Boşandım ...

mispery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
25
7
6
Yeniden merhaba. Birkaç ay önce açmıştım burada bir konu. Eşimle problemli olduğumuz bir döneme ait. Sonrasında barışmıştık tekrar ama problemler çözülecek gibi olmayınca sonuç da kaçınılmaz oldu ve ayrıldık. Geçen hafta görüldü mahkememiz tek celsede bitti. Üzgünüm elbette ama mahvolmuş değilim geçecek biliyorum bunu. Ama zorlanıyorum ara ara kötü hissediyorum. Önümü göremiyorum bundan sonrası için. Dualarınızı eksik etmeyin.

İnşallah gelecek günlerin daha güzel olur canım.
Nasıl bi duygu mahkemeye çıkmak? Benimde yakın zamanda boşanıyorum mahkemem var anlaşmalı oluyor tek celsede biter diye ümit ediyorum ama mahkeme beni tedirgin ediyor sadece.

Ben Mahkemeye girmeden önce çok zorlandım beklerken, salonun önünde ağlayan ayılan bayılan çok korkuttu beni. Ama içeri girince Rabbim bi ferahlık verdi sanki zaten Hakim emin misiniz dedi ikimiz de evet dedik çıktı, duruşma tutanağını imzaladık o kadar toplam 5 dakika ancak sürmüştür. Çıktıktan sonra da ayrı kapılardan çıktık görmedim bir daha. Aynı Kurumda çalışıyoruz sadece o kısmı kötü. Ayrı yerlerdeyiz ama aynı çatı altında olmak beni huzursuz ediyor.
Bilmiyorum karmakarışık bir an oluyor kötüyüm bir an gayet iyiyim, karışık fazlasıyla. Geçeceğini biliyorum, çok kötü şeyler yaşattı bana ama zor yine de.

Aynı kurumda olunca yer degistiremez misin bi kolaylık yok mu bunun için

Hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım bundan sonra ki hayatın çok güzel olur..

Allah razı olsun inşallah. Yer değiştire bilirim elbette ama onun ailesi farklı bir şehirde muhtemelen o gider. Hazırlandığım bir kaç sınav var bunların sonucu iyi gelirse ben de değiştirmiş olacağım.

Olsun canim hakkında hayirlisini iste hep hangisi hayır hangisi huzur bilemeyiz

Hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası için. Büyük geçmiş olsun.
Sakın geçmişe kapılıp gitme. Her zaman ileriye bak. Unutma iyi biri olsaydı boşanmazdın.

Allah yolunu bahtını açık etsin bazen kötüyü görmezsek iyinin kıymetini anlayamıyoruz inşallah iyi insanlarla karsilasirsin

Muhakkak tabi. Allah büyük. Geçecek inşallah, inanıyorum ama zor, çok zor

Düşündüğümden daha zor bir süreçmiş, kesinlikle çabamı, gayretimi sevgimi haketmedi bunun farkındayım. Ama çok da sevdim, geçeceğini bilsen de yoruyor insanı yıpratıyor, Allah razı olsun hepinizden, yaşatmasın Rabbim kimselere. Vicdanen çok rahatım en büyük artısı da bu

Allah kolaylik versin zor bir surec. Eminim ki bu asamaya kolay gelmemissinizdir. Zorlandiginiz anlarda akliniza sizi bosanma asamasina getiren sebepleri dusunun. Umarim bundan sonrasi guzel olur sizin icin..

Evet. Duygusal hissettiğim anda bunu getiriyorum aklıma son yaşanılanları beni bu sürece getiren şeyleri, ama duygusal olarak bi boşluğa düştüm galiba daha 9 aydır evliydim üstelik.

Ferahlık verecek bildiğiniz sureler dualar var mı acaba ?

Hakkında hayırlısı böyleymiş inşallah bundan sonra ki hayatın güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…