Madem ayrılacaktın niye aldttım seni dedin yaparkrçen vcdan azabı çekmediniz de sevgilinizden ayrılınca mı çektiniz kendş zevkiniz için çocukları harcamışsınızınanıp ınanamamak sıze kalmıs ıkı defa burda konu acmıstım ayrıca boyle bırsye yokken acma sebebım neolabılır acaba
Şuna söyleyince ne oluyor sanki, zeynep dediğimiz kişinin fake konularını sağır sultan duydu öyle şeyler yoktu ama günlerce sayfalarca konu yazdıınanıp ınanamamak sıze kalmıs ıkı defa burda konu acmıstım ayrıca boyle bırsye yokken acma sebebım neolabılır acaba
Uzaklaştırması varsa şikayet et 6 aya çıkar süresi sonra da bulaşmaz belki1ay oldu 1ayın 20 saatı telfon msj cevap vermsem ısyerıne gelıyor uzaklastırmasıda var ne yapcagımı bılmıyorum
sevdıgım ınsanla bıttı suan o durumu dusunecek durumda degılım zaten kendımı kaldırmak ıcın cabalıyorum
Boşu boşuna yani1ay oldu 1ayın 20 saatı telfon msj cevap vermsem ısyerıne gelıyor uzaklastırmasıda var ne yapcagımı bılmıyorum
sevdıgım ınsanla bıttı suan o durumu dusunecek durumda degılım zaten kendımı kaldırmak ıcın cabalıyorum
Zeynep diye üye vardı onun konuları gibi sizn konularda inandırıcı gelmiyor her açıdan elde kalıyor
Ne alaka? Eşin uyuşturucu alım satımından içerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca şiddet, darp geçmişi de vardı. O aldattın alamazsın demeler eşinin senin gözünü korkutmasıydı, sen de tam eşinin istediği gibi oyuna geldin. Aldatan eşe vermeyip uyuşturucu ticareti yapan sabıkalıya mı verecekti hakim? Güldürme beni. Çocukların sağlıklı gelişimi ve güvenliği ön planda olur velayette her zaman. Babanın yanında daha mı sağlıklı olacağını düşünecekti hakim? Bence bu bahaneye sığınmak senin daha çok işine geliyor.canım cocukları vermeseydımde esım mahkemeye sunsaydı yıne alamıycaktım
Bir önceki konunda bolca akıl da verilmişti sana dinlemedin. Gittin o karanlık adamın ellerine çocukları teslim ettin. Tehdit ve şantaj göreceğini bile bile kocanla anlaşmalı boşanmaya razı oldun. Eee biz ne yapalım o zaman? Kendini bile isteye kapana kıstırmadan önce söylenenlere bir kulak verseydin bu hallere düşmezdin3ay sonra velayet davası acıcam zaten ozman haklarım daha ıyı olucak bunuda esıme dun soyledım korktu cunku artık suclayabılşcegı hıc bısey kalmadı calısıyorum sskmı baslattım hemen mahkeme ıcın uygun herseyı hazırlmaya calısıyorum
suclamak yerıne akıl vermenızı ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?