- 3 Şubat 2018
- 25.864
- 111.267
- 598
Şuan ailem farklı şehirde gidemiyorum. Bende eşimin evindeyim. Mahkemeyi burda değil ailemin memleketinde acicam sürekli eşimin şehrine gelemem. Evet biliyorum tek suçlu eşim aslında sebebi olanlar da ailesi müsade eden de eşim. Amma velakin bizim boşanma sebebimiz eşime temizlik yaptırmam olmus
Laf bitmez. İllaki yapacaklardı. Neden? Çünkü suçlarını başka türlü bastiramazlar. İftirayi çıkaranları, size iftira atanları, dedikodu yapanları Allah a havale edin. Üzülmeyin. Zamanı gelince elinize çayı alın olacakları seyredinEşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Daha bunlar fragman bunun boşanma aşaması, sonrası var konu açmak için. Tabi boşanırsa. Sürekli boşanıyorum diyor. Merak ettim dava açılmış mıAllah aşkına duru boşan şu adamdan.Neyin inadı bu yok hakkimda konuşmuşlar yok emeklerin ne olacak çok fedakardım kıymet bilmedi.Koyver gitsin.Yürümeyeceğini sende biliyorsun.
Bir üye vardı boşanınca da eski olayları yeni gibi yazan. Sonra ban üstüne ban yiyen. O konu sahibine dönerse iş, buralara daha çoook konu açarLaf bitmez. İllaki yapacaklardı. Neden? Çünkü suçlarını başka türlü bastiramazlar. İftirayi çıkaranları, size iftira atanları, dedikodu yapanları Allah a havale edin. Üzülmeyin. Zamanı gelince elinize çayı alın olacakları seyredin
Bazı üyeler ağır psikolojik vaka o zaman.Bir üye vardı boşanınca da eski olayları yeni gibi yazan. Sonra ban üstüne ban yiyen. O konu sahibine dönerse iş, buralara daha çoook konu açar
Oha şu "çöp" metaforuna bayıldım bunu bosandıktan sonra "eee eski kocandan haber alıyo musun?" diyenlere söylicem, harika laf tweet de atılırOnların ne dediklerinin ne önemi var? Cidden? Siz çöpü dışarı attıktan sonra ara sıra tekrar gidip bakıyormusunuz "ah çöp acaba ne yapıyor" diye? Öleyse onları dışarı attığınız çöp gibi düşünün. Ayrica bu insanlar size asla hak vermeyecek. Asla "evet biz geline kötü davrandik" demeyecekler. Sizde açtıkları yaraları asla sarmayacaklar. Bunlarla ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar cabuk hayatiniza devam edebilirsiniz. Yaşadıklarıniz kolay değil biliyorum. Kendinize psikolojik destek almayi ihmal etmeyin. Önemli olan bundan sonra onlar değil, sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?