Aynı kurumda olunca yer degistiremez misin bi kolaylık yok mu bunun içinBen Mahkemeye girmeden önce çok zorlandım beklerken, salonun önünde ağlayan ayılan bayılan çok korkuttu beni. Ama içeri girince Rabbim bi ferahlık verdi sanki zaten Hakim emin misiniz dedi ikimiz de evet dedik çıktı, duruşma tutanağını imzaladık o kadar toplam 5 dakika ancak sürmüştür. Çıktıktan sonra da ayrı kapılardan çıktık görmedim bir daha. Aynı Kurumda çalışıyoruz sadece o kısmı kötü. Ayrı yerlerdeyiz ama aynı çatı altında olmak beni huzursuz ediyor.
Bilmiyorum karmakarışık bir an oluyor kötüyüm bir an gayet iyiyim, karışık fazlasıyla. Geçeceğini biliyorum, çok kötü şeyler yaşattı bana ama zor yine de.
Olsun canim hakkında hayirlisini iste hep hangisi hayır hangisi huzur bilemeyizAllah razı olsun inşallah. Yer değiştire bilirim elbette ama onun ailesi farklı bir şehirde muhtemelen o gider. Hazırlandığım bir kaç sınav var bunların sonucu iyi gelirse ben de değiştirmiş olacağım.
rahman süresi oku canım bana çok iyi geliyor ferahliyorumFerahlık verecek bildiğiniz sureler dualar var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?