Boşandım ...

Allah razı olsun, okuyacağım inşallah.

9 ay surmus.cocukta yok.elbette zordur uzuluyosundur ama.kolay atlatirsin.
En iyisi bu zaten olmuyacagini anladigin an duzelir mi diye beklemiyecen cocuk ta olmadan.hayirlisiyla iyce yuz goz olmadan bitirmek.

Geçecek canım.
Çok çok mutlu olacaksın inşallah.
Kangreni kesmezsen insanı öldürür...
Sen hayatin en başinda say kendini

Geçecek canım.
Çok çok mutlu olacaksın inşallah.
Kangreni kesmezsen insanı öldürür...
Sen hayatin en başinda say kendini
Çocuk olmaması en büyük avantaj kesinlikle. Çok uğraştım tam 2 kez tekrar tekrar şans verdim ama 3. Son oldu artık dönüşü de kalmamıştı bitti şükür. Gelecekten korkuyorum biraz sanırım ben, ne olacak nasıl olacak çok düşünüyorum

İnşallah bizimkide 5 dk. Biter Geçmiş olsun tekrardan üzülme değmiyor hiç bişey için yıpartma kendini bi sen daha yok. Dünyaya bir daha gelmeyecegiz.

Aynen öyle canım. Zaten bu noktaya gelinmezdi birşeyler bitmiş olmasa. Eğer Allah o Mahkeme günü ayıracaksa yollarınızı Rabbim yardım ediyor inan anlamıyorsun ne olduğunu. Ben önceden o anı düşününce nefesim kesilirdi, ama öyle kolay oldu ki tek damla gözyaşı dökmeden girip çıktım. Allah sana da yardım etsin inşallah hayırlısı bu ise tabi.

Hep birlikte inşallah . Daha yeni olduğu için karışığım biraz ama geçecek Allahın izniyle. Hep birlikte mutlu olalım, her kadın fazlasıyla hak ediyor bunu.

Hayırlısı bu olduğundan eminim. Zira çok defa hiç birinde de olmadı geriye baktığımda yazık etmişim kendime diyorum sadece. Alnının akıyla atlatırım inşallah

Hayırlısı olsun..Çocuk da yoksa bır daha görusmen gerekmıyor..İlk zamanlar zor gelır,ama işin de olduguna göre kolay atlatırsın gıbı gelıyor..Ben de bosandım..Şimdi o dava anını bıle hatırlamıyorum 2 yıl doldu .

Çok geçmiş olsun canım,bu duyguyu çok iyi biliyorum geçecek inan bana,kendine inan bundan sonra herşey çok daha güzel olur senin için inşallah, Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah

hakkında hayırlısı olsun artık önüne bak mutlu bi hayat diliyorum

Allah razı olsun hepinizden. Geçecek inanıyorum evet. Biz kadınlar zor bitiriyoruz ama bitirdiğimiz zaman da olmuyor dönüşü. Umarım ben de bir gün hatırlamayacak hale gelirim. Allah yardımcımız olsun

Hayırlısı bu olduğundan eminim. Zira çok defa hiç birinde de olmadı geriye baktığımda yazık etmişim kendime diyorum sadece. Alnının akıyla atlatırım inşallah
İnşallah canım benim. Allah utandırmasın. Boşanıp pişmanım diyen ben bir kadına rastlamadım hiç.

Hayırlısı olsun. Allah yardımcınıuz olsun.BEN DE YAŞADIM BOŞANMAYI ,AMA ZAMAN HERŞEYİN İLACI İNŞALLAH.

Hakkında hayırlısı olsun canım üstünden bi yük kalkmış o yüzden ferahlık. Eski konularını bilmiyorum ama Allah yolunu bahtini açık etsin.

Allah razı olsun kızlar inşallah. Ben çakılı kadroyum o yüzden hala aynı Kurumda çalışıyoruz bu tek problemim o yüzden bi sınava hazırlanıyorum umarım kazanıp gidebilirim herşey daha güzel olur Hepimizin inşallah. .

Eski konunu okudum senin canım. Eşlerimiz birbirine çok benziyor hatta yaşadığımız da ben de gittim 2 kez aileme. 3. Olduğunda da açtım davayı artık. Karar verince ve emin olunca yardım ediyor Allah...

Eski konunu okudum senin canım. Eşlerimiz birbirine çok benziyor hatta yaşadığımız da ben de gittim 2 kez aileme. 3. Olduğunda da açtım davayı artık. Karar verince ve emin olunca yardım ediyor Allah...

İnşallah canım. Rabbim karşımıza ADAM olanı ve içinde Allah korkusu olanla karılaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…