- 16 Mart 2022
- 52
- 37
- 3
- 26
- Konu Sahibi gaslightmagduru
-
Bu kadar küçük çocuktan bütün gün ayrı kalma...ayrıca ya goturur de getirmezse ne yapacaksin?benim de kızım 2 yaşında ben izin vermezdim herhaldehanımlar belki konuyu hatırlayan çıkar, şu an boşanma aşamasındayız. babam ziyarete gelmişti ona henüz söylemedik, eşim bahsetmiş boşanmak istediğimden. babam da saçmalamayın kendinizi toplayın gibi konuşmuş. muhtemelen ondan etkilenip dün benden özürler diledi affedebilir misin bilmiyorum falan bu böyle olmaz dedi. kabul etmedim, anneme bahsettim ben dedim ayrıca istemiyorum dedim kolay şeyler yaşanmadı. sinirlendi yine ama kabullendi gitti demin evden. pazartesi ya da salı günü kızımı alıp köye gideceğini akşam getireceğini söyledi. ben ailesi bilmediği için beraber gideceğimizi sanmıştım hiç istemesem de. böylesi benim için de daha iyi ama kızım daha küçük yani 1,5 yaşında. benden ayrı sadece ben okula gittiğimde kalıyor o da 4-5 saat en fazla. tanımadığı bir ortam, ne yedirip içirecekler, huysuzluk ettiği zaman nasıl davranacaklar kim dokunacak kucaktan kucağa verirlerse huysuzluk eder sevmez yabancı biri onu kucaklasın. çok endişeliyim yardımınıza ihtiyacım var.
Yatılı değil ki, sabah evden alacak-koye götürecek akşam vakti getirecekGondermeyin. 2 yasa kadar babaya yatili bebek verilmez.(bosanmis olsaydiniz ve vekaleti sizde olsaydi)
Çocuğunuzu tek yollamayın siz de gidin gerekirse...hanımlar belki konuyu hatırlayan çıkar, şu an boşanma aşamasındayız. babam ziyarete gelmişti ona henüz söylemedik, eşim bahsetmiş boşanmak istediğimden. babam da saçmalamayın kendinizi toplayın gibi konuşmuş. muhtemelen ondan etkilenip dün benden özürler diledi affedebilir misin bilmiyorum falan bu böyle olmaz dedi. kabul etmedim, anneme bahsettim ben dedim ayrıca istemiyorum dedim kolay şeyler yaşanmadı. sinirlendi yine ama kabullendi gitti demin evden. pazartesi ya da salı günü kızımı alıp köye gideceğini akşam getireceğini söyledi. ben ailesi bilmediği için beraber gideceğimizi sanmıştım hiç istemesem de. böylesi benim için de daha iyi ama kızım daha küçük yani 1,5 yaşında. benden ayrı sadece ben okula gittiğimde kalıyor o da 4-5 saat en fazla. tanımadığı bir ortam, ne yedirip içirecekler, huysuzluk ettiği zaman nasıl davranacaklar kim dokunacak kucaktan kucağa verirlerse huysuzluk eder sevmez yabancı biri onu kucaklasın. çok endişeliyim yardımınıza ihtiyacım var.
Pardon o kısmı okurken atlamisim sanırım. Teşekkürler uyari icin :)Yatılı değil ki, sabah evden alacak-koye götürecek akşam vakti getirecek
sizi darladığım için üzgünüm ama çocuğumdan zaten ayrı kalıyorum, sadece otobüse binmedik çok sık ve 20 dkdan sonra huysuzlanmaya başlar. bunun haricinde babaannesi benim yapma dediğim ne varsa yapan bir kadın. endişeleniyorum ama boşanacağımız için bu durum yaşanacak arkadaşların dediği gibi. anne ölse çocuğa biri bakacak ama hiç kimse de annenin yerini tutamaz bu arada. yorumunuz için teşekkür ederimTabi ki kalabilir, annelerin bu çok evhamlı, çocuk bensiz yapamaz, babası bakamaz halleri beni darlıyor. Anne ölse ne olacak? Ne çocuk anneye ve anne çocuğa çok bağımlı olmamalı. Gerekiyorsa belli süreliğine ayrı da kalabilmeliler. Boşanan anne de arada nefes almalı bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?