Bosanıyorum...ama kızım 2.5 yasında.....

Pislik herif,keşke yüzüğü attığınızda bir daha dönmeseydiniz hem size hem çocuğa yazık.

Pislik herif,keşke yüzüğü attığınızda bir daha dönmeseydiniz hem size hem çocuğa yazık.

Yaa sormayin iste oyle aman aman kara sevda ilede evlenmedim gorucu usulu ile oldu ama yasanacagi varmis demekki

Öncelikle geçmiş olsun.yaşadıkların oldukça kötü şeyler.
Şayet boşanma konusunda kararlı isen eşin ile ilgili bu iddiaların için şimdiden delil topla.bu sitelerde yer alan mesaj yazışma ,telefondaki mesajların hepsinin fotolarını al.eşinin kusurunu ispat edemezsen boşanamazsın.kusur da dediğim gibi mesaj,foto ve tanıkla ispatlanabilir.
Şayet anlattıklarını ispatlayabilirsen maddi manevi tazminat da alabilirsin.boşanma sürecinde mutlaka bir avukattan yardım al.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle geçmiş olsun.yaşadıkların oldukça kötü şeyler.
şayet boşanma konusunda kararlı isen eşin ile ilgili bu iddiaların için şimdiden delil topla.bu sitelerde yer alan mesaj yazışma ,telefondaki mesajların hepsinin fotolarını al.eşinin kusurunu ispat edemezsen boşanamazsın.kusur da dediğim gibi mesaj,foto ve tanıkla ispatlanabilir.
şayet anlattıklarını ispatlayabilirsen maddi manevi tazminat da alabilirsin.boşanma sürecinde mutlaka bir avukattan yardım al.

Iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi

avukat hazır, bırkac delıl var o sıtelere uye olduguna daır... ınanın dırek bosanmak ıstıyorum ne nafaka ne tazmınat.... Kım bılır bana verecegı parayı hangı yolda kazanır...

SELAM ARKADASLAR... fikirlerinize coook ihtiyacim var. Ben 4 yillik evliyim ve 2.5 yasinda bi kizim var... evliligim boyunca hatta nisanlilik doneminde esim olacak kisinin telefonundan kari kiz mesajlari eksik olmadi... nisanliyken ben yuzugu atmistim ancak kaynanam kaynatam yalvar yakar geri taktirdilar...
Evlendim hamileligimde daha logusaykenn felan surekli bi haltlar karistirdi. Ben bu sure icinde bi 15 gun bide 3 ay ayri kaldim annemlerdeydim... esim olacak kisi yaptiginin yanlis oldugunu bile kabul etmiyor... bu son olayda facebook ta chatlesme sitelerinde arkadas bulma sitelerinde takiliyodu.. ben bunlarin farkindaydim yinede ses etmedim.. taaaki telefonunda bi bayanla mesajlarini gordukten sonra dahada dayanacak gucum kalmadi.... ve en igrencide jigola sitesine uye olmus 150 tl vererek.. geri donmeyi kesinlikle dusunmuyorum...
Kendisi bi koca olmadigi gibi iyi bir babada degil... ilgisiz sinirli kaba saba bagiran sohbeti olmayan bi insan.....
Ayrilmaktan baska care yok.. lakin kizim daha kucuk ne yapabilirim ki kizim bu ayrilmaktan en az hasarla atlatir.......

Bu adam sadakatsiz,karaktersiz,şerefsiz bir insanmış. Peki siz neden başından beri göz yumdunuz ?Nişanlılık döneminde ayrılmalıydınız. Bu adam nişanlıyken yapıyorsa evliyken pekala yapacak.. E yapmış yakalanmış baktı geri döndü yine yine yine.. Önü arkası yokki bu doyumsuzluğun..
Keşke bu kadar sabretmeseydiniz. Çünkü göz yumdukça dağ gibi olmuş haltları..

