Boşanınca yapabilecek miyim ?

Eşinizin size maddi-manevi,
faydası-desteği yok.
Belli ki eşinizin kumarı bırakmaya da niyeti yok.
Öyleyse siz onu bırakın ve hayatınızı kurtarın.
Annenizle ve evladınızla daha huzurlu olursunuz inşallah.
Allah yardımcınız olsun.

Maaşında var ne güzel boş ver bas git kızınıda al .. kimseye minnet etme

Bir akrabamız iddia bağımlısı oldu ve para akışını sağlayabilmek için cep telefonu,bilgisayar gibi kolay satilabilen elektronik araçları taksitle alıp peşin satma gibi saçma sapan bir yola girdi. Borclar kontrol edilemez boyuta gelince kapısına haciz geldi ve delikanlimizin bir daha kumar oynamayacagim yeminleri eşliğinde babası borcu üstlendi.Esi çocuğunu kayinvalidesine emanet etti vardiyeli calisti..delikanlimizin yaşlı babası çalıştı önce borçlar kapandı ,sonra delikanlimiz geçmişe göre iyi kazandığı bir işe geçti ....ve yaptığı ilk icraat karısını aldatmak oldu !! Genelleme yapmak yanlış olacak belki ama ben kumar /içki gibi bağımlılıklarin pençesine düşen insanların, işleri yoluna girdiğinde.. zor günlerinde yanlarında olan dertlerine ortak olan insanları çok çabuk harcayabildiklerini düşünüyorum

Bu sekilde adamin da omur boyu yukunu cekersin. O da kumara aynen devam eder. Sen de omur boyu onun borcunu odersin. Bosanmak en mantiklisi. Eger kabul ederse anlasmali bosanmak en az yipratici ve en cabuk bosanma. Bir protokol hazirlayip iki tarafin da imzasiyka adliyeye basvurulup gun aliniyor. Diger bosanmada cekismeli bosaniliyor. Avukat ucreti, davalarin en az 1 yil surmesi, yipratici surec....Eger evlilik boyunca edindiginiz mal yoksa en kisa yoldan anlasmali bosanin. Protokole cocugun nafakasini, her yil yapilacak nafaka artirim bedelini, velayetin sizde olacagini, cocugun gorus gunlerini... kisaca taleplerinizi yazarsiniz. Internette ornekleri var. Takilarinjzi aldi ise onlari da talep edebilirsiniz ya da taki davasi acarsiniz. Esiniz ne kadar aglasa da duzelmez beklemeyin duzelmesini. Gecmis olsun.

Valla koskoca bir dertten kurtulmuş olarak hayata başlamış olacaksın hepsi bu..Bende ayrıldım yıllar oldu hiçte pişman olmadım. evim kira ve yüksek maaşlara çalışmadığım halde.Böyle seni bilinmezlikler içinde çürüten biri hayatından çıkacak hepsi bu..Çok şey fark etmeyecek onun dışında korkma yani..

Oncelikle uzulmeyin. Siz guclu,akilli bir annesiniz. Esinizin durumu kabul etmesi guzel. Ama o borclari bitirip,nereden bulursa bulsun, size borcsuz bir hayat kurmadan bosanmayin. O kadar kolay degil. Daha bu isin nafakasi var. Muhtemelen odemeyecek. Alin karsiniza konusun lutfen. Ev,araba,arsa ne varsa,aileden, tapuyu uzerinize yapsin. Borclari bitirsin. Sonra kendi yoluna gitsin. Bunlari yapamazsaniz hayatin zorluklarini cocugunuzla siz gogusleyeceksiniz. Esinizin ailesi hemen yeni gelin bulurlar. Yani bu insanlarin akillanacagi yok. Baska birinin daha canini yakarlar. Bu kisim gerceklesirse uzulmeyin. Artik sizden uzak olsunlar. Sagliginiza dikkat edin. Evladiniza sadece siz bakacaksiniz,bir omur. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Eger eşiniz anlaşmalı boşanma konusunda sıkıntı çıkartmıyorsa, anlaşmalı boşanmanın maddi manevi tüm sonucları konuşulmalı protokol ve dilekçe ile mahkemeye başvurulmalı. Aksi halde çekişmeli boşanma olarak da dava açılabilir. Anlattıklarınız geçerli bir boşanma sebebi olarak görünüyor ancak ispat da önemli. Yani elinizdeki delillerin durumu önemli. Eşinizle mesajlasmalariniz oluyorsa mutlaka saklayın o mesajları, lazım olabilir. Geçmiş olsun.

Bir hukukçu olarak öncelikle eşinizle konuşmanızı. Bağımlılığı için tedavi olmasını onerin derim. Daha sonra tedaviyi kabul etmezse boşanın derim.

cok üzüldüm ama inanin bir kadinin yapamayacagi hicbir sey yoktur.
daha mutlu olacaksiniz.
kafaniz rahat olacak.

Canim bir arkadasim vardi onunda esi ayni oyunlardan oynuyordu bir sure sonra arkadasim fark etti kocasinin ailesine söyledi yeminler sözler falan birakti sandi onunda 10.000kredi borcu vardi nasil öderim elalem neder diye düsunüyordu. Sonra bir baktiki adam bırakacagina internetten oynamaya baslamis ve işyerinin paralarini zimmetine gecirmis arkadasimin kredi kartlarini bosaltmis normalde böyle bir adam degilmis ama kumar illeti insani degistiriyor. arkadasim bosandi ama bosandiginda 35.000birc vardi uzerine keske ilk ögrendigimde ayrilsaydim dedi. simdi konusuyoruzda pismanmisin diye .bize sunu söylüyor bazen rüyalarimda bosanmadigimi o kumarbazla evli oldugumu göruyorum uyandigimda şuanki halime şükrediyorum diyor. Insanin esine güvenememesi getirdigi paranin helal mi harammi diye tereddütte olmasi cok yipratici. Valla kiz bosandi üstüne kalan borcu taksitlendirdi cok mutlu.

Ben olsam direkt annemin evine giderim kendini toparlayıp kumardan vazgeçip öyle çıksın karşınıza.Niye çocuğunuzun rızkını yediresinizki

Sen zaten kararini vermis, yolunu cizmissin. Sanirim en dogru karari da vermissin. Allah senin de cocugunun da yardimcisi olsun

Herkes aynı seyı soyluyor annem de dahil. cok zorlanırsın yazık sana az daha bekle bu sırada ıyıce bak diyor ama bir tarafım aynı evde barınmak istemiyor işte..
Bence kredinin bitmesini bekle. Yeni bir ev esyalar hersey masraf. Sayılı gün diye düşün. İletişimi en aza indirge

Bence kredinin bitmesini bekle. Yeni bir ev esyalar hersey masraf. Sayılı gün diye düşün. İletişimi en aza indirge
En mantıklısı bu gıbı görünüyor bu sürecte onunla muhattap olmamak da en dogrusu olacak. zaten esyaların hepsını alıp cıkacagım evden bırde esya masrafı yapamam ınanın hepsını ben odedım .. hepsınde hakkım var. malı mulku yok en azından esyalarımı kurtarırırım

Ben olsam direkt annemin evine giderim kendini toparlayıp kumardan vazgeçip öyle çıksın karşınıza.Niye çocuğunuzun rızkını yediresinizki
annemın evı sehır dısında ben calısıyorum bıraz ımkansız cunku ısaımı bırakmamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…