ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
Sorry baby![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorry baby![]()
Amin canım hepimiz için inşallah.Ben çok daha çaresizim ruh hastası bir koca benimkisi.Sağı solu belli değil yaptığını soylediğini söylemedim yapmadım der.Bir boşanalım diyor bir boşanmayalım.Benimde psikolojimi bozdu.Çalışmıyor olmamda kötü denk geldi.ailemde burada benide kabul ediyor ama küçük bir yerde yaşıyoruz herkes eşimi biliyor ve surekli eski eşlerinin arkasındanda konuşuyordu benimde konuşacak eminim.O yüzden burada yaşamak istemiyorum.Dışarı bile çıkmak istemiyorum.Nefret ettim buradan da insanlarından da.Bir birikimim olmuş olsaydı başka bir yerden bir yıllık kirasını verip taşınabilecek param olsaydı bir dakika durmazdım ama yok ne yazıkki ve mecburen ailemin evine gidicem bir odaya benim eşyalarımı kapatıcaz.ve eve tıkılıp kalıcam.Rabbim iyileri ile karşılaştırsın çok zor Bi durum
Sadece istediğim için evlenmedim uygun gördüğüm için ve evliliğin Rasûlullahın sünneti olduğu için evlendim ancak kimse evleneceği kişiyi evlenene kadar tam olarak tanıyamaz kötü birine denk geldim ve boşanma bazı evliliklerde çıkış kapısı olduğu için boşandım. Desteğin için teşekkürler
Korunmadığımı nerden biliyorsunuz !
Vallahi benim elimde öyleydi canım üstüme binbir turlu iftira attı iki yüzlünün teki. Bi öyle bi böyle oluyo.Amin canım hepimiz için inşallah.Ben çok daha çaresizim ruh hastası bir koca benimkisi.Sağı solu belli değil yaptığını soylediğini söylemedim yapmadım der.Bir boşanalım diyor bir boşanmayalım.Benimde psikolojimi bozdu.Çalışmıyor olmamda kötü denk geldi.ailemde burada benide kabul ediyor ama küçük bir yerde yaşıyoruz herkes eşimi biliyor ve surekli eski eşlerinin arkasındanda konuşuyordu benimde konuşacak eminim.O yüzden burada yaşamak istemiyorum.Dışarı bile çıkmak istemiyorum.Nefret ettim buradan da insanlarından da.Bir birikimim olmuş olsaydı başka bir yerden bir yıllık kirasını verip taşınabilecek param olsaydı bir dakika durmazdım ama yok ne yazıkki ve mecburen ailemin evine gidicem bir odaya benim eşyalarımı kapatıcaz.ve eve tıkılıp kalıcam.
Yaparlar. Yapmayanini gormedim. Uvey olan herkes yapar. Merhametle ilgisi yok. Herkese iyi olsa da dunyanin en iyisi de olsa o cocuk ona batar.
İnşaAllah cankardeşimittihadı islam olucak inşallah hz.mehdi ,isayı göreceğiz Suriyeli vb.herkes huzurlu olacak kadınlara gereken değer verilecek kuran ahlakı yaşanacak az kaldı
Ben ne yaptım yahu ? Belki sizi zorladı korunmamaya? Nasıl altüst etmişiz anlamadım? Ayrıca gelse ne olur ki ben evladımdan gocunmam.Elbirliğiyle altüst ettiniz beni. Umarım başınıza gelmez saolun
Ben evladimdan mi gocunuyorum ?Ben ne yaptım yahu ? Belki sizi zorladı korunmamaya? Nasıl altüst etmişiz anlamadım? Ayrıca gelse ne olur ki ben evladımdan gocunmam.
Sizin bu yersiz çıkışınızı gerginliğinize veriyorum. Burada bir sürü kadın iradesi dışı korunmamaya zorlanıyor. Benim merak ettiğim buydu. Ayrıca diğer yorumları okumadım eleştiri ya da yerme yapmıyorum sadece biraz daha ayrıntı öğrenmeye çalışıyorum konunuzla ilgili. Ama görüyorum ki gerek yokmuş. Neyse iyi geceler.Ben evladimdan mi gocunuyorum ?
