• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

C
Evet gerçekten kadın kadının kurduymuş çok rahatsız oldular.. =) ama hiç takmıyorum çünkü hayatım kötü yorumlara takılıp üzülemeyecek kadar zaten kötü daha büyük dertlerim var bunlar en
Beğenmeyene de "rahatsız oldular" demek. Beni çekemiyorsunuz diyecek az kaldı :işsiz:

Benim de dikkatimi çekti. Kilo, BDV filan bitti "Nasılım" topiğine döndü başlık. Ben yapsam aynı şeyi banı yemiştim.

Ayrıca sizin fotoğrafınızı gördüm. Yüz hatlarınız çok hoştu. Yaşınız da 21 - 22 gibi duruyor. Bunu bile bile "Kadın haklı" diyememek neyse...
aynen kuzum bdv ye güzelim inanmazsanız bakın diyor ama en ufacık eleştiriye ki eleştirmedik de hemen kadın kadının kurdu çekemez oluyoruz..
Yüksek özgüvenden bahsedediyoruz bilmem anlatabildim mi🙊

Ben de merak ettim bi bakim.

Edit:
Baktım, bence yüz normal, ortalama güzel bir yüz.
Boydan fotoğraf göremedim haliyle profil gizli, ama tahminen 100 kilo 175 boya berbat görünmez diyebilirim, tabi kiloyu orantılı aldıysanız.

Ben de 175 boydayım, hamileliğimde 30 kilo kadar aldım 97 kiloyu gördüm. Hantallığı dışında fiziksel olarak beni çok rahatsız etmiyordu kilom, boy sebebiyle gözümü pek tırmalamıyordu. Ama alıştığım kilo olmadığı için hareket etmekte çok zorlandığımı hatırlıyorum, tekrar 65 kiloya düştüm.

Karar verip gerisini getirdikten sonra siz de yapabilirsiniz, bu büyük bir olay değil.
Evet sonunda bilinçli bir bayan. Evet boyum uzun olduğu için kaldırıyor ama iri duruyor. Bu şişman olmadığım anlamına gelmiyor nerden bakarsan bak şişmanım =) ama inşallah vericem

ay maşşallah konu sahibi yüzü gerçekten çok güzel.

kiloysa sıkıntı hiç dert değil, şu meşhur kampanyalar yapan spor salonu var bi tane ona yazılın eğer bilmiyorsanız yazın özelden atayım, orda 3-4 ayda halledersiniz bu işi yaşınız da genç.

3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
ama instagram hesabını bulamadım :D

Back
X