Boşanıyorum ama caymak üzereyim.Lütfen yardım edin...

İnan çekincelerini anlamaya çalışıyorum.
İkinci evlilik muhabbetleri falan filan.
Ama şunu bil ki, hiçkimse senden değerli değil.
Kimse boşanmak için evlenmiyor. Hayatı paylaşma niyetinde oluyoruz ama
nedense her zaman işler yolunda gitmiyor.
Bu yüzden ne acabalara düşmeli, ne de verdiğimiz kararlardan geri dönmeliyiz.

Hayat çok kısa ve tadını çıkarabilmemiz için vaktimiz çok az.
Kendini iyi hissetiğin yerde, iyi hissettiren insanlarla olman önemli.
İnş bundan sonra çok mutlu ve güzel bir hayatın olur :))

Yok arkadaşım, herhangi bir geri dönüş sinyalide yok.Mantığımın değilde, duygularım bana oyun oynuyor.O yüzden sizden destek istedim.Yanlış bir harekete geçmek üzere olduğumu biliyorum.İşte siz yazınca gerçekler daha çok gözümün önüne geliyor.Desteğiniz için minnettarım.

bazı sorular sormam gerekecek eşinin senle ilk evliliğimi ? sanırım adam bilgisayar ile evli , cinsel olarakta şu kendi kendine masturbasyon yapan tiplere benziyor eşin yani sen hayatında olmasan sanki adam daha mutlu olacak gibi , evliliğin bir felaket , sanırım ben sonlandırırım sizinkisi iki kişilik yanlızlığa dönüşmüş

Canım siz iki yabancısınız.. Bir arkadaş demiş 3yıl önce boşanmışsınız diye..aynen öyle Adam bambaşka bir hayat kurmuş,içeriğini bilemeyiz ama farklı bir hayat yaşıyor.. Sen sadece üzülüyorsun..

Adam hayatını yaşıyor. Lütfen toparla kendini,hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun? Yaşamak isteyip de ertelediğin şeyleri düşün.. hayat bir şeyleri ertelemek için çok kısa..özellikle mutluluğu...

Bir de "istediğin boşanmaksa" ne demek ya! boşanma için gereken bütün ortamı yarat kadını psikolojik olarak buna zorla sonra "senin istediğin" olsun!! çıldırıyorum bu pişkinliğe!

siizn gibi bir arkadaşım var.onunda 2. evliliği.cesaret edip boşanamadı.adam aynı adam.zor.vazgecerseniz sizi çok iyi anlarım.biraz mucadele edin diyorum ben.

Sevgili Sebatiye O kadar çok mücadele ettim ki, evlilik sadece benim omuzlarımdaki bir yük haline geldi.Oysa insanlar mutlu olmak ve mutlu etmek için yola çıkıyorlar.Beni yarı yolda bıraktı.Ben hep yanında yürümeye çalıştım o kendi kendine bir düzen kurdu ve beni dışında bıraktı.Kendine bir yol seçti...Sadece biraz daha cesarete ihtiyacım var benim.Evi terk ederken çoğunu harcadım...

Merhaba danceofdeath, beni çok iyi anlamışsınız.Teşekkür ederim.Psikolojik baskı ile beni resmen zorladı.Kendimi suçlamama neden oldu.Kendimi yetersiz hissettirdi.

İnşallah yeni bir hayat kuracağım bende, bu duygusallığı aşacağım.Desteğin için çok çok teşekkür ederim.

Caymamak için tek sebep; eşiniz arayıp sordu mu? Gitme, konuşalım dedi mi??
Eğer demediyse neden cayacaksınız? Özür dilerim ama sizi istemeyen bir eş profili var karşımda

Evet canım,onun ilk evliliği.Gerçekten uzun süre yalnız yaşamış.Ben evde onun düzenini, rutinini bozan biriyim.Bana öyle hissettirdi hep.Haklısın iki kişilik yalnızlık.İkimizin de mutlu olması için bu kısır döngüyü birimizin kırması gerekliydi.Bunun sorumluluğunu üzerime yıktı...Desteğin için teşekkür ederim.