Kusura bakmayin destek ararken bi cok kisinin on yargisina yakalaninca size biraz sert cikismis olabilirim gercekten cok zorlu bi donemden geciyorum tek tesellim bebegim. Bu hassas donemimde bi cok kisinin on yargisina yakalaninca iyice psikolojim bozuldu. Konuyu biraz daha acacak olursam 6 aydır esimle hic gorusmuyorum annemlerdeyim hem bebek istedi ailesi yakama yapisti bebek ha bebek diye hamile kalincada ben istemiyordum dedi cok zorlu bi hamilelik geçirdim elimde olmadan kusuyordum o da her seferinde ustunu batirdin ben demistim yapmayalim dedi bi keresindede o cocugu aldircaz diye bana baski yapti hastahaneleri aradi kendimi parcaladim aglaya aglaya bebegimin kabuslarimda hep oldugunu goruyordum daha hamileyken. Tek tesellim karnimdaki minik bebegimdi ona aldigim minik elbiselere sarilarak uyuyodum cunku esimden zerre kadar destek yoktu ve beni ezmek icin elinden geleni yapiyodu. Ailemde surekli duzelir diyodu beni zorla geri gonderiyolardi. Lutfen yardimci olun bazen cok zor oluyor. Ben hamileyken sigortayi herseyi kapattirdi her yonden mahvetmeye calisti simdide bebegi gormek istedi tamam dedik isim var sonra gorcem dedi bilmiyorum ne yapmaya calisiyo allahim sen yardim et.Sizin bu yersiz çıkışınızı gerginliğinize veriyorum. Burada bir sürü kadın iradesi dışı korunmamaya zorlanıyor. Benim merak ettiğim buydu. Ayrıca diğer yorumları okumadım eleştiri ya da yerme yapmıyorum sadece biraz daha ayrıntı öğrenmeye çalışıyorum konunuzla ilgili. Ama görüyorum ki gerek yokmuş. Neyse iyi geceler.
Ailenizin evinde çocuğunuzu büyütüp kendinize bir iş bulmanız tek çözüm. Yani ben olsam bu adamdan boşanır kendi hayatıma bakarım, ancak çocuğum büyümeye yakın evlenirim. Maddi dayanağı olmayan kadınlara yapıyorlar böyle çoğunlukla. Allah yardımcınız olsun.Kusura bakmayin destek ararken bi cok kisinin on yargisina yakalaninca size biraz sert cikismis olabilirim gercekten cok zorlu bi donemden geciyorum tek tesellim bebegim. Bu hassas donemimde bi cok kisinin on yargisina yakalaninca iyice psikolojim bozuldu. Konuyu biraz daha acacak olursam 6 aydır esimle hic gorusmuyorum annemlerdeyim hem bebek istedi ailesi yakama yapisti bebek ha bebek diye hamile kalincada ben istemiyordum dedi cok zorlu bi hamilelik geçirdim elimde olmadan kusuyordum o da her seferinde ustunu batirdin ben demistim yapmayalim dedi bi keresindede o cocugu aldircaz diye bana baski yapti hastahaneleri aradi kendimi parcaladim aglaya aglaya bebegimin kabuslarimda hep oldugunu goruyordum daha hamileyken. Tek tesellim karnimdaki minik bebegimdi ona aldigim minik elbiselere sarilarak uyuyodum cunku esimden zerre kadar destek yoktu ve beni ezmek icin elinden geleni yapiyodu. Ailemde surekli duzelir diyodu beni zorla geri gonderiyolardi. Lutfen yardimci olun bazen cok zor oluyor. Ben hamileyken sigortayi herseyi kapattirdi her yonden mahvetmeye calisti simdide bebegi gormek istedi tamam dedik isim var sonra gorcem dedi bilmiyorum ne yapmaya calisiyo allahim sen yardim et.
Cok saolun. Bebegimi cok seviyorum rabim cumlemizin yardimcisi olsunAilenizin evinde çocuğunuzu büyütüp kendinize bir iş bulmanız tek çözüm. Yani ben olsam bu adamdan boşanır kendi hayatıma bakarım, ancak çocuğum büyümeye yakın evlenirim. Maddi dayanağı olmayan kadınlara yapıyorlar böyle çoğunlukla. Allah yardımcınız olsun.
allah için çalışmayı anladım da Suriyeliler için çalışmakta neyin nesi Suriyeli için çalışmayanla evlenmeyin kızlar mı diyorsunuz tövbe tövbe zihniyetinize şaştım kaldımmerhaba canım kardeşim Allah yardımcın olsun dua edelim Allah'a aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allah için suriyeliler için çalışıyorsa evlenin yoksa evlenmeyin kuran meali ,iman hakikatleri okuyun çocuğunuzu iyi yetiştirin Allah'a adayın hayatınızı kaderde varsa Allah verir
ben de onu merak ediyorum kendi komşusuna faydası olmayanlar da bir Suriyeli merakı varpardon surıyeliler ne alaka ?
kadın hemen düşünmüyor ki kariyeri olmayan maddi imkanları sınırlı olan bir bayan olaraktan gelecekteki hayatından endişe ediyor normal olarak yaşı da genç acaba ilerde yeni bir evlilik yapsam mutlu olurmuyum çocuğum kabul edilir mi diye endişeleri var şu an da psikolojısı ıyı degıldir zaten allah yardımcısı olsun iyi bir de avukat bulsun acilenBiri bitmeden 2. evliliği düşünmek ne kadar sağlıklı bu durumda?
elbet yaralarınız iyileşir o zaman böyle şeyler düşünmeye başlarsınız ama bu defa kendiniz için değilse bile
çocuğunuz için yoğurdu üfleyerek yiyin.
kadın kadının kurdudur sözü aklıma geldi destek olun kadına köstek değil moral bekliyor güç almaya çalışıyor bizden kızlar lütfen biraz empatiElbirliğiyle altüst ettiniz beni. Umarım başınıza gelmez saolun