Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Evet sonunda bilinçli bir bayan. Evet boyum uzun olduğu için kaldırıyor ama iri duruyor. Bu şişman olmadığım anlamına gelmiyor nerden bakarsan bak şişmanım =) ama inşallah vericem

Evet iriden duruyor ama obez görüntüsü olmuyor.
Verirsiniz, sadece kararlı olmak, hedefe kilitlenmek gerekiyor. Başlayıp biraz devamını getirince de alışkanlığa dönüşüyor, işiniz git gide kolaylaşıyor. Her şeyin başlangıcı zordur. Siz hele bir başlayın, gerisi gelir.

Evet iriden duruyor ama obez görüntüsü olmuyor.
Verirsiniz, sadece kararlı olmak, hedefe kilitlenmek gerekiyor. Başlayıp biraz devamını getirince de alışkanlığa dönüşüyor, işiniz git gide kolaylaşıyor. Her şeyin başlangıcı zordur. Siz hele bir başlayın, gerisi gelir.
Çok sağolun desteğiniz için

Selam hanımlar konu sahibiyle konuştum bana onay verdi. Onay verme sebebi de profilimi gerçekçi bulmasıymış. kendi instagramı yeni açmış evet bir çok resmi var sadece yeni açması beni düşündürdü ama malum sebeplerle ailevi nedenlerle yeni açmış. Gayette güzel bir hanım. söylemesine göre boyu uzun ve resimlerde kg hiç anlaşılmıyor.

Çok sağolun desteğiniz için

Rica ederim.

Aslında bu biraz da, bir çeşit bilinçaltı oyunu.
Seni ciddi manada, çok rahatsız etseydi görüntün, şimdiye kadar allem eder kallem eder kilolarını vermeye odaklanır ve eski haline hemen dönerdin; ama anlıyorum ki seni çok rahatsız hissettirmiyor çünkü kiloyu tartıda görsen de, fiziken hala gözüne kabul edilebilir aralıkta göründüğün için, çok üzerine durmuyorsun. Gerçi bu da bir tahmin, kendi kilolu zamanımda benim hislerim bu şekildeydi, ondan varsayım üzeri konuşuyorum farklı hissediyor da olabilirsin.

Demek istediğim, ben 97-96 kilolardayken, kilolu olduğum için her ne kadar dert yakınsam da, aynadaki görüntüm beni çok rahatsız etmiyordu. Kçım büyümüş misal ok, ama memelerim de büyümüş, hala bel oyuntum var, yüzüm normal gıdı falan patlamamış. Yani o görüntüm bana kabul edilebilir geliyordu, bu sebeple kilo verme işini savsaklıyordum. Ne zaman ki beni gerçekten rahatsız etti (Merdivende tıkanır oldum, çabuk yoruluyordum, daha önceden terlemeyen yerlerim aşırı terliyordu, pantolonlarımın ağı fazla aşınıyordu, etek-şort giydiğimde bacaklarım sürtünüp yanıyordu, cinsel hayatımda verimim düşmüştü vb.) ben o zaman kilo vermeyi kafama koydum, eski kiloma, alıştığım bedenime geri döneceğim dedim.

Sonra kilolar sapır sapır gitti.

Bunu bi tahlil et bence kendinde. Ara ara yakınsan da, seni çok ama çok rahatsız etmiyor demek ki şu an bu halin. Buradan geçersen, işin daha kolay olur. Sadece görünüş odaklı olmamaya çalış, her açıdan insanın alıştığı kiloda olmaması, külfet.

Rica ederim.

Aslında bu biraz da, bir çeşit bilinçaltı oyunu.
Seni ciddi manada, çok rahatsız etseydi görüntün, şimdiye kadar allem eder kallem eder kilolarını vermeye odaklanır ve eski haline hemen dönerdin; ama anlıyorum ki seni çok rahatsız hissettirmiyor çünkü kiloyu tartıda görsen de, fiziken hala gözüne kabul edilebilir aralıkta göründüğün için, çok üzerine durmuyorsun. Gerçi bu da bir tahmin, kendi kilolu zamanımda benim hislerim bu şekildeydi, ondan varsayım üzeri konuşuyorum farklı hissediyor da olabilirsin.

Demek istediğim, ben 97-96 kilolardayken, kilolu olduğum için her ne kadar dert yakınsam da, aynadaki görüntüm beni çok rahatsız etmiyordu. Kçım büyümüş misal ok, ama memelerim de büyümüş, hala bel oyuntum var, yüzüm normal gıdı falan patlamamış. Yani o görüntüm bana kabul edilebilir geliyordu, bu sebeple kilo verme işini savsaklıyordum. Ne zaman ki beni gerçekten rahatsız etti (Merdivende tıkanır oldum, çabuk yoruluyordum, daha önceden terlemeyen yerlerim aşırı terliyordu, pantolonlarımın ağı fazla aşınıyordu, etek-şort giydiğimde bacaklarım sürtünüp yanıyordu, seks hayatımda verimim düşmüştü vb.) ben o zaman kilo vermeyi kafama koydum, eski kiloma, alıştığım bedenime geri döneceğim dedim.

