- 22 Kasım 2020
- 6.440
- 91.249
- 498
- 32
- Konu Sahibi gaslightmagduru
Cehenneme gitmiyor sonucta cocuk, bakilir guzelce orada kaldığı sure boyunca. Bosaninca zaten babasinda kalacagi gunler olacak, o yuzden bu dusunceleri aşın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yaş annesiz uyumazki bildigin bebek ayolGöndermem. Eş görebilir anası danası ben ne kadar izin verirsem o kadar görür. 1,5 yaşında bebeği asla emanet edemem yani, ürperdim bilemiyorum.
Aynen öyleAnnesi yaninda yoksa babasi var. Bosanacaksaniz zaten mecbur bu durumlar yasanacak.
En fazla bakamaz vaktinden önce getirir sen ne zor şeyleri başarıyorsun diye seni takdir eder. Çok da şaapmasizi darladığım için üzgünüm ama çocuğumdan zaten ayrı kalıyorum, sadece otobüse binmedik çok sık ve 20 dkdan sonra huysuzlanmaya başlar. bunun haricinde babaannesi benim yapma dediğim ne varsa yapan bir kadın. endişeleniyorum ama boşanacağımız için bu durum yaşanacak arkadaşların dediği gibi. anne ölse çocuğa biri bakacak ama hiç kimse de annenin yerini tutamaz bu arada. yorumunuz için teşekkür ederim