Vallaha ben bi boşanma konusu olunca hiç kadına ıyı dedıklerını duymadım.Hiç oğlumuzda suç dedıklerını de duymadım.Boşver günahını alıolar işte .Eşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Köyde birkaç laf taşıyan illaki olur sizde söyleyin yasadiklarinizi hemen kulaklarına gider,arkandan konuşsunlar boşver it ürür kervan yürür demişler,sen kendini mahkemede kanıtlamaya hakkını almaya bak Allah kolaylık versinEşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Eşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Tam da bunu yazacaktım sizin yorumu gördüm. Adamın hiçbir kocalık vasfı yok ama hanımefendi "ailesinin doldurusuyla bitiyor biliyorum" diyor. Cok yazık.. Bu zihniyetle daha coook sürer bosanmayı atlatmasıİşin en acı tarafı bu lanet evliliğin yine karşı tarafın dolduruşa ile bitmesi. Sizin hür iradenizle değil. Hala o insanların arkanızdan ne dediklerindesiniz. "evet biz cok pis bir aileyiz. Geline b* gibi davrandik" diyeceklerini beklemiyorsunuz heralde
Tam da bunu yazacaktım sizin yorumu gördüm. Adamın hiçbir kocalık vasfı yok ama hanımefendi "ailesinin doldurusuyla bitiyor biliyorum" diyor. Cok yazık.. Bu zihniyetle daha coook sürer bosanmayı atlatması
Şuan ailem farklı şehirde gidemiyorum. Bende eşimin evindeyim. Mahkemeyi burda değil ailemin memleketinde acicam sürekli eşimin şehrine gelemem. Evet biliyorum tek suçlu eşim aslında sebebi olanlar da ailesi müsade eden de eşim. Amma velakin bizim boşanma sebebimiz eşime temizlik yaptırmam olmusKonu sahibi eşinin ona sırf ailesi yüzünden şiddet uyguladığını inanmak istiyor çünkü. Ailesi olmasa biz mutlu olurduk kafasında. Halbuki asıl şiddeti uygulayan eşinin kendisi. Ailesinin bir uzantısı sadece. Eşini olduğu gibi görmeye başladığı anda kurtulabilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?