Öncelikle herkeze merhaba, ara ara okurdum bu günde sıra bendeymis.ben 12 yıllık evliliğimi sonlandiriyorum, iki kızımız var. Seneler önce yurt dışına gelin gittim, severek degil görücü usulü ile, niyetim yoktu aile isteğiyle kabul ettim. Bir kac sene önce turkiyeye temelli dönüş yaptık. En basından onunla asla birlikte olmak istemedim o yanaştıkca ben onu ittim, ailesiyle birlikte yaşadık birkaç yıl sonra kendi evimize geçtik ama hala ben onu sevmiyordum ta ki o Başkasını sevene kadar, simdi onu sevdiğimi anladım, iki yıl önce oldu bu olay, evet ona bir kere seni seviyorum demedim, tatlı söz söylemedim ama o Kadından sonra onu sevdiğimi anladım, kendimi değiştirmek icin elimden geleni Yaptım, bana o zaman Boşanma Davası açacağını söyledi, zannedersem kadın da bilmiyordu bizi. Yalvardım yakardım çocuklara Dayanamadı ama bana da bir gece yanaşmadı, zamana bırakmalıyım dedim onca sene ben sırtımı döndüm ona simdi o yapıyor bir gün anlayacak dedim yok. Gecen gün telefonla görüştüğünü duydum, inkar da etmedi ve simdi dava acıyorum. Zaten isim dolayisiyla diyerekten ayin buyuk Kısmi evde değildi. Simdi Ben ne yapacagım. O mu suçlu ben mi? Cunku dava açıldı neden bana el sürmedi onca zaman daha iyi Anlıyorum. Acaba pişman olur mu?