- 24 Ağustos 2015
- 3.312
- 3.944
- 333
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
-
Öyle bir şey mümkün mü ?
Babanın soyadından çocugu niye alsınlar ki ?
Babası ile çocuğunun iletişimi sürüyor mu?Niye almasınlar ??
Sonuçta boşanılmış , velayet annede , ilgi alaka sevgi bakım her şey hem maddi hem manevi annede .
anne ve çocuğun soyadının farklı oluşunu kime neyi niye kanıtlayalımki çocuk benim zaten,kimliğindede benim adım yazıyor kimlik numarası benim edevletimde enabızda vs çıkıyor çocuk benim yani soyadı farklı olsun olmasın kim neyi soracak anlamadım,annesimisin soyadı farklı kanıtla fln diye aptal saptal soru sonda olmamıştır heralde,bu kısmı anlayamadım.Merhaba
Başlıkta yazdığım gibi , Boşanıp Kendi Soyadını Çocuğuna Veren Anneler Var mı ?
Varsa mahkeme süreci nasıl ilerliyor ?
Anne ve çocuğun soyadının farklı oluşunun oluşturduğu sorunları nasıl kanıtladınız ? Şahitlerle mi yoksa belgelerle mi
Ben acikcasi soyadinin sonradan mahkeme karariyla degistigini bilmiyordum. Ilgisiz, sevgisiz, varligi yoklugu bir baba ise tabiki yapilabilir. Ancak anne ile cocugun soyadlarinin farkli olusu nasil bir sorun teskil edebilir? Kimlikte anne adi belli zaten, kimlikle sorun cozulebilir.Merhaba
Anne ve çocuğun soyadının farklı oluşunun oluşturduğu sorunları nasıl kanıtladınız ? Şahitlerle mi yoksa belgelerle mi
neden ki keşke alsalar.Öyle bir şey mümkün mü ?
Niye almasınlar ??
Sonuçta boşanılmış , velayet annede , ilgi alaka sevgi bakım her şey hem maddi hem manevi annede .
Cocugun ustun yarari varsa mumkun.Öyle bir şey mümkün mü ?
mahkemeyle kendi soyadını veren anneler varMedeni kanuna gore soy babadan gider o yuzden soyadi babanin ki kalir.
Ay valla ilk defa böyle bir sey duydum ben. Soyadına bile lanet gee deyip, kendi soyadımı bebelerime verme düşüncesi harika gercekten.Merhaba
bi davada okula kaydolurken sorun yaşamış, müdür kaydetmemiş, çocuk zorbalanmıştı filan. öyle bişeyler hatırlıyorumben de yapılabildiğini hatırlıyorum. bana da garip gelmedi. mesela şiddet gösteren, ilgisiz, hayırsız, çocuğuyla bağı olmayan bir adamın soyadını niye taşımaya devam etsin çocuk?
ama soruyu tam anlamadım. anneyle çocuğun soyismi farklı olabilir. niye sorun olsun. benim annem babam çok uzun yıllar önce boşandı. annemle soyisimlerimiz farklıydı. hiç sorun yaşamadım.
evlendiği halde bekarlık soyismini kullanan kadınlar da var. çocuklarıyla farklı soyisimlerine sahipler. bunu niye kanıtlamak zorunda olsunlar?
bir ara isim soyisim değişirmek çok kolaylaşmıştıHiç duymadım ama var olan şam babalarına karşın umarım böyle bi uygulama vardır. Çocuktanda boşanan adamların soyadında olmalarının bi önemi yok hele erkekse çocuk hem soyadını taşıyacak hemde kendi eşine çocuklarına kadar aktarım yapacak.
Ben 18i geçince kendi isteği ile babasının soyadından düşüp başka soyadı alan biliyorum (babasını hiç görmedi bile adam gitmiş evlenmiş başka çocuklar yapmış) annesinin diyelim soyadına oğlu eki varsa eksiz kısmını almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?