Boşanırken Hayatında Biri Olması

size diyorum bu metreslere zerre acınmaz.biraz üstüne gidin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor saldırıyorlar hepimize.ben az bile yapıyormuşum bunlara. bu konuyla iyice anladım da konuyu geç gördüm.uçmuş metrescikkkkk :KK53: :KK45:
Lütfen genç ve güzel, evli adamların kadınları olarak ortalıkta dolaşmayı başarı sayan metrescikleri incitecek laflar etmeyelim. :işsiz:

Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Ben anlamadım. Mışlı muşlu konuşuyorsunuz "2yıl önce ayrılMIŞ". Ama sonra zaten tanıyordum her şeye şahidim, diyorsunuz. Eski eşle şiddetli geçimsizlikten boşanıyorlarMIŞ, diyosunuz. Ama sonra siz biliyomusunuz kadın dolandırıcıydı falan filan.
Bence siz evliyken de vardınız. Ama baktınız süreç uzuyor instagrama da foto koyalım, herkes bilsin derdine düştünüz.
Hadi diyelim her şey sizin anlattığınız gibi. Ne aceleniz var? Niye henüz resmiyette de olsa boşanmamış adamla bitkilesiniz?
Bence atın instaya bir foto. Eski eşi bir de aldatma için dava açsın. Adamın parası çokmuş zaten ödesin.
Kadın dolandırıcıydı demişsin aklım almıyor yani. Adam kadını, ailesini tanımadan etmeden hopp evlendi öyle mi? Yarım akıllı mı bu adam? Safın teki mi?

Merhabalar arkadaşlar. Erkek arkadaşım 2 yıl önce eski eşinden ayrılmış. Evlilikleri 3 ay sürmüş ve şiddetli geçimsizlik ten ayrılmışlar. Tazminat nafaka vb sebeplerden davaları 2 yıldır sürüyor. Erkek arkadaşım eğer biz Instagram'da birlikte fotoğraf paylaşırsak bunu davada "zaten biz evliykende birliktelermiş" şeklinde kullanabilirler diyor. Ama dediğim gibi iki yıldır tamamıyla ayrılar. Sizce fotoğraf mevzusu doğru mudur ???
Erkek arkadaşın doğru söylüyor. Acelen ne. Boşansın sonra at mı koyarsınız kedi mi koyarsınız ınstagrama ne koyarsanız koyun.

Üç ay gibi kısa bir sürede ne olmuş da boşanmış sordunuz mu.ya aynı durum sizde de olursa.
Takildigim bir yer daha var. 3 ay evlilikte nafaka için davanın uzaması. Zaten bosanabilmek için 1 yılın dolması şart. Bence bu işte bir bit yeniği var.

Takildigim bir yer daha var. 3 ay evlilikte nafaka için davanın uzaması. Zaten bosanabilmek için 1 yılın dolması şart. Bence bu işte bir bit yeniği var.
1 yıl dolunca anlaşmalı açılabiliyor, çekişmeli açmak için 1 yıl dolmasını beklemeye gerek yok.
Konu sahibi nafaka ve tazminat için uzamış demişti. Acaba boşanma kararı verildi de nafaka ve tazminat için ayrı dava mı sürüyor diye düşündüm ben de. Konu sahibinin son mesajlarından sonra iyi niyetle bunları düşünmeyi bıraktım 😅.

İstemeyerek evlense 3 ay beklemez iptal ister.. 3 ayda anlaşamadığını fark etse 12 ayın dolmasını beklemek zorunda dava için. Bu adamda bir bit yeniği var ve bence aynı yenik sizde de var gibi..

İstemeyerek evlense 3 ay beklemez iptal ister.. 3 ayda anlaşamadığını fark etse 12 ayın dolmasını beklemek zorunda dava için. Bu adamda bir bit yeniği var ve bence aynı yenik sizde de var gibi..
Bir yıl dolmadan çekişmeli açılabilir. Dava bu kadar uzadığına göre de çekişmeli açılmıştır. İptal için çok ayrı durumlar gerekli birisi sizi zorladıysa bile kanıtlamak lazım.

Ancak 3 aylık evlilik niye biter, hepimiz az çok buradan okuduğumuz konularla, kimimiz de kişisel tecrübeyle tahmin edebiliyordur. Aldatma, şiddet, ya da cinsel yönelim dışında 3 aylık evliliğin boşanmaya gittiğini duymadım ben.

Back
X