Caymamak için tek sebep; eşiniz arayıp sordu mu? Gitme, konuşalım dedi mi??
Eğer demediyse neden cayacaksınız? Özür dilerim ama sizi istemeyen bir eş profili var karşımda

Merhaba, teşekkür ederim.Dediğim gibi bir anlık zayıflık, acabaların, umutların kalbe dolması.Onun için size geldim...

benim bir bekar kız arkadaşım var 38 yaşında onun hergün rutin yaptığı şeyler var ki bunları mutlaka yapar mesela onun kahvaltıda ne yemesi gerekiyorsa mutlaka yer ayna zamanda bir de onun meyve saati var ayrıca yürüme saati var asla bu düzenden kopmaz yani anlayacağın bu kız arkadaşım dediki bu yaştan sonra evlenipte mutsuz olamam ayrıcada hiçbir erkekte bana uyum sağlamaz ben evliyim benim hergün planım programım değişik olur ama o bekar arkadaşımım asla şaşmaz o kurduğu düzenden sanırım eşinde o hayatı daha çok seviyor geç evlenmiş çünkü

Arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.Çok özür dilerim iş için çıkmak zorundayım.Yardımlarınız için tekrar sağolun.Kafama bazı şeyler daha çok dank etti.Yarın ilk işim izin alıp dilekçeyi vermek olacak.Ve evdeki bu iki kişilik yalnızlığı bitireceğim.Sevgiler , saygılar...

ayrı yatmak, ayrı kahvaltı yapmak, ayrı yemek yemek...?? peki sebepleri neymiş bey efendinin hadi yatağı rahat değil diye ayırdınki çok saçma diğer bahaneleri neymiş acaba? çok enteresan gerçekten konuşacak bir şeyi bırakın paylaşılacak bir zamanınız bile yok kendisinle aynı sofrada yemek bile yiyemez hale gelmişsiniz sal ipini gitsin derim ondan sana hayat arkadaşı olmaz...

en kötü evlilik bile biterken böyle duygular normal...
benim fikrim vazgeçmemen yönünde...

kararını kesinleştirmişsin hayırlısı olsun...
bende diğer yorumlarla aynı fikirdeyim zaten siz çift olamamışsınız ki evlenmek sadece aynı evde yaşamak değildir
bir bütün olmak bir olmaktır...dediğin gibi sizinki sadece iki kişilik yalnızlık,
inanın tek başınıza daha rahat yol alacaksınız ilerde tam bir aile olabileceğin birisi karşına çıkacaktır.

Merhaba, teşekkür ederim.Dediğim gibi bir anlık zayıflık, acabaların, umutların kalbe dolması.Onun için size geldim...

Anlıyorum, cidden zor bir durumdur, özellikle ikinci evlilik olduğu için, ama psikolojik baskı da en az dayak kadar kötüdür..
Hani eşiniz arasa sorsa, orta yol bulalım diyip çaba harcasa o zaman bir şansı hakderdi, o yüzden böyle düşünmeyin bence..Herşey istediğiniz gibi olur inşallah..

Son düzenleme:
Siz 3 buçuk yıl önce boşanmışsınız zaten haberiniz yok..
Şok içinde okudum arkadaşım.
Evlilik değil o yani ya da benim bildiğim evlilik başka:26:

Merhaba faat, yorumun çok çok doğru.Kabullenemedim bir türlü.İkinci baharı yakaladım sandığımdan olsa gerek.Kendimi kandırdım durdum.Ama son aşamada kendimi kandırmaktan yoruldum, pes ettim.

Merhaba biiiirrr, uyuyamıyorum, seninle aynı saatlerde acıkmıyorum v.s... gibi bahaneler.Ben de hep olabilir diye baktım.Arada bir geliyordu ama sarılmaya korkuyordum, dokunmaya.Kızıp gidiyordu.İnsan her sabah mutsuz uyanır mı diye merak ederdim. Hep mutsuz uyanırdı...Hayat arkadaşlığı...Dediğin doğru olmadı, olamazda...İnsanlar değişmiyor çünki.Değiştirebileceğimiz tek kişi var oda kendimiz.Bir yerde okumuştum.Siz ağaç değilsiniz.Bulunduğunuz yerde mutlu değilseniz, yerinizi değiştirin diye... Yerimi değiştirdim.Desteğin için teşekkür ederim.

Hayret bır sey adamların bazı ozellıklerı acayıp benzesıyor, senı cok ıyı anlıyorum kardesım...bu ınsanlarla omur geçmez; bunlar omur torpusu ınan bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…