Boşandım...

allah yar ve yardımcın olsun umarım bütün yaşadıkların cile defterine yazılmış ve artık mutlu günler geliyordur...yaşadığın olaylarda kaybettiklerine bakma sakın..sana kazandırdıklarına bak lütfen ve en güzel günler seninle olsun inşallah[/B]

inşallah arkadaşım inşallah artık mutlu günler gelir Allah büyük ..
teşekkür ederim güzel yorumun kalbin için.

Bize demesi kolay biliyorum ama uzulmeyin lutfen.Bende suna nisanliligimi bitirme dusuncesindeyim.Zor ama olacak iste.Umarim bundan osnraki hayatinizda hep mutlu olursunuz.kalbiniz temiz.umarim karsiniza sizin degerinizi bilecek kisi cikar.omur boyu mutlu olmaniz dilegiyle.Allah yar ve yardimciniz olsun.Allaha emanet olun.

her şerde bi hayır aramalı insan... belkide evliliğin devam etseydi çocuğun olacak bu sefer boşanmak çok daha fazla acıtçaktı canını... hemşire yazıyor profilinde hastahanede eminim çok zor anlarla karşılaşıyorsundur.. hiç kolay değil öyle bir mesleği yapmak.. burdanda ne kadar güçlü biri olduğun anlaşılıyor zaten...bu dönemdede işine sarıl.. ve öyle birinden kurtulduğun içinde dua et bence... yeni hayatında mutluluklar...

eğer öyle bir düşünceniz varsa nişanlı iken bitirmek en güzeli bende nişanlı iken bir ara düşündüm sonra dedim düzelecek olmadı malesef düzelemedik..
teşekkür ederim arkadaşım sizde Allah a emanet olun

evet işime sarılıcam fakat bu arada geçen ay birde trafik kazası geçirdim malesef nasıl bir dalgınlıksa paramparça oldu yüzüm vucudum şimdi düzeliyorum bayağı zaten bu boşanmayı belki gerçekleştirmezdim ben yoğun bakımda yatarken kocam yanımda olsaydı...
yarın başlıyorum işime inşallah güzel olacak izler var yüzümde halen ama en azından sadece iz...

gecekten uzuldum yasadiklarin birde kaza yapmissin.O durumda iken bile yaninda olmamis.nasil bi adam bu ya....insallah en kisa zamnda iyilsir cildin.iyi ki bosanmissin diyorum ( kizam bana) ama kotu durumda yaninda olmayan adamnehayir gelirki.zaten gelmemis.ama artik onu dusunupte,onun hakkinda kotu de olsa konusupta canini sika.adini bile agzina alam.unutamazsin boyle.hep aklina gelir ve canin yanar.uzulmeni istemem.birak dusunme.gulmene,eglenmen bak.onunlagecirdigin o kotu gunlerin acisini cikar.allah emanet ol canim.

hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım çünkü hayatta yaşadığımz her kötü olay bizim için sınavdr daha güzel günler görmek için sabır ve zaman sana yaşadığın bu olumsuzlulkarı unutturacak şimdi sen yoluna daha güçlü ve daha tecrübeli devam ediceksin kazançlarını düşün kaybettklerin düşünerek zaman harcama bence çok güçlüsün ki böyle olmasaydın saçmasapanda olsa o evliliğe devam ederdin hayatında yaşadığın her deneym seni bir adım daha mutuluğa götürecektr emin ol....ve geçmiş adı üzerinde geçmiş hayat çok kısa ve sen çok değerlsin ..........

meslektesım:))

hakkında hayırlısı olsun öncelıkle ..herseyde vardır bır hayırr ınan bana güzel günlerde gelecek...

bu arada 3 yıl önce konyadaydım ben orda calısıyordum meramda...neyse sevgiler..

evet malesef böyle oldu...yarın işe başlıyorum inşallah düşünme sürecim azalacaktır diyorum.
teşekkür ederim arkadaşım...

feryalcan teşekkür ederim motivasyon için. sende çok değerlisin benim için sağolasın arkadaşımopuyorumnanaktan

haklısın meslektaşım herişte bir hayır var ama işte duygusallık başa bela..
bende konyada değilim artık eşim konyalı idi ben istanbula tayin istedim geldim

Sizin için en hayırlısı olsun...Okuduklarıma bakınca başka türlüsüde iyi olmayacakmış..Çocuğunuz yok bir senelik bir evlilik ve evlilik bile değilmiş...Yolunuza devam edin...Bundan sonra hayatınızın çok daha güzel olmasını dilerim...Bu yeni bir başlangıç byle bakın bence..

teşekkür ederim arkadaşım umarım daha güzel olur.
haklısınız evlilik bile olamadı malesef....

bitmiş evliliğinizdekileri yaşamamak ileri için adımlarınızı çok dikkatli atın çok iyi düşünün hayat devam adiyor yolunuz açık olsun

iyi yapmışsınız bence bi daha bayılırsanız mutluluktan bayılın..ne biçim şeyler yapmış adam hak etmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…