- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi kuzeyyyildizi
-
Ev oturduğum yerin merkezinde kirada şuan dava işleme konmadı resmi olarak yakında işleme konacak ben o evdeki eşyaları ailemin olduğu şehre taşımak istiyorum ama eş kişisi suan o evde oturuyor çıkmıyorKira olan evde neyin mal kaçırması olacak ki? Brn mi anlamadım acaba konuyu? O evde oturup kira vereceğinize başka ev tutup eşyaları paylaşın
Ev oturduğum yerin merkezinde kirada şuan dava işleme konmadı resmi olarak yakında işleme konacak ben o evdeki eşyaları ailemin olduğu şehre taşımak istiyorum ama eş kişisi suan o evde oturuyor çıkmıyor
Hemen tapu kadastro’ya gidip aile konutu şerhi koydurdurun
Dava açılcak ben evrakları vekaleti avukata verdim bi evrak eksiğim vardı onu iletince açılıcak delilleri toplu sunmalıyız dedi avukat banka evraklarında eksik vardıAvukat eşliğinde gidip eşyalarınızı alabilirsiniz. Resmi olmasına gerek yok. Ayrıca dava açtınız ama işleme konmadı ne? Dava açıldıysa açılmıştır. Siz dava açmadınız sanırım.
Mahkemelerin evde şu kişi oturacaktır diye karar verme hakkı yok dye biliyorum. Hiç duymadım, okumadım. Ayrıldıysanız kendi eşyalarınızı istediğiniz eve taşıyabilirsiniz.
İnternetten araştırdığımda kira ya da kendinin fark etmiyor eve şerh konuluyor ki eşler evi satamasın kira ise sözleşmeyi fes edemesin diye onu yapıcam zaten ama boşanma talebi ile eşlerin birlikte yaşama zorunluluğu kalmadığı için eğer anlaşamazlarsa mahkeme konutta oturma hakkıno veya eşyanın kullanım hakkını mağdur gördüğü kişiye verebiliyormuş ama nette okuduk larım bunlar buna benzer durum yaşayan yada çevresinde olan varmı diye merak ettimEv sizin ortak mülkiyetiniz değil ki. Ev sahibinin mülkü. Ancak gidip eşyalarınızı polis eşliğinde ordan alabilirsiniz ama evde oturma konusunda bir şey yapamazsınız
Avukatınız varmış, ona neden sormuyorsunuz?İnternetten araştırdığımda kira ya da kendinin fark etmiyor eve şerh konuluyor ki eşler evi satamasın kira ise sözleşmeyi fes edemesin diye onu yapıcam zaten ama boşanma talebi ile eşlerin birlikte yaşama zorunluluğu kalmadığı için eğer anlaşamazlarsa mahkeme konutta oturma hakkıno veya eşyanın kullanım hakkını mağdur gördüğü kişiye verebiliyormuş ama nette okuduk larım bunlar buna benzer durum yaşayan yada çevresinde olan varmı diye merak ettim
İnternetten araştırdığımda kira ya da kendinin fark etmiyor eve şerh konuluyor ki eşler evi satamasın kira ise sözleşmeyi fes edemesin diye onu yapıcam zaten ama boşanma talebi ile eşlerin birlikte yaşama zorunluluğu kalmadığı için eğer anlaşamazlarsa mahkeme konutta oturma hakkıno veya eşyanın kullanım hakkını mağdur gördüğü kişiye verebiliyormuş ama nette okuduk larım bunlar buna benzer durum yaşayan yada çevresinde olan varmı diye merak ettim
Sorcam zaten ama bu durumu yaşayan varmı merak ettim bebeğim küçük avukatın ofisine uzağım her zamn gidemiyorum eksik evraklarımı verirken sorucamAvukatınız varmış, ona neden sormuyorsunuz?
Bebeğim daha 3 aylık üstüme evliyken çektiğim 60 bin borç var ve mahkeme bitene kadar ben krediyi bitiririm hem kredi hem bebek bidaha eşya masrafı yapmak istemiyorumneden o eşyaları kullanmak istiyorsunuz
yaa o parayı ne için çektiniz eşiniz için mi o zaman o ödemek zorundaBebeğim daha 3 aylık üstüme evliyken çektiğim 60 bin borç var ve mahkeme bitene kadar ben krediyi bitiririm hem kredi hem bebek bidaha eşya masrafı yapmak istemiyorum
Evlenirken herşeyi biz yaptık eşya altın düğğn gelinlik ne lazımsa bana hediye olarak takacakları bileziğe kadar...ne borcu ödemesi gittin çek cezanı diyor kızım hastanede yattı ağzımla para istedim gittin ne halin varsa gör dedi eşya neden bırakayım bu adama donuna kadar alasım varyaa o parayı ne için çektiniz eşiniz için mi o zaman o ödemek zorunda
bu durumda çöpünüzü bile bırakmayın o adama herşeyinizi alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?