bosanıpta hala esımden kurtulamamak..

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
belkı hatıurlayanlar vardır esım cezaevındeyken ona ıhanet edıp bunu ıtıraf edıp esımden gecen ay bosanmıstım once tehtter hakaretler ama sonucta bosandık bosandıgımdan berı esımden kurtulamıyorum sureklı hala barısmak ıstıor arıyor msjlar yardırıyor donmeyınce ofkelenıp tehtıtler edıyor....bosandıgımız da o ıcerdeyken aldıgım eve esylara kadar herseyı ona verdım cocuklarında velayelerı babada zaten bırsey olunca cocuklarla vuruyor benı cocuklarım 13 ve 7yasındalar ne yapacagımı bılmez durumdayım duzelıcek ınan dıye ısrar edıyor erkek ıhanet ettıgınde hazmedemezken benım yaptıgımı nasıl hazmedecek anlamıyorum ona bosanmadan zamana bırak demıstım yapmadı sureklı eve gel evıne don cabası var gecen o yokken eve gırıp kıyafetlerımı almak ıstedım kapının anahtarı degısmıs ondan once gıttıgımde ıse butun kaıyafetlerım cuvallanmıs kardeslerının resımlerı heryere dosenmıstı gorumcemler kaynanamlar hemen sıfır eve yerlesmısler....

arkadaslar neolur cok yargılamadan bana akıl verın nasıl bır yol ızlemelıyım onun tehtıtlerıne boyun egmek ıstemıyorum ısyerımden cocuklarımdan sureklı benı vuruyor...barıssak nasıl ılerlerkı sızce bu bır avukatla gorustum zınadan 6ay sonra cocuklar ıcın velayet davası acabılcegımı soyledı babam ıse esıme sureklı gerı gelıcek dıye sozler verıyormus kafayı gercekten yıycem keske boyle olmasaaydı ama bu saaten sonra nasıl olucakkkı.....

Çocuklarınızı neden bıraktınız? aldattığınız için mahkeme size vermedi galiba

hayır ben verdım velayetı babalarına zaten vermeseydımde kanıtları ortaya koyucaktı almak ıcın acı cektırmek ıcın ugrasıcaktı he cocuklar asla umrunda degıl ama ıstemıyorum deyınce cocukları kullanıyor 1ay oldu bosanalaı cocuklar benle aılemın yanında dusunun ama ıstemıyorum deyınce hemen cocukları hazırla oluyor ben oturdugumuz evın herseyı uzerıme mesela elektırk su dogalgaz kapatmadım bırden kotu olmak ıstemedım ama o benım kıayfetlerımı dahıl vermıyor savaasalımaa donuyor ıs keske duzelme sansı olsa ama sureklı hakaret kufur

ınanıp ınanamamak sıze kalmıs ıkı defa burda konu acmıstım ayrıca boyle bırsye yokken acma sebebım neolabılır acaba

Anladım bilemiyorum ne olue bu kadar yüz göz olunmuşken.
Sevgiliniz ne oldu?

O evlilikten hayır gelmez olan olmuş bir kere. Her ısrar edişinde bunu kafasına vura vura anlatın. Elbet bir gün ısrar etmekten bıkacaktır.

1ay oldu 1ayın 20 saatı telfon msj cevap vermsem ısyerıne gelıyor uzaklastırmasıda var ne yapcagımı bılmıyorum

sevdıgım ınsanla bıttı suan o durumu dusunecek durumda degılım zaten kendımı kaldırmak ıcın cabalıyorum

ınanıp ınanamamak sıze kalmıs ıkı defa burda konu acmıstım ayrıca boyle bırsye yokken acma sebebım neolabılır acaba
Madem ayrılacaktın niye aldttım seni dedin yaparkrçen vcdan azabı çekmediniz de sevgilinizden ayrılınca mı çektiniz kendş zevkiniz için çocukları harcamışsınız

Şuna söyleyince ne oluyor sanki, zeynep dediğimiz kişinin fake konularını sağır sultan duydu öyle şeyler yoktu ama günlerce sayfalarca konu yazdı

Uzaklaştırması varsa şikayet et 6 aya çıkar süresi sonra da bulaşmaz belki

Boşu boşuna yani

Biz sana söylemiştik, çocukların velayetini sakın verme, o protokolü de yırt at, anlaşmalı olmasın çekişmeli olsun ne farkeder, yeter ki çocukların velayetini verme, adam iki gün sonra çocuklarla seni tehdit eder, velayet onda olursa hiçbirşey yapamazsın demiştik, dinlemedin. E sonuç ortada. Akılsız başın cezasını çekiyorsun. Şimdi biz ne yapıcaz ki? Bunları yaşayacağını bile bile verdin çocukları. Ya tehdide boyun eğip geri döneceksin, ya da ömür boyu tehditle yaşayacaksın artık, geçmiş olsun

arkadaslar ne zeynebım ne bısey benım olayım bambaska farkındaysanız onu bılmıyorum ayrıca nedne benım konumda zeynep vark

canım cocukları vermeseydımde esım mahkemeye sunsaydı yıne alamıycaktım

canım cocukları vermeseydımde esım mahkemeye sunsaydı yıne alamıycaktım
Ne alaka? Eşin uyuşturucu alım satımından içerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca şiddet, darp geçmişi de vardı. O aldattın alamazsın demeler eşinin senin gözünü korkutmasıydı, sen de tam eşinin istediği gibi oyuna geldin. Aldatan eşe vermeyip uyuşturucu ticareti yapan sabıkalıya mı verecekti hakim? Güldürme beni. Çocukların sağlıklı gelişimi ve güvenliği ön planda olur velayette her zaman. Babanın yanında daha mı sağlıklı olacağını düşünecekti hakim? Bence bu bahaneye sığınmak senin daha çok işine geliyor.

Ayrıca o zaman da çocuklar değil eşyaydı derdin, hala öyle. Demek ki bile isteye verdin velayeti. Şimdi de çocuklar gitti, o çok kıymetli eşyalar gitti, derdine yan ne diyelim

Valla zeyneo konun da olsa da olmasa da olay değişmez çocuklarından vazgeçen bi anne hiç bi şekilde bana mantıklı gelmez siz uğraşmak istemediniz diğer konuda da dedim çocukların velayetini kağıt üzerinde de olsa verme diye doğru tektir sana göresi bana göresi yok biz insanlar doğruları kıvırmayı seviyoruz

3ay sonra velayet davası acıcam zaten ozman haklarım daha ıyı olucak bunuda esıme dun soyledım korktu cunku artık suclayabılşcegı hıc bısey kalmadı calısıyorum sskmı baslattım hemen mahkeme ıcın uygun herseyı hazırlmaya calısıyorum

suclamak yerıne akıl vermenızı ıstıyorum

Bir önceki konunda bolca akıl da verilmişti sana dinlemedin. Gittin o karanlık adamın ellerine çocukları teslim ettin. Tehdit ve şantaj göreceğini bile bile kocanla anlaşmalı boşanmaya razı oldun. Eee biz ne yapalım o zaman? Kendini bile isteye kapana kıstırmadan önce söylenenlere bir kulak verseydin bu hallere düşmezdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…