Bir yandan zaman hemen geçsin iyileseyim, yaralarım sarılsın diyorum bir yandan da yaşlanıyorum diye üzülüyorum çok manyak bir ruh hali icindeyimBu durum çok normal görünüyor.Kim olsa aynı şeyi hissederdi.Zamanla insan neye alışmıyor ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yandan zaman hemen geçsin iyileseyim, yaralarım sarılsın diyorum bir yandan da yaşlanıyorum diye üzülüyorum çok manyak bir ruh hali icindeyimBu durum çok normal görünüyor.Kim olsa aynı şeyi hissederdi.Zamanla insan neye alışmıyor ki
evettYaaa inşallah, sizde mi bosandiniz![]()
Yeni hayatınız inşallah çok güzel olur, musmutlu olun
Yeni hayatınız inşallah çok güzel olur, musmutlu olun![]()
Süperrrr o zaman canımmm darısı başımaher şey yolundaaa , çok şükür , tam gaz devam . Hayatımın glow up ını yaşadım :)
Yaaa neden öyle dediniz, evliliginiz istediğiniz gibi gitmiyor mu sizindeAyyy keşke bende boşansammm valla bi kafam rahatlasa![]()
Yoo iyi ama ben evlilik insanı değilim ya özgürlük gibisi yokYaaa neden öyle dediniz, evliliginiz istediğiniz gibi gitmiyor mu sizinde![]()
Hatta neden ilk patlakta boşanmamışım diyorumSüperrrr o zaman canımmm darısı başıma![]()
evet kesinlikle haklı bir yorum , kimseye detaylı bir şey anlatmayınSoranlara detay vermeyin, özellikle bu süreçte. Bir yola girmişsiniz, dava açmışsınız herkese nedenini anlatmak zorunda değilsiniz. Hem hatırlayıp moraliniz bozulur hem gereksiz bir yorum duyarsınız. Bence bir kadın boşanmaya adım attıysa her yolu denemiştir olmamıştır istisnalar kaideyi bozmaz.
İlk başta o hatayı çok yaptım, soran herkese anlatıyordum, bir daha o anı yaşıyordum, sonra akıllandım, öyle uygun gördüm, öyle olması gerekiyordu deyip konuyu kapattımSoranlara detay vermeyin, özellikle bu süreçte. Bir yola girmişsiniz, dava açmışsınız herkese nedenini anlatmak zorunda değilsiniz. Hem hatırlayıp moraliniz bozulur hem gereksiz bir yorum duyarsınız. Bence bir kadın boşanmaya adım attıysa her yolu denemiştir olmamıştır istisnalar kaideyi bozmaz.
Ay maşallah ya çok sevindim, sizin ex de mi anacıydıHatta neden ilk patlakta boşanmamışım diyorum
üstüne beklemişim
yallah anasının evine koynunda yatırsın
hayat devam ediyor , hatta çok daha güzel
yemin ederim çevremden aldığım olumlu yorumlar
sen kendine geldin , gözlerinin içi gülüyor , güzelleştin , kendine değerin öz bakımın arttı vs vs yorumlarını duydukça daha motive oluyorum
ex eşe de hayatta anası ile başarılar dilerim![]()
Evet canım, sanırım daha kötüsü olursa ya pişman olursam diye de korkuyorum, siz kaç yaşındasınız, yeni mi bosandinizpsikologum bana dediki; zaten mutlu değilmişsin. şikayet ettiğin şeyler su an aklıma geliyor dediğin güzel anılardan kat kat fazla.
sadece insan konfor alanından çıkmak istemiyor. ne olursa olsun ne kadar zarar görürsen gör dışarısı daha kötü, su an buna katlanabiliyorum daha kötüsünü yaşayabilirim korkusu olduğun yerde tutuyor dedi. sende bunu yaşıyor olabilir misin ?
mutsuz olduğun anları getir aklına arkadaşım. ne olacak korkusuna saplanıp kalma. bende ya anne olamazsam korkusu içerisindeyim. ama bu korkuyla anı yaşayamıyoruz. ayrıca korksak ne olacak. herşey olacağına varacak. an da kal....
iyiyi çağır, güzeli yaşa.
37 yaşındayım. boşanmadım ama evlenseydim kesin boşanırdım.Evet canım, sanırım daha kötüsü olursa ya pişman olursam diye de korkuyorum, siz kaç yaşındasınız, yeni mi bosandiniz
Hemen kafamda yazdım kusura bakmayın, psikologum deyince evlenip bosandiniz soluğu psikologun yanında aldınız sandim37 yaşındayım. boşanmadım ama evlenseydim kesin boşanırdım.
aynı evde yaşıyorduk aslında evlilik gibi bişey. sadece daha rahat alıp başını gidebiliyorsun
ben de çok zor dönemler geçirdim ya da geçiriyorum hala tamamen arınmış değilim. 3 ay oldu. ama geçecek biliyor ve inanıyorum.