Boşanıyorum, destek ve fikir

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Aynen ya.
Sanırsın Demet Akalın hergun magazın masaları,konularını ıslıyor:)
Nerden bılelım kardesım onu mu takıp etcez gjfgjgfjjg

Hanımlar çoğunuz konularımı biliyorsunuz. Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti.
Ailemin evindeyim, avukata vekalet verdim.
Sizler çok kez söylediniz ama elbet çok şükür ki yaşadıklarıma belki yaşamadan anlamayacaktım. Gönlümün razı olması için keşke dememek acaba dememek için yaşamam gerekiyormuş belki.
Sürekli bana çocuksun diye aşağılamalar, ablasıyla ortak ev almaya çalışması ben istemediğimi söylediğimde sen kimsin engel olamazsın demesi… annesi memlekette diye yok babamı kaç kez aradın ettin, yok fitne fesatsın derken bende son noktaya gelindi.

Kendisi tamam boşanalım dese de her teklifimde, asla adım atmadı. Bavulumu alıp çıktım, babam babası ile yüz yüze görüşmek istedi fakat adam kendi oğlu ile karşısına alıp konuşturamıyor ki babamle ne konuşsun.

Evden bavulumu alıp çıktım.
Her şeyim evde.
Döneceğimi sanıyorlar bir kere daha olmuştu ya.
Avukata vekalet verdim, kasa altınlarım için mallarına tedbir koyulacak. Başta çekişmeli açılacak avukat ona anlaşmalıyı teklif edecek.

Hanımlar daha önceki konularımı bilenler destek ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bir de duanıza. Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
Seni çok kırıcı ve sert yorumlarınla hatırlıyorum mavera , umarım yaşadığın bu şeytan üçgeni evlilikten kurtulma cesaretini gösterebilirsin gerçekten, sonuna kadar git ve kurtul derim ...

avukata vekalet verince ne oluyor avukat yok illa siz bosanana kadar vazgecmem mi diyor vazgectim acma davayi dersin olur biter.

ayrica bosanmayi kafasina koymus insanin aklina bence “ooo davayi gorunce sok olacak var yaaaa” falan gelmez. bir an once sunlardan kurtulup hayatima bakayim der. senin avukat kocani arar, kocan sok olur, aman allahim bu nasil olur lutfen barisalim falan der. senin de hedefin bu zaten bence cunku bosanmak istesen adamin duygu durumu seni alakadar etmez.

Kendi konuları yetmiyormuş gibi başka konularda yorum yapanlara saydıran Mavera'nın yine aynı üyelerden fikir almak için konu açması acizliği...
Bide konu başına sözüm ona yumuşatmış durumu
Bir şeyler oldu geldi geçti diye
Kendi de biliyor alacağı tepkiyi

Ah mavera insan yıkıp döktüğü yere geri dönmemeli yada bir açık kapı bırakmalı ki ne olur ne olmaz yüzü olsun

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Hayır profili de kapalı :D
Ben bilmiyorum mesela, biraz okumak istedim ama bişi bulamadım :D

Ben iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmam
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Geçmiş olsun. :KK53:
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum. :KK53:
Ben tanımıyordum ilk Mavera'yı, bundan iki veya üç konu evveli sanırım. Bir yorum yapmıştım ki, paragraf paragraf, ultra şefkatli böyle. Sonra aynı konunun son sayfalarında beni görmeliydiniz. :deli:

Geçmiş olsun. :KK53:
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum. :KK53:
Bana dedi ki senin kocan da eminim daha beter kendi hayatına bak kocana saydırmayıp bana laf ediyon mutsuzsun önce sen boşan ben yine bunu söylüyorum senin buna cesaretin bile yok kocandan korkuyorsun demişti bilmem.knacinci konusunda
Oysa ki ben bekarım :KK70: bir an düşündüm lan ben evlilimiyim acaba diye :KK53:

Son düzenleme:
Hayır profili de kapalı :KK70:
Ben bilmiyorum mesela, biraz okumak istedim ama bişi bulamadım :KK70:
Evliliğin ilk başlarında yaşanıcak sıkıntılar yaşandı ailevi. Yönetemeyip kendi ağırlığını koyamayınca da sarma sardı. Eşi saygısızlık yapmaya başladı ailesine daha düşkün oldu. Maverada biraz ataerkil kafa yapısına sahip bir genç kız yürütemediler. Yol yakından herşeyin hayırlısı olsun umaram anlaşmaşı şekilde boşanırlarda kimse üzülmez.

Bana dedi ki senin kocan da eminim daha beter kendi hayatına bak kocana saydırmayıp bana laf ediyon mutsuzsun önce sen boşan ben yine bunu söylüyorum senin buna cesaretin bile yok kocandan korkuyorsun demişti bilmem.knacinci konusunda
Oysa ki ben bekarım :KK70: bir an düşündüm lan ben evliliğim acaba diye :KK53:
Ben de bekarım bana da hepimiz boşatmaya çalışıyormuşuz gibi konuşmuştu. :olamaz:
Öyle manyak bir grubuz ki sıradan bir üyeyi kocasından boşatmak için birlik olduk.
Buna cidden inanan var mı ya? Lütfen olmasın çünkü. :deli:

Back
X