Bosanilan Ese Hediye...

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.

Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
Kızın istediği icin almalısın kendimden de biliyorum cok meraklıydım anne babama hediye aldırmaya birbirleri icin. Ama anlamsız boş bişi olsun. Kullanamasın bile. Ben olsam öyle alırdım en azından😅 nebiliim ya da basit bişi, beyaz bi gömlek bi kravat gibi ve hediyeyi de kızınız versin

Boşandınız ama o hala onun babası, baba sevgisi sonuçta, alın bence, nasıl bir baba bilmiyorum ama, sonuçta kızınız istiyor ve hakkı

Kızınız almak istiyor ki hakkı bence o beğensin siz alın o verir zaten sizlik bir durum degil.

Hediyeyi siz değil kiziniz alacakmiş zaten,siz sadece ödemesini yapacaksiniz,o henüz ödeyemeyecegi için.Kiz çocuğu babasına hediye alıyor,olay bu.

daha küçük olsa ve hediyeyi siz seçecek olsaydınız tereddütünüzde haklısınız derdim ama 9 yaşındaki çocuk hediyesini kendi seçebilir, bu durumda siz sadece (ve doğal olarak) ödemesini yapmış olacaksınız. yani eski eşe hediye almış olmak gibi bir durum yok. bırakın çocuk seçsin istediğini. yavrunuzu mutlu etmiş olacaksınız. eski eşten alakasız bir durum.

Kızınızın babası sonuçta ona doğumgünü hediyesi almak istemesi doğal ve güzel bir davranış. 9 yaşında olduğu için elbette parasını siz vereceksiniz ama bence pahalı olması şart değil küçük bir hediye seçin kızınızla birlikte.

siz almıyorsunuz ki zaten kızınız alıyor.özene bezene seçmeyin gidip kızınızı götürün o seçsin bir şey ya da resim falan yapsın versin.böyle bir şeyi reddetmeyin sakın şu an.

Hediyeyi kızınız seçsin. Ikiniz içinde manidar olacak bi hediye olmamasına dikkat edin. Çocuk heveslenmesin

Back
X