Sevgili Kandilll, geçen senede eşyalarımı toplamıştım.Tekrar deneyelim dedik.Bazı kararlar aldık güya.Uygulamaya geçmedi.Maalesef.
ve çok rahat uygulanabilecek kararlardı oysaki.Tek isteğim hayatı paylaşmaktı olmadı...Bu kadar az isteğim varken olmamasına üzülüyorum.Dökülen su toplanmaz.Benim için de geri dönüş yok artık.Sizlerle paylaşmak iyi geldi.Teşekkürler
sen caymak uzereyim deyince bende e$in pi$man oldu geri dön dedi sandim
ama yazida bunu goremedim..
evlilik iyidir gueldir ho$ tur ama sizin evde evlilik goremedim ben
çocuklarin oynadigi evcilik daha çok benziyor inanin evlilige, çocuklar oturup yemek yiyolar oyuncak masada .. ..
sizin izmek istemem ama inanin du$unecek bi yani yok, 3.5 sene iyi dayanmi$siniz ..
Evden ayrıldıktan sonraki süreci de yazmak istiyorum.Evden ayrıldıktan iki hafta sonra ne yapacağımızı konuşalım diye mesaj yollamıştı.Ben tamam dedim.Buluşacağımız hafta çalışacağını söyledi.Ertelememizi istedi.Ancak başka bir şehire arkadaşları ile gittiğini bir şekilde öğrendim.Sonraki hafta da herhangi bir talep gelmedi buluşma ile ilgili. Ve ben anlaşmalı boşanma protokolunü kendisine gönderdim.E mail ile istediğin boşanmaksa imzalayıp göndereceğim diye yazmış.Ben de bu sadece malumun ilamı olacak dedim.İmzalamış göndermiş...
Sonuçta ortada evlilik kalmamış aslında.Ama... İşte bu ama canımı çok acıtıyor.Yarın gidip dilekçe vereceğim.İnşallah hayırlı olur ikimiz içinde...
siizn gibi bir arkadaşım var.onunda 2. evliliği.cesaret edip boşanamadı.adam aynı adam.zor.vazgecerseniz sizi çok iyi anlarım.biraz mucadele edin diyorum ben.
Canım siz iki yabancısınız.. Bir arkadaş demiş 3yıl önce boşanmışsınız diye..aynen öyleAdam bambaşka bir hayat kurmuş,içeriğini bilemeyiz ama farklı bir hayat yaşıyor.. Sen sadece üzülüyorsun..
Adam hayatını yaşıyor. Lütfen toparla kendini,hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun? Yaşamak isteyip de ertelediğin şeyleri düşün.. hayat bir şeyleri ertelemek için çok kısa..özellikle mutluluğu...
Bir de "istediğin boşanmaksa" ne demek ya! boşanma için gereken bütün ortamı yarat kadını psikolojik olarak buna zorla sonra "senin istediğin" olsun!!çıldırıyorum bu pişkinliğe!
bazı sorular sormam gerekecek eşinin senle ilk evliliğimi ? sanırım adam bilgisayar ile evli , cinsel olarakta şu kendi kendine masturbasyon yapan tiplere benziyor eşin yani sen hayatında olmasan sanki adam daha mutlu olacak gibi , evliliğin bir felaket , sanırım ben sonlandırırım sizinkisi iki kişilik yanlızlığa dönüşmüş
Caymamak için tek sebep; eşiniz arayıp sordu mu? Gitme, konuşalım dedi mi??
Eğer demediyse neden cayacaksınız? Özür dilerim ama sizi istemeyen bir eş profili var karşımda
Evet canım,onun ilk evliliği.Gerçekten uzun süre yalnız yaşamış.Ben evde onun düzenini, rutinini bozan biriyim.Bana öyle hissettirdi hep.Haklısın iki kişilik yalnızlık.İkimizin de mutlu olması için bu kısır döngüyü birimizin kırması gerekliydi.Bunun sorumluluğunu üzerime yıktı...Desteğin için teşekkür ederim.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.Çok özür dilerim iş için çıkmak zorundayım.Yardımlarınız için tekrar sağolun.Kafama bazı şeyler daha çok dank etti.Yarın ilk işim izin alıp dilekçeyi vermek olacak.Ve evdeki bu iki kişilik yalnızlığı bitireceğim.Sevgiler , saygılar...
