- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın istediği icin almalısın kendimden de biliyorum cok meraklıydım anne babama hediye aldırmaya birbirleri icin. Ama anlamsız boş bişi olsun. Kullanamasın bile. Ben olsam öyle alırdım en azındanEşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
kızın adına alcaksın zaten alabilirsin bir gömlek filanEşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
kiziniz ike beraber gidin ne almak istiyorsa kendi secip alsin9 yasinda
siz almıyorsunuz ki zaten kızınız alıyor.özene bezene seçmeyin gidip kızınızı götürün o seçsin bir şey ya da resim falan yapsın versin.böyle bir şeyi reddetmeyin sakın şu an.Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.