Merhaba Arkadaşlar,
Bilenler bilir benim eşimin ailesiyle onların yarattığı sorunlar vardı
görüşmediğimiz abisiyle bir yemekte görüşüp görüşmeme konusunda sizlere danışmıştım ve aile ile yaşadıklarımı özetle anlatmıştım.
fakat ben o yemege insemde eşim için ailesiyle mucadele etsemde eşim beni yarı yolda bıraktı ve biz boşanma aşamasındayız. 4sene flört 3 sene evlilik ten sonra bu sureç bana çok zor geliyor. o kadar çok olay oldu ki neyi nerden yazsam bilemiyorum. Boşanmak bir başlangıçtır degil mi?
Boşanan kadın zorluk çekiyor mu cevresinden? Kafam çok karışık
Yani kafamda boşanıp tekrar evlenmek yok ben hala ama hala kocamı çok seviyorum ama bitti işte
duygumu yanlış ifade ettim özür dilerim
demek istediğim istemeden biten evlilik sonrası hayat yeniden başlar mı hatta evlenilebilir mi yıllar sonrada olsa
insan başkasına guvenebilir mi hayata guvene bilir mi?
Sn. Abiye Kuzunun dediği gibi hayatımı yazsam orman olur :)
çok ama çok kötu seyler atlattım, ailesine karşı zor durumlarda kaldım, eşimin tokatlarına, sinir krizlerini üstümde hafifletmesine, herşeye kızmasına, sinirlendikçe cam kapı indirmesine...of neler neler en basidini söyleyeyim evde temizlik yapıyoruz malesef temizliğide bana yaptırmıyor kendi yapıyordu benimle berbaer benim yaptığımı begenmezdi. evde temizlik olduğu gun rahatlamak için tv karşına geçip oturduğumuzda yerimden mutfaga gidip gelip başka bir koltuga oturmuş oluyor isem hemen bana ciddi bir ses tonuyla ne diye koltuk degiştiriyosun onun minderini bozdun diğerini ne diye bozuyorsun diyordu bu evde temizlik yapıldı dimi duzenli kalsın diye. ya adama bak ya bişey döküyordum sanki bana kızıyor alt tarafı başka bir koltuga geçmişim diye bana söylemediği kalmıyordu
ben bunu anneme anlattığımda annemin gözleri doldu onun annesine bile söyledim ama kayınvalidemin tek sölediği ben sana oğlumun sinirli olduğunu söylemiştim dayanabilcek misin diye sana dedim diyor
hakkında hayırlısı olsun denizzz. ya konuyla ilgili değil ama bişey sormak istiyorum sana Laale yanlış anlama beni veya ne kadar meraklısın diye düşünme lütfen sadece senin şu zamana kadar olan yorumlarından yola çıkarak merak ettim. ilk izlenim olarak sonuça biz yorumlardan yola çıkıyoruz ve senin bana verdiğin izlenim gayet akıllı mantıklı ve aklıyla hareket eden insan profilisin ne olduda eşinle boşanma aşamasına geldin tahmin ettiğim kadarıyla çok savaşmadın boşanmamak için kararını verdin ve bitti sanırım ama cidden bende bir merak uyandırdı senin gibi bir bayanın hikayesi. tekrar söylüyorum beni yanlış anlamazsın umarım
Ben şu anda size ne desem de boş...
Karşıdan bakınca evliliğim için savaşmamış ama akıllı mantıklı görünüyormuşum ya..(sizin düşünceleriniz)
Bu iki çelişkiyi nasıl açıklayıp da sizi tatmin ederim bilemedim....
Akıllı kadınlar evliliği için savaşmaz,mantıksız kadınlar evliliğini kurtarmak için herşeyi yapar yani?
Sizin yorumlarınızdan şu anda bu çıkıyor..
Zaten konu da benim değil ki ne diye açıklama yapıyorsam...
Sn. Abiye Kuzunun dediği gibi hayatımı yazsam orman olur :)
çok ama çok kötu seyler atlattım, ailesine karşı zor durumlarda kaldım, eşimin tokatlarına, sinir krizlerini üstümde hafifletmesine, herşeye kızmasına, sinirlendikçe cam kapı indirmesine...of neler neler en basidini söyleyeyim evde temizlik yapıyoruz malesef temizliğide bana yaptırmıyor kendi yapıyordu benimle berbaer benim yaptığımı begenmezdi. evde temizlik olduğu gun rahatlamak için tv karşına geçip oturduğumuzda yerimden mutfaga gidip gelip başka bir koltuga oturmuş oluyor isem hemen bana ciddi bir ses tonuyla ne diye koltuk degiştiriyosun onun minderini bozdun diğerini ne diye bozuyorsun diyordu bu evde temizlik yapıldı dimi duzenli kalsın diye. ya adama bak ya bişey döküyordum sanki bana kızıyor alt tarafı başka bir koltuga geçmişim diye bana söylemediği kalmıyordu
ben bunu anneme anlattığımda annemin gözleri doldu onun annesine bile söyledim ama kayınvalidemin tek sölediği ben sana oğlumun sinirli olduğunu söylemiştim dayanabilcek misin diye sana dedim diyor
Yani kafamda boşanıp tekrar evlenmek yok ben hala ama hala kocamı çok seviyorum ama bitti işte
duygumu yanlış ifade ettim özür dilerim
demek istediğim istemeden biten evlilik sonrası hayat yeniden başlar mı hatta evlenilebilir mi yıllar sonrada olsa
insan başkasına guvenebilir mi hayata guvene bilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?