Sonra kilolar sapır sapır gitti.

Bunu bi tahlil et bence kendinde. Ara ara yakınsan da, seni çok ama çok rahatsız etmiyor demek ki şu an bu halin. Buradan geçersen, işin daha kolay olur. Sadece görünüş odaklı olmamaya çalış, her açıdan insanın alıştığı kiloda olmaması, külfet.
Zor bir dönemden geçiyorum kilo benim için bir bahane birkaçış aslında.. Bunu başarırsam eski halime dönersem eskisi gibi güçlü bir kadın olacakmışım gibi kendimi inandıryorum =)

Zor bir dönemden geçiyorum kilo benim için bir bahane birkaçış aslında.. Bunu başarırsam eski halime dönersem eskisi gibi güçlü bir kadın olacakmışım gibi kendimi inandıryorum =)

ilişkisi biten kadın psikolojisi bu normal :))

ben revenge body'e inananlardanım :)) en güzel eski sevgilisi olma inadım vardı ahahah. başlangıç için güzel bir motivasyon oluyor, fitleştikçe özgüven de geliyor, etrafın erkek de doluyor bu sefer amaan o kimmiş demeye başlıyorsun.

bence spor salonuyla başla bu işeeee

Anlıyorum, ama biraz da dediğin gibi oluyor. İnsan alıştığı, kendini en iyi hissettiği bedeni-yüzü arıyor kendinde. Ona ulaşınca, gücünü de toparlıyorsun psikolojik olarak da iyi geliyor. Yaparsın, insanın aklına koyup da yapamayacağı şey yok. Gençsin, sağlıklısın; sağlıklı olduktan sonra kilo alınır-verilir bunlar basit işler. Gözünde büyütüp kendine aniden büyük yasaklar getirmeden, yavaş yavaş olur. Aylık hedefler koy kendine, bu ay mesela 2-3 kilo bile gitse kardasındır. Bu kilo verme hedefi, senin için yeni bir başlangıç, bir tazeleniş, yeniden doğuş gibi olsun.

Takım elbiseli kodamanlara yaranmak için çocuklara kendi bayramlarını zehir ediyorlar yazık günah.
Kiz konu sahibi ben de merak ettim sizi bana daat bir foto. benim de yok instagramim nolcek simdi ne merakli kadinlariz
Aranizda hala link vermeyenler var ama :KK70: instam yok
Bende foto istiremm ya
bende merak ettim, foto isterim mümkünse :KK70:
Arkadaslar kahkaha attin halimize.Konu sahibi bizede bir foto atabilir misiniz lutfen merakimizi giderin:KK22:

Anlıyorum, ama biraz da dediğin gibi oluyor. İnsan alıştığı, kendini en iyi hissettiği bedeni-yüzü arıyor kendinde. Ona ulaşınca, gücünü de toparlıyorsun psikolojik olarak da iyi geliyor. Yaparsın, insanın aklına koyup da yapamayacağı şey yok. Gençsin, sağlıklısın; sağlıklı olduktan sonra kilo alınır-verilir bunlar basit işler. Gözünde büyütüp kendine aniden büyük yasaklar getirmeden, yavaş yavaş olur. Aylık hedefler koy kendine, bu ay mesela 2-3 kilo bile gitse kardasındır. Bu kilo verme hedefi, senin için yeni bir başlangıç, bir tazeleniş, yeniden doğuş gibi olsun.
Valla aslında amacım bide şu boşanma davama eskisi gibi gidebilmek

ilişkisi biten kadın psikolojisi bu normal :))

ben revenge body'e inananlardanım :)) en güzel eski sevgilisi olma inadım vardı ahahah. başlangıç için güzel bir motivasyon oluyor, fitleştikçe özgüven de geliyor, etrafın erkek de doluyor bu sefer amaan o kimmiş demeye başlıyorsun.

bence spor salonuyla başla bu işeeee
Spor salonu ortamından hoşlanmıyorum =) ama sabah koşusuyla başlayacağım. Bende sizin düşüncenizdeyim

Valla aslında amacım bide şu boşanma davama eskisi gibi gidebilmek

Gidersin, dediğim gibi 2-3 kilo bile versen kardır.
Kendine dava günü giyeceğin, hedeflediğin bedende bir elbise al ve çalışmalarına başla. Olduğu kadar olsun.
Canını sıkan bir olayı, kendine artı olarak kullanabilirsin. Güçlü kadınlar böyle yapar, sen de yaparsın.

Gidersin, dediğim gibi 2-3 kilo bile versen kardır.
Kendine dava günü giyeceğin, hedeflediğin bedende bir elbise al ve çalışmalarına başla. Olduğu kadar olsun.
Canını sıkan bir olayı, kendine artı olarak kullanabilirsin. Güçlü kadınlar böyle yapar, sen de yaparsın.
Valla çok sağolun desteğiniz için iyi geldi

Back
X