boşandımmmmm...

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
kızlar iki hafta önce boşandım sonunda.anlaşmalı oldu.evimi tuttum taşıdım bile yavaş yavaş düzene giriyorum.eşim de sağolsun hiç sorun çıkarmadı ondan beklemezdim bu kadar olgunluk.boşuna korkmuşum :)

ama şimdi sorunum avukat başta bir kaç kez sordum hallederiz sorun olmaz demişti,tanıdık vasıtasıyla gitmiştim bugun 4bin lira istedi sizcede çok fazla değil mi :(

Hayırlısı olsun canım Allah bir an önce banada nasib etsin inşallah...
Avukat parası sanırım şehire göre değişiyor burada anlaşmalı 2500 çekişmeli 5000 tl benimki çekişmeli 2000 oldu oda tanıdık olduğu için...Sen hangi şehirdesin büyük şehirlerde 10 bini bile bulabiliyormuş

kızlar iki hafta önce boşandım sonunda.anlaşmalı oldu.evimi tuttum taşıdım bile yavaş yavaş düzene giriyorum.eşim de sağolsun hiç sorun çıkarmadı ondan beklemezdim bu kadar olgunluk.boşuna korkmuşum :)

ama şimdi sorunum avukat başta bir kaç kez sordum hallederiz sorun olmaz demişti,tanıdık vasıtasıyla gitmiştim bugun 4bin lira istedi sizcede çok fazla değil mi :(

Yuh nasıl 4 bin ya. Anlaşmalı boşanma sonucta. Ben Ankaranın en iyi avukatlarından birine çekişmeli icin 1750 verdim olsun olsun 2750 olsun. 4 bin cok fazla

İlk başta konuşulması lazım olan konular aslında ama bizim kafamız ilk başlarda bu iş bitsin düşüncesiyle dolu olduğu için avukat parasını düşünecek halde olmuyoruz maalesef. Benimde avukatım tanıdıktı konuşmadık hallederiz dedi ama 2005 senesinde 2 bin vermiştim. Kazandığı paranın yüzdesini alıyor diye duydum ama içime batmıştı o zaman o para :((

cnm çekişmeli boşanma olsa neyse ama anlaşmalı boşanma için 2000 ideal olur. sen de baştan sordum söylemediğiniz için tahmin edemedim. benim o kadar vercek gücüm yok de. soyguncu yaaaa

boşanma kolay olunca adam kendine pay çıkarmış vermeyin

Anlasmali bosanma icin avukata bile gerek yok bi dilekce bi protokol bitti gitti. Ben olsam avukat tutmazdim hic hacet yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlaşmalı boşanmada avukata ne gerek vardı. Kimse sizi uyarmadımı anlaşmalıda gerek yok
Dilekceni ver protokol hazırla atın imzalarınızı bitti gitti..
Ama avukatda çok istemiş.. bence bir orta yol bulunmalı

​Anlaşmalı boşanma olmuş anlaşmalı boşanmada avukata gerek yok ki neden tuttunuz avukat?Ayrıca istediği miktar çok yüksek orta yolu bulmanız gerek.

bencede arkadaşım avukat cok fazla istemiş... istediği paranın cok fazla olduğunu ve bu parayı veremeyeceğınızı söyleyin... maksimum ikibin verin.. o bile fazla ya neyseee.. avukat bu dava için ne kadar masraf yapmış olabilir ki... sadece en başta başvuru sırasında bir harç yatırılıyor o kadar.. o da olsun olsun 250 300 tl olsun... keşke başlangıçta para konusunu konuşsaydınız.. ama olan olmuş.. bende anlaşmalı boşandım ve avukat bile tutmadım... dilekçe ve protokol lee gidiyorsun... harç yatırıyorsun.. gün alınıyor.. ve olay bitiyor.. sizin ki biraz tecrübesizlik olmuş.. keşe önceden birilerine danışsaydınız yada buraya yazsaydınız...

avukatlardan nefret ediyorum,resmen soyguncular :20:
allah kimseyi ellerine düşürmesin zebaniler :47:

Kizlar benim icime suhpe dusurdunuz su anda bazilari cekismeli 2500 filan demis ben cekismeli icin 4.500 tl verdim ama inanin insanin aklina para gelmiyor o anda

Canım benim annem yeni boşandı avukat Ankara dan, çekişmeli boşanma davası mal paylaşımı davası artı darp davası ile tazminat davaları toplamda 8 bin istedi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama buradan pay biçebilirsin.

eşim sorun çıkarmasın diye avukat tuttum ve nitekimde öyle oldu hiç sorun olmadı.ama 4bin beni şoktan şoka soktu henüz vermedim zaten vermeyeceğim de.baroyu arayıp soracağım asgari ücret ne kadarmış diye.

Back
X