
bızde bosanma asamasındayız yalnız ben esımı ne olursa olsun ne yasanırsa yasınsın sevıyorum.onu bu karardan donduremıyorum aslında onunda benı sevdıgını bılıyorum aılesıne karsı tukurdugunu yalamıyo ne yapcamı sasırdım.sızın sorununuz neydı acaba.allah sabırlar versın...
umarım düzelir arkadaşım. ben onu hayatımda kimseyi sevmediğim kadar sevdim.
bir dakika bile yanımdan ayrılmasını istemedim..
ama bizim sorunumuz o beni sever görünüp annesini yanıma bıraktı ve bir yıllık evliliğimde 3 defa yanıma geldi o da resmi tatillerde ve ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı hiç gece yarısı beni aciile kaldırdılar kist rüptürü oldu kocam telefon açıp geçmiş olsun dedi sadece komşumun kocası ilgilendi hastanede benle karısı ile birlikte yani o beni sevmemiş
Bak ne güzel bir hayat kuruyorsun. Devam et, skın yılma, ara sıra içinde burukluk olacak, üzüleceksin, sebepsiz yere ağlayacaksın ama inan çok kısa sürecek bunlar. Önemliolan sensin. Hergün gününün nasıl geçtiğinden bahse bize... Yalnız değilsin unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?