Evet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırımÇok doğru bir karar vermisiniz kesinlikle evinin kirasini rizkini yediren adamdan ne koce ne de baba olmaz.
Umarim kolay atlarısınız bu sureci boşanmaya razi mi peki
Evet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırım
aynrn oyle kocaniz icinde sunu diyebiliriz artik son pismanlik fayda etmeyeckKızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
desene sana nasil guvebilirim kiEvet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırım
Çok tesekkür ederimm.. İnşallah annemı yanıma aldıktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum bende.En azından size yapışmayacak kadar onurluymuş.
Bunu takdir ettim.
Ne b.k olduğunun farkında olup hepsi düşse yakadan çok iyi olurdu.
Anneniz yanınızda, geliriniz kötü değil.
Borçlar yapılandırılır, bir şekilde düzen kurarsınız.
Duygularınızı iyi anlıyorum.
Umarım bundan sonra kolaylıkla mutlu olursunuz.
Çok tesekkur ederım guzel yorumun için. Annem cocuga bakar cok şükür en azından o var. emeklısı yok ama haftada 1 kez bi bayana yardıma gıdıyor oradan bı mıktar belkı anca kıra cıkar. cıkmasa da kocama bakacagıma annem ve cocuguma bakarım. İnşallah çok daha iyi olur herşey..Kıyamam sana ya... Ne bileyim, böyle sarılasım geldi.. Pes etmenin verdiği o üzüntünü çok derin hissettim. Güçlü oluşundan ötürü çok büyük saygı duydum sana. Annen çocuğuna bakacaksa ne mutlu. Annenin emeklisi filan varsa gül gibi geçinirsiniz. Yoksa da yine yeter maaşın en azından asgarinin üstünde. Ama iç huzurun olur.
Çok tesekkur ederım guzel yorumun için. Annem cocuga bakar cok şükür en azından o var. emeklısı yok ama haftada 1 kez bi bayana yardıma gıdıyor oradan bı mıktar belkı anca kıra cıkar. cıkmasa da kocama bakacagıma annem ve cocuguma bakarım. İnşallah çok daha iyi olur herşey..
Canım seni bilmem ama benim bir yakınım çok çekti kocasından kv dolayı , boşandı kendine kızıyor neden daha önce boşanmadım ki diyor , senin mutluluğun önemliKızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
Allah yardımcınız olsun maaşınız gayet iyi sizi de çok aklı başında buldumKızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?