Ve çocuğunun rızkını jigolo sitelerine harcayan bir adama baba denmez.
Alın çocuğunuzu güzel bir hayat kurun.
Allah yardımcınız olsun

arkadaslar bu jigolo nedir bilen varmi? Benim eski esimde o siteye kaydolmus, hep ordan mesajlar geliyodu. Ona sordugumdaysa bilmedigini söylüyordu. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim!

jıgolo demek erkegın fahısesı demek.... Oyle bır pıslıkte sızın basınızda vardı demek pekı sız nasıl ayrıldınız

bu adam sadakatsiz,karaktersiz,şerefsiz bir insanmış. Peki siz neden başından beri göz yumdunuz ?nişanlılık döneminde ayrılmalıydınız. Bu adam nişanlıyken yapıyorsa evliyken pekala yapacak.. E yapmış yakalanmış baktı geri döndü yine yine yine.. önü arkası yokki bu doyumsuzluğun..
Keşke bu kadar sabretmeseydiniz. çünkü göz yumdukça dağ gibi olmuş haltları..

Ve çocuğunun rızkını jigolo sitelerine harcayan bir adama baba denmez.
Alın çocuğunuzu güzel bir hayat kurun.
Allah yardımcınız olsun

nısanlıyken ben yuzugu attım kaynana kaynata bı daha yapmaz bı hatadır dıye gerı taktırdılar...
Gercekten dedıgınız dogru yaptıgı haltlar bı oncekınden daha fena halde .
Bunun arkası gelmez..

Belli ki adam sapık.
Rahatsız.
Allah korusun, kızınıza bile zarar verebilirdi bu sapıklığı..
En basitinden; kızınız baba diyerek odaya girse ve babasını bilgisayar başında kendini tatmin ederken görse??
O sahnenin dehşetini tasvir edebiliyor musunuz kafanızda!??
Ve daha bir çok tehlikeli an yaşanabilirdi.
İnanın bana kızınızın babasız büyümesi, sapık bir babayla büyümesinden bin kat daha iyidir.

Hakkınızda hayırlısı olsun .
Anne - baba , konuşması ve davranışlarıyla çocuğa ilk örnek olan kişilerdir . Dolayısıyla çocuğun gelişimi için çok önemlidirler . Eğer doğru örnek olmayacak ve hatta sizin eşiniz gibi olumsuz örnek olacaksa aynı ortamda olmamaları daha iyi bence .
Yaptığından pişman dahi değil diyorsunuz , siz önünüze bakın ilk zamanlar belki zor olur ama biraz sabır ve zamanla atlatırsınız .
Yeni düzeninize alışırsınız .

Belki ilerde daha iyi , ahlaklı , birbirinizi gerçekten sevecek biriyle tanışırsınız .
Her şer de , bir hayır var derler .

Son düzenleme:
jıgolo demek erkegın fahısesı demek.... Oyle bır pıslıkte sızın basınızda vardı demek pekı sız nasıl ayrıldınız

Sorma canim is yerinde tanistim. Güya cok dindar namazli, abdestli diye evlendim. Ama kendisi ve annesi pisligin teki cikti. Nisanliyken biz bu bana mail adresinin sifresini verdi, arada bir giriyordum. Baktin jigolo sayfasindan ki hayatimda ilk defa duymustim mesajlar geliyo. Dedim bu ne? Bilmiyorum sen mail'ime girdiginden beri bu sayfadan mesaj geliyor dedi. Bende üst bellemedim. Cidden cok serefsiz biriyle evlenmisim. Cok sükür kurtuldum. Bosanipta sevinecegim hic aklima gelmezdi :-)

Canim birde olmuyorsa olmuyordur. Vardir bizi yaratanin bir bildigi. Ne acilar cektim ben. Neler yasadim. Rabbim biliyor. Tam bir psikopatti, sizofreni gibi hareketleri vardi. Bosanmaktan cok korkuyordum ve bu benim bu korkularimla dalga geciyordu. Suan cok mutluyum. Vicdanim rahat. Bilmiyorum o ser..... suan nasil iyimi, mutlumu, mutsuzmu? Benide ilgilendirmiyor zaten! Sadece tek skntim ayni yerde oturmak. Kendisini bu zamana kadar gormedim ama ailesinden bir kac kisiyi gordum. Dilerim Allah'tan kapima gelir ve yuzune tumururum. O zaman icim daha rahat edicek!

Back
X