Merhaba, teşekkür ederim.Dediğim gibi bir anlık zayıflık, acabaların, umutların kalbe dolması.Onun için size geldim...
Evden ayrıldıktan sonraki süreci de yazmak istiyorum.Evden ayrıldıktan iki hafta sonra ne yapacağımızı konuşalım diye mesaj yollamıştı.Ben tamam dedim.Buluşacağımız hafta çalışacağını söyledi.Ertelememizi istedi.Ancak başka bir şehire arkadaşları ile gittiğini bir şekilde öğrendim.Sonraki hafta da herhangi bir talep gelmedi buluşma ile ilgili. Ve ben anlaşmalı boşanma protokolunü kendisine gönderdim.E mail ile istediğin boşanmaksa imzalayıp göndereceğim diye yazmış.Ben de bu sadece malumun ilamı olacak dedim.İmzalamış göndermiş...
Sonuçta ortada evlilik kalmamış aslında.Ama... İşte bu ama canımı çok acıtıyor.Yarın gidip dilekçe vereceğim.İnşallah hayırlı olur ikimiz içinde...[/QUOTE
Özellıkle karsı taraf ıcın ortada bır evlılık fln yok bence; hayret ılgısızlıgın de bu kadarını ne gordum ne duydum sımdıye dek...bence cok cıddı psıkolojık problemlerı (ıstersen uzmanına bır danış ama duygulanım bozukluğu; tutukluk v.s. olabılır gıbı) olabılır...kendısıyle, dünyayla barışık olmayan, bunalımlı, herseyden elını etegını cekmıs, bezmıs bır halı var sankı....böyle bırının hayatında bırı olabılır mı orası kocaman muamma ama sık sık sehır dışına çıkıyor muydu pekı? 1 de sızın adam haylı haylı benımkıne benzıyormus ben de ayrıyım su an....
dig. yandan arkadasın dedıgıne katılıyorum genç yasta (kısılıkler tam oturuşmadığından) ve gec yasta (ınsanlar kısılık yapıların, hayat duzenlerını ı oturtup bır saatten sonra esneklik ve uyum kabılıyetlerı dustugunden) yapılan evlılıkler gıtmeyebılıyormus..bızımkı de 2.bahar evlılıgı ıdı mesela....yaslarımız da yakınmış ztn...
Siz 3 buçuk yıl önce boşanmışsınız zaten haberiniz yok..
Şok içinde okudum arkadaşım.
Evlilik değil o yani ya da benim bildiğim evlilik başka:26:
ayrı yatmak, ayrı kahvaltı yapmak, ayrı yemek yemek...?? peki sebepleri neymiş bey efendinin hadi yatağı rahat değil diye ayırdınki çok saçma diğer bahaneleri neymiş acaba? çok enteresan gerçekten konuşacak bir şeyi bırakın paylaşılacak bir zamanınız bile yok kendisinle aynı sofrada yemek bile yiyemez hale gelmişsiniz sal ipini gitsin derim ondan sana hayat arkadaşı olmaz...
Merhaba biiiirrr, uyuyamıyorum, seninle aynı saatlerde acıkmıyorum v.s... gibi bahaneler.Ben de hep olabilir diye baktım.Arada bir geliyordu ama sarılmaya korkuyordum, dokunmaya.Kızıp gidiyordu.İnsan her sabah mutsuz uyanır mı diye merak ederdim. Hep mutsuz uyanırdı...Hayat arkadaşlığı...Dediğin doğru olmadı, olamazda...İnsanlar değişmiyor çünki.Değiştirebileceğimiz tek kişi var oda kendimiz.Bir yerde okumuştum.Siz ağaç değilsiniz.Bulunduğunuz yerde mutlu değilseniz, yerinizi değiştirin diye... Yerimi değiştirdim.Desteğin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?